SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor kesinlikle pes etmez (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39820)

kadirakin58 10.03.2016 18:54

Cevap: Sivasspor kesinlikle pes etmez

[B]İbrahim Akın başkanın teyzesinin oğlu mu, ne buluyor bu adamda da oynatıyor..
[/B]
İbrahim'in rezalet futbolunu görmezden gelip hala oynayırsan asıl sana "pes" hoca !

Kalasnikof58 10.03.2016 18:58

senin gibi bi hoca müsveddesine kalmamıza rağmen tabiiki PES ETMEYECEZ akıllı ol adam gibi kadrolar cıkar şu maçlara texeira ve etzazı oynat burhanı ilk 11e koy beykan ve ibrajim akını ilk 18e bile alma bizde maçlardan 3 puanları alalım bakkalcı mesut delirtme bizi hasan kabzeyi çok seviyosan varsa kızın kızına damat olarak al

birdokuzaltiyed 10.03.2016 19:21

[B]Yuk 50 kg iken kaldiramayanlar yük 250 kg olmuşken mi kaldıracaklar.Bu taķım doymuş artık doymuş.Üzülen oyuncuları sahada gorelim sahada... [/B]

cengo64 10.03.2016 19:29

Bu kadro neye doymuş pardon.3 senedir küme düşme hattında.Ona da ne yönetim ne futbolcular doymuş baksana.

güneşyurdu 10.03.2016 19:30

hocam artık bu laflar bize kar etmiyor...5 seri yap ne olur

kadirakin58 10.03.2016 19:47

Senin var 18 puanin, Kasimpasa'nin var 37 puani. Ligin son sirasindaki Mersin idman yurdu gecen hafta takimini perisan etmis.. Ben diyorum ki pes etmeyelim tabi ki ama hic de bos yere umitlenmeye gerek yok, kapasitemiz bu kadar. Bizim ligden dusmemizi tek birsey engeller o da "futbol sadece futbol degildir" olaylari.. Bilmem anlatabildim mi !

34MUAMMER58 10.03.2016 19:54

[B]Mesut hocamız insan olarak iyi insan,ancak hocalık stilini beğenmiyorum, klasik 2 puanlı sistem hocası, doğruya doğru konuşmak gerekirse, eğer Kayserispor kazanmış olsaydı zaten matematiksel olarak olmasa bile moral, motivasyon Buruk'un oynattığı oyunla kıyaslarsak, takımda gözle görülen bir mücadele azmi var.

Mersindeki hatalarını saymıyorum, eldeki malzemeyi iyi kullanması lazım, senin mutlak 3 puan, yada en az 1 puan alman gereken maçta, Burhanı, Texseira'yı, Husseini oynatmamak bu takımı sabote etmektir.

Takım düşer yada kalır bilemeyiz, ne olursa olsun Mesut hocayı direkt olarak suçlamam, kader Sivas'a bir şans daha tanıdı, bu hafta Kayseriyle fark kapanır, Trabzon'dan da 3 puanla dönersek puanlar eşitlenebilir.

Şunu çok rahatlıkla söyleyelim, [U]"Sivassporun ligde kalma şansı, Kayseri'den daha çoktur".[/U]

Mesut hocadan bundan sonraki maçlarda ,oyuncu tercihi ve değişikliği konusunda kesinlikle hata yapmamasını bekliyorum, son olarak da şunu söyleyim, Sivassporun önemli mevkilerinde oynayan, Beykan, Burhan, Tanese adam gibi oynamazlarsa bu takım düşer, bir Mehdi, Yiğit, Cicinyo, Aatıfla bu takım ligde kalamaz, özellikle kaybedilen puanlarda Beykan ve Tanesenin çok büyük beceriksizliği var, Husein enaz 1 devre oynamalı, Texseira da hiç değilse 70 dakika mutlaka sahada kalmalı, hocamız ve oyuncularımız şunu bilsinler ki, Kasımpaşa, TS, Bursa maçını 3 puanla kapatırsalar, bu seneki tüm hatalarını yönetimdi, hakemdi, hocalardı neyse. artık .. Herkesin hatalarını kapatmış olurlar.

[U]Sivassporun ligde kalması üst üste alınacak 3 galibiyete bakar[/U] .[/b]

Külhan 10.03.2016 21:57

Su sitede herkes düsüncesini beyan ediyor bu cok güzel hepimizin maksadi burada fikir beyan etmek ne güzel ama bazi arkadaslarimizin hakarete varan beyanlari cok can sikici dogrusu buna halile cok üzülüyoruz herkes kendini bi kontrol etmesi cok yerinde olacak bir insan birseyi seviyorsa sevdigine asla hakaret edemez bizde sivassporu seviyorsak seviyoruz ne hocasina nede oyuncusuna küfür etmek yetkisini almis manasina gelmez elestiriye sonuna kadar variz ama üzüldügümüz teksey su bize yerveren sitemizde gönül kirginliklarina asla yervermiyelim her zorun bir kolayligi her darligin bir genisligi vardir öyleise bize düsen sey sabir ve sebaat le sonucu beklemek

cılgınsivas58 10.03.2016 22:01

biz de ibrahim akın gibi kazma beykan gibi kendini bilmez adem gibi yeteneksiz oyuncular olduk ça çoktan pes edilir hoca yapma allah askına..

cılgınsivas58 10.03.2016 22:03

pes etmez diyorsun eyvallah da kimi yeneceksin kendi sahanda bjk mi yeneceksin deplasmanda trabzonu mu yeneceksin fb yi mi yeneceksin
hem es ese hem de mersine puan kaptırıp kasımpaşayı mı yeneceksin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:20.