SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Pes etmek yok (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39806)

antik58 05.03.2016 09:52

Cevap: Pes etmek yok

Mesut hoca matematik hesaplarına göre röportaj veriyor. Ona kalsa ligdeki bütün maçları kazanacağız!!! Bu maç önemliydi kaybettik %99 el birliği ile ne yazık ki takımımız bir alt lige düştü. Yeni Stadyumda ptt lig maçlarını izleyeceğiz.
Hala çıkıp mavi boncuk dağıtıyorlar, taraftarı umutlandırmayı, duygularıyla oynamayı kesin artık.

SİVASSPOR derhal kongreye giderek vizyon sahibi yöneticilere şans vermelidir.

buraks58 05.03.2016 10:00

antalya maçının ve dün ki mersin maçının en kötüsü m.bakkal'dır.

[B][U]Gol atmamız gerekirken forvet oyuncusunu oyundan alan bir mantığı çözemiyorum.
[/U][/B]
her haftaya umutla başlıyoruz ama hep hayal kırıklığı oluyor. çok çok zora soktuğumuz ligde bugün kayserinin yenilmesini beklemekten başka çaremiz yok. belki olurda öbür hafta kazanırsak lige dönebiliriz diye umut ediyorum...

triper58 05.03.2016 10:01

Tatava yapma istifa et Hocam!

Efe Sivasspor 05.03.2016 10:03

Pes etmek yokmuş buna mesut bakkal kendi bile inanmıyor sadece demeç vermek için yapılan bi açıklama

buraks58 05.03.2016 10:04

tabi kendi içimizdeki yanlışlardan hakemleri de unutur olduk. onların yaptığı hataların üstü örtülür oldu. şu maçın son bölümlerinde çalmadığı düdükler ne kadar netti.(sivas gol atarsa korkaklığıyla çalmamış olsa gerek) yada ilk yarıda penaltıyı es geçip, yiğitin kasıklarına pozisyon sonrası bilerek basan sadikuya sarı kart vermesi hakemin görevini layıkıyla yaptığının göstergesiydi.

buraks58 05.03.2016 10:08

son olarakta kaleciye değinmek istiyorum. geride kalan 24 haftada bir tane maç kazandıramaz mısın arkadaş!!! nedir bu setkus hayranlığı. ayıptır ya. içerideki eskişehir maçında boffin'i gördünüz. penaltıyla birlikte ne kritik kurtarışlarla takımına 3 puan kazandırdı. böyle bir maçı yok setkus'un. ama ne hikmetse her hafta kalede.

DoomsDay58 05.03.2016 10:20

Geldiği ilk gün demiştim ki bu takım düşerse en son sorumlu Mesut hocadır şu yaptığı hatalara rağmen sıralama hala değişmiş değil varın siz düşünün durumun vehametini..

4eylül 05.03.2016 10:28

Enaz bir puan alacağımız maçta yanlış kadro, yanlış oyuncu değişikliğiyle maçı mersine veren bakkal abi sivassporu ateşe atti ibrahim akın, adem koçak bakkal efendi çıkardığın oyuncular bunlardan kat kat daha iyiydi sen ne ayaksın anlayamadım

calipso 05.03.2016 10:29

Bunlar taraftarla Sivasspor sevdalılarıyla gala geçiyor hala anlamadınızmı

34MUAMMER58 05.03.2016 10:37

[b]Normal şartlarda ,mesut bakkalın sivassporun hocası olamıyacağını söylemiştim,bazı arkadaşlar bana kızmıştı,sende kimseyi beğenmiyon kardeşim diye yazanlar oldu,aynı şeyleri sergen içinde,okan içinde söylemiştim,karabükü küme düşüren oyuncuları almayın dedik,geldiğimiz noktada hep haklı çıkmaktan bende yoruldum,mademki yönetim mesut hocada karar kılmış ,bizede destek olmak düşer dedim,

Takım küme de düşse bunda Mesut hocaya en küçük hisse çıkarmam,

Lakinn Antalya maçındaki texseira değişikliği,mersin maçındaki ,texseira,burhan ,huseini oynatmayıp, 34 lük i.akın ve hasan kabze tercihi, biyerinde inci bulduğu adem değişikliği ,benim için bardağı taşıran son damladır,

Zamanında mersin boşuna kovmamış, ilhan cavcav yeni gelinin şeye sarıldığı gibi mesut hocaya sarılmamış,zamanında 6 haftada 1 galibiyet almadan bizi ligde tutmuş olabilir,aynı mesut bakkal 14 maçta 1 galibiyet alarak ağlayarak bırakıp gitmiştir,bu hocayı biz kurtarıcı olarak görüyoruz,son 4 haftada sivassporun başında düzgün bir hoca olsaydı,10 puanımız daha olurdu yazık oldu sivasspora ,gerek hoca konusunda ,gerek futbolcular konusunda,ferrarinin parçasını, anadol parçasıyla değişirsen bu sonuçlarada katlanmak zorunda kalırız [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:04.