SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39075)

Murad_Kelleci58 19.05.2015 21:42

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Kimse ama kimse bana kızmasın...

Biz ne zaman topyekün kimliğimizde yazan doğduğumuz şehrin takımının peşinde gideriz o zaman o sahadaki adı hakem, kendi emek hırsızı Şeref yoksunları bu kadar kolay düdükler çalabilirlermiydi..

sebasteia 19.05.2015 21:42

türkiye'de futbolun tiyatro olduğu ve istanbul takımlarının kısa vadede hakem/yayıncı kuruluş/federasyon destekli olarak ittire kaktıra kupalara boğulduğu gerçeği bu maçta bir kez daha kendisini gösterdi.

sivas'ın ilk yarıda verilmeyen bariz penaltısını bir kenara yazın.

gs'ye verilen penaltı tartışılır, hadi bunu da geçtim penaltı öncesi o kadar bariz bir el var ki... oyunun o anda durması gerekir.

bu hakemlerle, bu taraftar yapısıyla, bu kafayla türk futbolundan bir cacık olmaz. klasik olacak ama edirne'nin ötesi hakkaten zor.

alın paşa paşa oynayın finalinizi... kendinizi ve sizi alkışlayan sürüyü de kısa vadeli olarak kandırın!!!

58sinan58 19.05.2015 21:42

Seneye direk Yazdığınız senaryonun galasını yapın kimi istiyorsanız tek maç üzerinden final oynatında bu kadar milleti küfüre günaha sokmayın bari

EsEs2626 19.05.2015 21:42

finalin adı belliydi en baştan baktılar fener bjk cimbom eleniyor önce onları grup lara direkt dahil ettiler şimdide uyduruk penaltılar.. Allah sabır versin gardaslarim dilimin yettigi heryerde hakkınızı savunacak bu sene belki siz alacaktiniz kupayi

DoomsDay58 19.05.2015 21:42

Maçın başında penaltımız verilse belki çok rahat kazanacağımız maçı zor da olsa kazanacakken hakem i.nesine takıldık ne diyelim ikinci devrede çok istekli oymayan oyuncularımızı kutluyorum 3.kez finalin kapısından döndük inşallah 4.de finale ulaşırız.

adres58 19.05.2015 21:44

İki maçtada canımızı yakan hakemleri Allaha havale ediyoruz. Umarım bu işlerden ekmek yiyemezsin adı şerefsizler...

ihtiyar yiğido 19.05.2015 21:44

[B][I]İşin gerçeği hakem turu Sivas'tan aldı Galatasaray'a verdi bu resmen şerefsizliktir. ben bu maçta takımımın tur atladığını kabul ediyorum. resmen satılmış bu hakemler, Sivasspor daha ne yapsın kardeşim adamlar bu maçı sahada kazanamayacaklarını bildiği için saha dışında bazılarını satın alarak yapmışlar maçın yorumu bu. [/I][/B]

58sinan58 19.05.2015 21:45

Dalavere dümenle kazandığınız finalinizi alın defolun gidin hemen Sivas'tan pisliğinizle kirletmeyin

BSMM 1964 19.05.2015 21:46

Bir hakem bir maçı böyle katleder sivassporum dolu dizgin gidiyor 1 attı 2 attı 3.geliyor utanmaz emek hırsızı yasin devreye giriyor sahte bir düşüş peşin hükümlü hakem sivasporumu katlediyor yazıklar olsun sizlere

En büyük sivasspor-kral yiğidolar..

sefilix 19.05.2015 21:47

ya madem niyetiniz bizi doğramak elemekti hiç oynatmasaydınız maçı çocuklar yorulmazdı. moral bozulmazdı. direkt final oynasın bunlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53.