![]() |
Cevap: Sivasspor'a Sponsor Olacak
Yüksek meblağlarda sponsorluk ücreti ödeyecek kurumları bulamadığımız göz önüne alındığında hatırı sayılır miktarda para ödeyeceklerse neden olmasın? Nihayetinde bunlar ömürlük şeyler değil, anlaşmalar 2-3 yılı geçmiyor genelde ama şu da var; yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi stadyumun isim hakkını alma yoluyla da aynı rakamı, aynı olmasa bile ona yakın bir rakamı vereceklerse bu da olabilir hatta daha da güzel olur.
|
her arkadaş gibi ben de isim sponsorluğuna karşıyım
sponsor olacaklarsa formaya stadyuma ve başka yerlere sponsor olsunlar ama SİVASSPOR ismini yalnız bıraksınlar onun kimyasını bozmasınlar bu şekilde önüne isim alan takımlar ligde sponsor desteği bittiği zaman tutunamıyorlar örnek mi: Vestel Manisaspor MP Antalyaspor Sanica Boru Elazığspor ve alt liglerde yer alan diğerleri bu takımlar saman alevi gibi parlayıp klasmanları hızlı hızlı tırmanıp sponsor desteği kaybolunca -afedersiniz- eşşekten düşmüşe dönüyorlar bu yüzden isim sponsoru olmalarına, Sivasspor'un kimyası ile oynamalarına sıcak bakmıyorum |
bana görede oldukça olumlu bişey olur ..sivassporumuza çok katkı sağlar .bugün bakın istbulun 3 büyütülmüşün basketbol takımlarına hepsinin önünde sponsr adı var .
|
[QUOTE=sivaslıadem;931875]her arkadaş gibi ben de isim sponsorluğuna karşıyım
sponsor olacaklarsa formaya stadyuma ve başka yerlere sponsor olsunlar ama SİVASSPOR ismini yalnız bıraksınlar onun kimyasını bozmasınlar bu şekilde önüne isim alan takımlar ligde sponsor desteği bittiği zaman tutunamıyorlar örnek mi: Vestel Manisaspor MP Antalyaspor Sanica Boru Elazığspor ve alt liglerde yer alan diğerleri bu takımlar saman alevi gibi parlayıp klasmanları hızlı hızlı tırmanıp sponsor desteği kaybolunca -afedersiniz- eşşekten düşmüşe dönüyorlar bu yüzden isim sponsoru olmalarına, Sivasspor'un kimyası ile oynamalarına sıcak bakmıyorum[/QUOTE] Suan Altin Insaat (SAI) Kayseri Erciyesspor bende Karsiyim Sivasspor ismi kalmali |
Sivasspor için güzel bir fırsat ama iyi bir değer biçilirse isim hakkı verilmesinde hiçbir mahsur yok 10 yıldır süperligte sivasspor için 10 tl harcamamış adamların olmaz diye yırtındığını sosyal medyadan görmekteyim.
[B]En büyük avantajı :[/B] 1-)Medicana süperligte kendi ismini puan cetvelinde üstte olmasını isteyecektir bu yüzden vereceği paraya iyi transfer isteyecektir. 2-)Kulup medicana tarafından maddi denetim içinde olacaktır örneğin 5 milyon dolar yıllık verdiyse o paranın gider dökümanını isteyecektir. 3-)Sanika boru yada Suat Altın gibi gülünç isimler sponsor olacağına Medicana daha oturaklı bir isim ve firma Not: Boşa tartışıyor olmamız çok yüksek muhtemelen sağlık sponsorluğu olacaktır. |
Ayrıca en yakın zamanda gerekli zemin oluşturularak dernek statüsünden kurtulup anonim şirket statüsüne geçmeliyiz, Sivasspor artık daha modern şekilde yönetilmeyi hak ediyor.
|
Beyler biraz önce cnntürk de reklamına denk geldim sivas ismi çok vurgulanıyor reklamda belkide iyi olur
|
İnşallah iyi bir sponsorluk anlaşması ile gerçekleşir, çünkü takımımız için durduk yere güzel bir destek sağlanmış olur. Bazı arkadaşlar formaya reklam versin demişler ama forma reklamı ile isim değişikliği arasında verilen destek miktarı çok farklı olur.
Üstelik karamik arkadaşımızın da belirttiği gibi, uyduruk bir isimle bilinmedik yerel bir isim değil Medicana, tüm Türkiye'nin bildiği büyük bir kuruluş. Bu nedenle bence karşı çıkılacak bir durum yok. |
Passolige karşı olanlar geneli istisna olabilir bunada karşılar yav arkadaş 5 tl verip maça gitmezler passolige 15 tl vermezler peki arkadaş bu takım nasıl ayakta duracak erciyesin reklamı var kim hatırlıyor yada kullanıyor adamlar alıyor parasını bakıyor işine reklamın biri gelir biri gider kalıcı olan sivasspordur.parasız takım mı olur.az kaldı karşıya da karşı olacaksınız.
|
istanbulun en kaliteli hastanelrinden biri.kalp üzerine uzmanlar...sivasspor için sponsor olmaları sivasspor için son derece iyi olur.ALLAH razı olsun yıllardan beri bu takıma böylesine ciddi bir firma sponsor olmadı.
ayrıca bunlar istanbuldaki gurbetçi potansiyelini biliyorlar mutlaka müşteri prörtföyün sivaslıların önemli bir yeri vardır.kayıp etmek istemiyorlar..acı badem.medical park ve medipol gibi rakipleri var...durduk yere sivasspora bu adamlar para vermez...inş.iyi bir fiyata anlaşırlar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:50. |