![]() |
Cevap: Abdulkadir Özgen
İki ayağıyla da temiz gol vuruşları yapabilen bir oyuncu. Ayrıca ofsayttan iyi kurtulabilen bi oyuncu. İnşallah yararlı olur uzun süre Sivasspor'a hizmet eder...
|
şuan çok sevinçliyim inşallah yararlı olur çok iyi bitirici
|
bence santrafordan önce iyi bir stoper almalıyız çok gol yiyiyoruz iyide bir ortasaha sernat gibi
|
benim bank asya en beğendiğim iki satfordan biri abdülkadir bir diğeride karşıyakadan şaban abdülkadir hayırlı olur inşallah sivasspor için
|
oynamdan bışey soylemek zor
|
Gelmesini İstediğim En İyi 2 Yerli Oyuncudan Biriydi Biris Bucasporda'ki Emre Güral Birisi İse Abdülkadir Özgen...Mükemmel Bir Oyuncu Eneramo Gibi Ama Teke Tek Oynuyor ve Son Vuruşları Biraz Daha İyi...Hayırlı Olsun İnşallah Seneye Şampiyonluğa Oynarken Takımımızı Uçuran Bir Oyuncu Olur :)
|
yiğidomuzun videolarını izledimde gerçekten ayakları süper çok sert ve bitirici vuruyor tabi süper ligde bakalım neler yapacak pedriel ve cihandan çok daha iyi bir oyuncu
|
bence yüzyılın transferı ınsallah daha ıyı yerlere gelecek
|
Arkadaşlar Bucaspor hakkaında karar verici konumda bulunan çok üst düzey bir yetkili ile 19 Mayıs törenlerinde konuştum.
Kendisine, - Abdülkadir nasıl Sivasspor'a faydalı olurmu ? dedim. önce bir dudağını büktü sonra - idarecilere ve teknik heyete bağlı dedi. -Bu ne anlama geliyor şimdi ? dedim. -Abdülkadir fazla disiplini sevmiyor onun için böyle söyledim dedi... Yani anlayacağınız Rıza hocaya baya iş düşüyor... |
Bir de ifade etmek isterim ki Şike davasında UEFA bu ay sonu kesin kararını verecek bazı endişeler dile getiriliyor, belki bu yüzden kulübümüz Bu durum netleşdikten sonra transfer hareketlerine hız verecektir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:50. |