![]() |
Cevap: Yiğidolar'ın Carlos Mutluluğu
inşallah beklentilerimiz boşa çıkatmaz
|
[COLOR="Red"]Editörün Notu :
Yorumunuz büyük harflerle yazılı olmasından dolayı silinmiştir. Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR] |
Aykut patlama yapacak bence tek şansimiz.
|
Nasıl mutlu olmasınlar ki piyangodan para çıksa ancak bu kadar olur Almanya 5. liginden Fatih, Almanya 3. Liginden Aykut, 3. Ligde düşmeme müacadelesi veren Ahmet Şahbaz, Ptt. 1. Liginden Mahmut Bezgin İnşalalh faydalı olurlar daha doğrusu faydalı olmak zorundalar
|
[QUOTE=babapiton;897016]O Almanya'da geçerlidir,burda uygulanacağını sanmıyorum...[/QUOTE]
aynı konuyu Sivasspor - Bursaspor konusunda da gündeme getridim aldığım yanıt düşüncemi doğrular yönde; [QUOTE=sivasspor585858;897014]Haklisin: iste alman futbol federasyonun kanunlari: § 15 Vereinswechsel von und zu einem anderen Mitgliedsverband der FIFA Alle internationalen Transfers vollziehen sich auf der Grundlage des FIFA-Reglements bezüglich Status und Transfers von Spielern. 1. Die Freigabe von Spielern zu einem anderen Mitgliedsverband der FIFA erteilt der DFB im Einvernehmen mit dem Ligaverband gemäß seiner Satzung und seinen Ordnungen sowie den Bestimmungen der FIFA. 2. Voraussetzungen für die Freigabe sind, dass a) der abgebende Club keine berechtigten Einwendungen gegen die Freigabe des Spielers durch den DFB im Einvernehmen mit dem Ligaverband erhebt, b) keine Einwendungen gegen eine Aufnahme in die Transferliste vorliegen. 3. Für den Wechsel von Spielern von einem Mitgliedsverband der FIFA zu einem anderen, sind die jeweils gültigen Bestimmungen der FIFA maßgebend. [COLOR="black"][COLOR="black"][B][U]Sollte bei einem internationalen Transfer der Spieler disziplinarisch gesperrt sein, ist dem FlFA-Freigabeschein die ausgesprochene disziplinarische Sperre beizufügen. Der übernehmende Nationalverband hat für die vollständige Durchsetzung der disziplinarischen Maßnahmen zu sorgen.[/U][/B][/COLOR][/COLOR] 3. Bir futbolcu FIFA üyesi olan bir Federasyondan baska bir FIFA üyesi olan Federasyona transfer olursa, FIFA kurallari gecerlidir. enternasyonal bir transferde, egerki futbolcu disiplin cezasi almissa, o zaman FIFA-Bonservis sertifikasinin yanina onanmis disiplin cezasi eklenmeli. Alan Federasyon (bu durumda TFF) bu disiplin cezasinin tümünün cekilmesinden sorumludur. Yani iki mac almanyada gecti. iki macta türkiyede cezali durumda. belki üc büyüklerde olsa tff birsey yapip cezayi kaldirirdi ama durum bizde olduguna göre federasyonun herhangi birsey yapacagina inanmiyorum. Bizim yönetim cikip hic bir aciklama yapmiyorki. alinan futbolcularin durumlari nedir? nezaman oynayabilirler? Yönetim tam bir amatör. Sanki mahalle takimi.[/QUOTE] |
Şu beğenmediğimiz inşallah alınmaz dediğimiz Semih'i görüyor musunuz ?? Her maç gol atıyor bizi utandırıyor. Şuan elimizde onun gibi bir forvetimiz de yok
|
Böyle devam ederse Carlos sevinci sezon sonu biter.Bu transferlerin Carlosun istediği oyuncular olduğuna inanmak açıkçası aptallıktır.Carlos bu oyuncuları ancak yedek olarak kullanacaktır.
|
transferlerin carlosun nede murat erdoganın istemediği çok buyuk ihtimal... hadi hayırlısı inş bizlerin hatta yonetimin bile goremediği ışığı gorup talimat vermiştir pehh
|
[b]ben hiçbir oyuncuyu küçümsemiyorum,kimseye karşıda önyargılı değilim,r.carlos birçok oyuncuda yanıldı,açıkçası sivasspor yönetiminin jarjörü boşaldı,ziyada üsküdardan geldi bazen çok hata yapsabile çatır çatır oynuyor,kaldıki alman 3.ligleri enaz bizim 2.lig kalitesinde şu aykutla pedro iyi çıksa yeter [/b]
|
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspora geldikleri için tabi sevinirler ben olsam bende sevinirim.
inşallah takıma faydalı olurlar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:55. |