![]() |
Cevap: Kral'ın dalya heyecanı
Seviyoruz seni...
|
kralımız bu senede de inşallah kral olur önümüzde daha çok maç var böyle giderse süper lig atıfın ayak sesleri gelmeye başladı.sivas sporlu kral yine inşallah kral olacak.
:D |
[B]Kral mi???
Kimse kusura bakmasin ama bana göre Kral deyil cünkü okadar bir EGOIST Oyuncu görmedim Akisahir Macida cok sans vardi :rolleyes:[/B] |
Sivasspora gelmiş en kaliteli oyuncu bence. hem futbolu hem kişiliği ile. Gollerden sonra secdeye gitmesi de ayrı bir güzellik. ama ben Aatıfın konuştuğunu hiç görmedim sesi nasıl acaba :)
|
[QUOTE=keko 58;935687][B]Kral mi???
Kimse kusura bakmasin ama bana göre Kral deyil cünkü okadar bir EGOIST Oyuncu görmedim Akisahir Macida cok sans vardi :rolleyes:[/B][/QUOTE] Sana göresi bana göresi yok kardesim, 2013 - 2014 sezonu, yani son gol KRALI Aatif Chahechouhe'dir ve bu sezon sonu yeni gol krali belli olana kadarda bölye kalacaktir :D |
İstikararı bazen yakalamasa da teknik bir oyuncu.Geçen sezonun gol kralı, bu sezonun da neden gol kralı olmasın.Bu sezon bencil de oynasa posizyon üreten bir, bu yıl biraz şanssızdı gol vuruşlarında, eminmki bunu da düzeltecektir.Elimizdeki oyuncular cidden kaliteli, biz ve onlar bunun farkında olsa şu an nerelerde olurduk.Aatıf' a Sivasspor forması altında uzun ve başarılı sezonlar geçirmesini diliyorum.
|
Sen dalyala, Trabzonu da balyala...:)
|
Dalya diyeceğin bu maçta gol bekliyorum senden.
Umarım yanıltmazsın beni. |
"Aatif Chahechouhe diye yazilir ADAM diye okunur" diyecem, cok siradan olacak ama öyle :)
Harbiden birkac kez karsilastim, muhabbet ettim, gercekten efendi cocuk. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:58. |