SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eyvah Yine Çakır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35799)

58_SEMİH_58 27.03.2013 17:50

Cevap: Eyvah Yine Çakır

[QUOTE=Çılgın Türk;843916][B]Hakem konusuna fazla takiliyorsunuz.[/B]
Eger iyi ve kötü hakem listesi varsa iyi hakemlerin listesini bir yayinlayin biz de bilelim hangi hakem iyi ..

Eyvah Cakir
Eyvah Firat
Evyah Abdullah Yilmaz
Eyvah Baris Simsek
Eyvah X hakem

Her hakem atandiginda böyle baslik acarsak oh oooo
Birakalim bu isleri. Hakemle ilgili not mac öncesi degil mac sonrasi verilmesi gerekir.[/QUOTE]

Fenerbahçe(1-2) maçını izlemediniz veya hatırlamıyorsunuz galiba ?

Çılgın Türk 27.03.2013 18:23

[QUOTE=58_SEMİH_58;843926]Fenerbahçe(1-2) maçını izlemediniz veya hatırlamıyorsunuz galiba ?[/QUOTE]

Izledim, ben sadece Sivasspor'un degil diger takimlarin macinida izliyorum.
[B]Hakemlerin cogunun Istanbul takimlari lehine düdük caldigini tartismam bile. Hele hele o mac Istanbulda ise[/B]

Her hata yapan hakeme eyvah dersen kim maclari yönetecek?
Dikkat ederseniz artik Sivasspor maclarina Trabzon'lu hakem verilmiyor eger yönetim gercekten Cüneyt Cakir'dan rahatsiz olsa o da Sivasspor'un maclarina verilmezdi verildigine göre....

[B]Ben anadolu takimlarinin kendi aralarinda yaptigi maclarda hakemlerde art niyet aramiyorum[/B] belki maci ömemsemiyorlar, belki seyirci etkisi altinda kaliyorlar, belki gününde olmuyorlar, o yüzden bir takimin aleyhine/lehine hata yapiyorlar ama bence art niyet yok.

Eger her hata yapan hakem bir daha mac yönetmeyecekse o zaman her sene 20 yeni hakem piyasaya sürmek gerekir.

Dünya üzerinde hakem hatasi olmayan mac yok. Bazi maclarda büyük bazilarinda kücük hatalar hep olmustur. Son Dünya Kupasinda 1 metre cizgiyi gecen golü hakemler göremedi. Ingiliz hakem ayni macta bir futbolcuya 2 sari cikartmasina ragmen oyundan atmayi unuttu.

Cakar cikar macini yönetir, mac sonrasi da ya olummlu ya da olumsuz elestiri alir bu da normalidir..

Sivasspor'un maclarini adil yönettigine inanilan hakemler kimlerdir ve sayisi kactir? bunu cidden merak ediyorum. Elinde böyle bir liste olan varsa aciklasin lütfen.

sivasfutbol 27.03.2013 19:39

[QUOTE=Çılgın Türk;843933]Izledim, ben sadece Sivasspor'un degil diger takimlarin macinida izliyorum.
[B]Hakemlerin cogunun Istanbul takimlari lehine düdük caldigini tartismam bile. Hele hele o mac Istanbulda ise[/B]

Her hata yapan hakeme eyvah dersen kim maclari yönetecek?
Dikkat ederseniz artik Sivasspor maclarina Trabzon'lu hakem verilmiyor eger yönetim gercekten Cüneyt Cakir'dan rahatsiz olsa o da Sivasspor'un maclarina verilmezdi verildigine göre....

[B]Ben anadolu takimlarinin kendi aralarinda yaptigi maclarda hakemlerde art niyet aramiyorum[/B] belki maci ömemsemiyorlar, belki seyirci etkisi altinda kaliyorlar, belki gününde olmuyorlar, o yüzden bir takimin aleyhine/lehine hata yapiyorlar ama bence art niyet yok.

Eger her hata yapan hakem bir daha mac yönetmeyecekse o zaman her sene 20 yeni hakem piyasaya sürmek gerekir.

Dünya üzerinde hakem hatasi olmayan mac yok. Bazi maclarda büyük bazilarinda kücük hatalar hep olmustur. Son Dünya Kupasinda 1 metre cizgiyi gecen golü hakemler göremedi. Ingiliz hakem ayni macta bir futbolcuya 2 sari cikartmasina ragmen oyundan atmayi unuttu.

Cakar cikar macini yönetir, mac sonrasi da ya olummlu ya da olumsuz elestiri alir bu da normalidir..

Sivasspor'un maclarini adil yönettigine inanilan hakemler kimlerdir ve sayisi kactir? bunu cidden merak ediyorum. Elinde böyle bir liste olan varsa aciklasin lütfen.[/QUOTE]

öyle bir liste yok çünkü hepside ş.....siz bunların.

B.DUMANLI 27.03.2013 19:43

Bu Cakir bizim isimizi bu hafta bitirmesin?

58_babacan_58 27.03.2013 19:52

Abartmaya gerek yok bence şuan en iyi hakem bize atandı .Barış şimşek atansa dahamı iyi olcaktı ?

infial§ 27.03.2013 20:16

Kimin lobisi güçlüyse hakem ondan taraf,biz daha çok kızarız hakemlere

58sinan58 27.03.2013 21:12

bunların şimşeği de yıldırımı da yılmazı da yılanı da çakırı da bakırı da aynı b...kun soyu at hırsızı emek hırsızı hepsi

58_SEMİH_58 27.03.2013 21:21

Trabzon'da son çare olarak bu sezon Türkiye kupası kalması kupa yolunda beni daha çok tedirgin ediyor.

tekdoktiri 27.03.2013 21:26

selam çakır adam gibi maç yönet yeter akıllı ol bukez çıkamassın sıvastan

58MUAMMER58 27.03.2013 21:29

[b]trabzonlu yöneticiler aba altından sopayı gösterdiler, eger düşme hattındaki takımların maçlarında hakem hatası devam ederse futbol katliamı olur diye [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:13.