![]() |
Cevap: Zara'da Liderlik Keyfi...
ben kangallıyım zarayıda destekliyorum. ama zarasporun idarecileri feneri destekliyor. fenerbahçe taraftar dernek idareciliği yapıyor.
|
[B]Zara Belediyespor dk 65 te Fatih dk 85 te Serdar'ın attığı gollerle 2-0 önde.[/B]
|
zarasporun bir kalecisi var.ismi Tuğrul ..
abartı felan yok ... Kasımpaşa karşısında izlediğim Mahmut ve yedek kalecimiz Nihattan kesinlikle iki gömlek üstün. oyuna topu sokması , yan topu ...harikaa. YENİLGİSİZ LİDER: ZARASPOR Lider Zara Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Samsun temsilcisi Atakum Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Lider Zara Belediyespor’u galibiyete taşıyan golleri 65.dakikada Fatih Özaydın, 85.dakikada Serdar Mert kaydetti. Zara Belediyespor hem namağlup unvanını korudu. Hemde Sorgun sahasında Bulancakspor ile 3-3 berabere kalınca puan farkını 8'e çıkardı. Kırmızı-Kara, ŞAMPİYON ZARA ... |
BAL liginde grubunda lider olan Zara Belediyespor Atakum Belediyespor’u 2-0 yenerek puanını 45 yaptı ve en yakın rakibi önünde 7 puanlık farkla liderliğini sürdürdü.
Zara’nın golleri 65’de Fatih ve 85’de Serdar’dan geldi. Öte yandan deplasmanda oynayan Yıldızeli Birlikspor’da Çarşamba Belediyespor’a 2-1 yenilerek 24 puanda kaldı. |
BAL liginde grubunda lider olan Zara Belediyespor çok zorlandığı maçta üç puanı 89’da Alp Kaya’nın penaltısıyla buldu. Merzifonspor'u 1-0 mağlup etti.
Bu sonuçtan sonra Zara Belediyespor puanını 48’e çıkarırken,Merzifonspor 23 puanda kaldı. Diğer BAL ligi temsilcimiz Yıldızeli Birlikspor’da kendi sahasında Erba Güreş İhtisas’la 2-2 berabere kaldı. Yıldızeli puanını 25, Erbaa Güreş İhtisas ise 17 puan yaptı. |
[QUOTE=Kokomo;902225].................
Diğer BAL ligi temsilcimiz Yıldızeli Birlikspor’da kendi sahasında Erba Güreş İhtisas’la 2-2 berabere kaldı. Yıldızeli puanını 25, Erbaa Güreş İhtisas ise 17 puan yaptı.[/QUOTE] [B][I]Algı farklılığı olabilir.. Yıldızeli Birlikspor deplasmanda Erbaa Güreş İhtisassporla 2-2 berabere kaldı...[/I][/B] |
BAL liginde grubunda lider olan Zara Belediyespor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Erzincan maçına cumartesi günü çıkacak.
Ligde kümede kalma mücadelesi veren Erzincanspor’la karşı karşıya gelecek olan maç cumartesi saat 13.30’da oynanacak. Temsilcimiz bu maçı kazandığı taktirde ligin bitmesine 4 hafta kala büyük ihtimalle Play-Off’u garantilemiş olacak. |
zara canımız takımımız istemyen lere kapak olsun başarılı lar tebrikler zara
|
[B][I]BAL temsilcimiz Zara Belediyesporun deplasmanda Erzincansporu 1-0 yenmesinden dolayı tebrik ediyorum[/I][/B]
|
Ha gayret Zara Belediyem bu sefer İNŞALLAH 3. lige diyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |