![]() |
Cevap: Çalımbay: Mağlup olmak için her şeyi yaptık
takima yapilacak takviyelerin simdiden calismasina baslanmali bu boyle gitmez
|
[B]3 hafta önce tvye çıkıp herkes işini yapsın diyerek taraftara haddini bildiren rıza hoca ;
Taraftar işini yapıyor özellikle 2 haftadır çok da iyi yapıyor Peki sen ?? Sana kim hesap soruyor ? Taraftar soramaz sorduğu zaman ağzının payını alır gördüğümüz gibi Bu takım sana, büyük kaptanın uğura, kıymetlin doğaya, atillaya, ademe 3-4 gömlek büyük be hoca [/B] |
[B]Hep bahaneler, şunlar bunlar...Ey Rıza hoca bu takım sen geldiğinden beri penaltı atma özürlü oldu, antremanlarda sen hiç mi özel takımda penaltıcı çalıştırmazsın? 2 senedir kaçırdığımız penaltıalrın haddi hesabı yok...Abdülkadir Buca'da hem serbest vuruşları hem penaltıları çok iyi kullanan bir adamdı neden bu adama attırılmaz bu penaltı? Pedriel topu koşup öyle bir aldı ki sanki mahalle maçında topu kim kaparsa penaltıyı o atar mantıpı! Ve sen de buna seyirci kaldın hocam...Ayrıca vizyonsuzluk ve hedefsizlik başta sende olduğu sürece topçular da işte öyle maç seçer, 1 hafta oynar 2 hafta yatarlar! Artık bu istikrarsızlıktan 1 iyi 1 kötü olmaktan bıktık, neden taraftarın morallerini 1 hafta önce yükseltirken diğer hafta sıfırlıyorsunuz, buna ne hakkınız var???[/B]
|
canları sagolsun yensede yenılsede memleket de takımda bızım
|
Ben ne diyorum imparator rıza çalımbayın demeçlerine Gül'ün geçin,hocalık vasfı yok konuşmayı da hiç bilmiyor
|
[B][QUOTE=infial§;818956]Ben ne diyorum imparator rıza çalımbayın demeçlerine Gül'ün geçin,hocalık vasfı yok konuşmayı da hiç bilmiyor[/QUOTE]
öz eleştiriye tahammülü yok, geçen seneden beri aynı bahanler ve alınmayan önlemler..düşünebiliyor musunuz 2 yıldır bu takımın penaltıcısı yok!!![/B] |
Ben Rıza Hoca'nın teknik anlamda iyi bir hoca olmadığını en başından beri düşünüyorum,inanıyorum.Bunu söyleyince bazı arkadaşlar saldırmaya başlıyor..
|
[B][QUOTE=Metal Gear;818965]Ben Rıza Hoca'nın teknik anlamda iyi bir hoca olmadığını en başından beri düşünüyorum,inanıyorum.Bunu söyleyince bazı arkadaşlar saldırmaya başlıyor..[/QUOTE]
Katılıyorum, özellikle de maçın seyrini değiştirecek hamleleri yapamıyor daha doğrusu göremiyor...Sürekli aynı şablon ve sistem ve sadece değişen oyuncular oluyor...Ne ikinci bir plan ne taktik değişiklik var...[/B] |
[QUOTE][B]
Karşılaşmada penaltı kaçıran Pedriel ise, gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade ederek, ''Söylenecek fazla bir şey yok. Penaltıyı atamadım'' şeklinde konuştu. AA[/B][/QUOTE] Ne Farkeder Kardeş Boşver |
ya rıza hoca kupa maçında 3-0 dan sonra asları dinlendirmen gerektiğini bütün taraftar biliyor birsenmi bilmiyorsun kupa özel proğramında orhan hocaya sorduğumda bunun oyuncuları yormuyacağını antrenman niyetine geçtiğini söyledi şimdi sen kalkıp yenilgimizde bununda etkisi vardiyorsun bune perhiz bune lahana turşusu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:07. |