SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Bednar Sakat! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34706)

hüso58 16.08.2012 20:08

Cevap: Bednar Sakat!

[QUOTE=sivaslikardes58;801605]hahaa al iste bu mu Sivasspora hayirli olacak adam gülim bari Kasimpasa gitmis Kalu Uche yi getirmis bizde eroinci pis hamalarla ugrasiyoruz isimiz zor Allah yardim etsin bu takima ve taraftarina :mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

siz kendinizi ne zanettionuz ya adamı bir kere bile maçta izledinmi allah bilir salak salak konuşuyosun tamam yönetim kötü transferler yapmış olabilirde adam belkide enaramodan bile iyi geçen sezonda çok kötü transferler yaptık dien arkadaşlar yorumlarında ben zaten sivassporun bu kadar iyi olacağını biliyordum diyor el insaf

hüso58 16.08.2012 20:20

bu arada kıvanç karakaş şanlıurfasporla anlaştı

baris58sivas 16.08.2012 20:21

[QUOTE=58akif34;801575]demekkı eneramo 90 dakıka forma gıyecek
geçmiş olsun en kısa zamanda düzelir inşallah[/QUOTE]

abdüllkadir ve pedriel var

58g0kberk58 16.08.2012 20:24

[QUOTE=baris58sivas;801646]abdüllkadir ve pedriel var[/QUOTE]

Benim tahminim pedrielle baslar riza hoca duruma gorede 60ta enaramoyu sahaya surer

engin2609 16.08.2012 20:53

[B]çift forvet oynamadıgımız için enaramo ya bişey olmadıgı taktirde bednarın oynaması biraz zor bakalım rza hoca nasl bir 11 sahaya sürücek merakla maçıbekliyorum şimdiden :)[/B]

58MUAMMER58 16.08.2012 21:12

[b]önce bednara geçmiş olsun bu iyi olmadı sezona hazır bi forvet olarak gelseydi işimize yarardı bilmiyorum sakatlık derecesini yan bağ kopması deniliyor bildiğim kadarı ile 3 hafta tedavi süresi 3 haftada iyilişme süresi var enaz 3 haftada alışma yükleme süresi ben 8 9 hafta bu oyuncudan yararlanmayacağız diye düşünüyorum anca ilk yarı bitimine doğru sahaya iner tüm yük eneramo pedriel abdulkadir üstünde olacak [/b]

Salim58 16.08.2012 21:28

[B]Öncelikle Bednar'a geçmiş olsun.Adam sakatlanmış bizim hukukçu taraftarlarımız hemen muhalefete başlamışlar,Bednar daha maça bile çıkmadan sakatlanmışsa bunda suçlu aramakmı gerek yoksa üzülmekmi gerek, Nasıl ve ne şekilde sakatlandı bilinmez ama ne şekilde sakatlanırsa sakatlansın oynamadığı her maç Sivasspor'un kaybı demektir.

Sivasspor formasını giyen herkes benim başımın tacıdır,Bu formayı giyen kim olursa olsun sarhoş ayyaş benzetmesi çok çirkin ve yakışıksızdır,Bu düşüncede olanları kınıyorum....[/B]

Ferhat06 16.08.2012 22:06

[QUOTE=Salim58;801653][B]Öncelikle Bednar'a geçmiş olsun.Adam sakatlanmış bizim hukukçu taraftarlarımız hemen muhalefete başlamışlar,Bednar daha maça bile çıkmadan sakatlanmışsa bunda suçlu aramakmı gerek yoksa üzülmekmi gerek, Nasıl ve ne şekilde sakatlandı bilinmez ama ne şekilde sakatlanırsa sakatlansın oynamadığı her maç Sivasspor'un kaybı demektir.

Sivasspor formasını giyen herkes benim başımın tacıdır,Bu formayı giyen kim olursa olsun sarhoş ayyaş benzetmesi çok çirkin ve yakışıksızdır,Bu düşüncede olanları kınıyorum....[/B][/QUOTE]

fevkalade güzel bir düşünce ve yorum.adamlar hakemi dövmeye kalkan delisini bile savunurken; biz peşin hükümlerle tanımadığımız yeni bir futbolcumuz sakatlandı diye nerdeyse göbek atacağız,pes doğrusu!

HALIL 16.08.2012 22:42

2.kerim zengin vakasi olacak simdi den gonderi sivasspor kazansin bence

asabibaba 16.08.2012 22:51

[QUOTE=Salim58;801653][B]Öncelikle Bednar'a geçmiş olsun.Adam sakatlanmış bizim hukukçu taraftarlarımız hemen muhalefete başlamışlar,Bednar daha maça bile çıkmadan sakatlanmışsa bunda suçlu aramakmı gerek yoksa üzülmekmi gerek, Nasıl ve ne şekilde sakatlandı bilinmez ama ne şekilde sakatlanırsa sakatlansın oynamadığı her maç Sivasspor'un kaybı demektir.

Sivasspor formasını giyen herkes benim başımın tacıdır,Bu formayı giyen kim olursa olsun sarhoş ayyaş benzetmesi çok çirkin ve yakışıksızdır,Bu düşüncede olanları kınıyorum....[/B][/QUOTE]

[B]Bende bunlara İrlandalı dediğim de hopluyolar...Ya çemberin içindesin ya da dışın da yerini kendin belirleyecen güzel yazı ama bazı arkadaşlara göre bunlara karşı çıkmak eleştiriye tahammülsüzlük ya da şakşacılık oluyor hakkımız da haayırlısı[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:32.