SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor'a 5 yeni oyuncu geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4730)

Etem-Murat 13.01.2006 17:59

HAYIRLISI OLSUN COK OYUNCU SATTIK YERİNE KOYDUKLARIMIZA BAKIN NERDE YEDEK BEKLİYENLER VAR ONLARI ALDIK YÖNETİM NE YAPTIGINI BİLEN VARMI BEN BİR ŞEY ANLAMADIM ARKADAŞLAR İSTERSEN ALDIKLARIMIZLA GÖNDERDİKLERİMİZİ BİR KIYASLAYIN GİDEN COK GELEN AZ GİDEN ON BİRDE OYNAYANLAR GELENLER TAKIMLARINDA YEDEK BEKLİYENLER KIYASLAYINDA BAKALIM NE KAZANCIMIZ VAR

SivaslıMurat 13.01.2006 17:59

[QUOTE=hasantuan][I]kardeşim bu nasıl iş millet cayır cayır transfer yapıyo zelenkaları alıyo biz Allahın ümit aydınını elimizde tutamıyoz transfer yapacağız diyor yönetim gidiyor ikinci ligden futbolcu alıyoz aldığımız puan bizi kandırmasın Allah muhafaza böyle gidersek düşeriz yönetime duyrulur....[/I][/QUOTE]

Haklisin kardes.

Berkem 58 13.01.2006 18:00

inşallah kaptanla vierinin yerini doldururuz
Takımımıza her şeye rağmen güvenimiz tm

MERİÇ 13.01.2006 18:04

YÖNETİM EN İYİSİNİ BİLİRDE HANİ ÜMİT AYDIN'I ALAMIODUK...

SivaslıMurat 13.01.2006 18:08

[QUOTE=ReDYiGiDo][B]Arkadaslar tartışmanın yeri değil Ama Sivasspor taraftarı İki takım tutmaya devam ettikçe SİVASSPORUMUZ büyükler seviyesine ulaşamaz.. Bende Sivasspor süper lige çıkmadan önce Beşiktaşı tutuyordum.. Ama şimdi Beşiktaşa kimler gelmiş kimler gitmiş bilmiyorum.. Gazetelerde SiVASSPOR haberlerinden başka haber okumuyorum... [COLOR="Red"]Bence GERÇEK SİVASSPORLU BAŞKA TAKIM TUTMAZ..[/COLOR][/B][/QUOTE]
Ben sizin gibi basariya kosan takimlari tutmuyorum.
100 % Galatasaray´liyim.
Sivasliyim diye Sivassporu´da tutuyorum !!!
Galatasaray´liyim ayni zamanda Sivassporuda tutuyorum topragimdir normal tutmam
size ne bir diyeceginiz mi var ???

kadir20 13.01.2006 18:10

cok kötü oldu takimin yarisi gitti yerine gelen oyuncu yok ne b... istir anlamadim yaaa hayret

ReDYiGiDo 13.01.2006 18:11

[QUOTE=SivaslıMurat]Ben sizin gibi basariya kosan takimlari tutmuyorum.
100 % Galatasaray´liyim.
size ne bir diyeceginiz mi var ???[/QUOTE]

[B]
Kardeşim Benim senle bi alıp veremediğim Yok Sen Başka takım Tutuyorsan Ne mutlu Sana Beni İlgilendirmez... Ben İLk Olarak Sivassporu Tutupta Yanındada büyüklerden şu takımı tutuyorum Diyenlere.... Benim Sivassporluluğumda Seni İlgilendirmez.. [COLOR="Red"][B]Biz Hedefe Koşan Takımları Tutmuyoruz Biz Takımları Hedefe Koşturmak İçin Tutuyoruz[/B][/COLOR].. Herhalde Anlamıştırsın..[/B]

SivaslıMurat 13.01.2006 18:13

[QUOTE=ReDYiGiDo][B]
Kardeşim Benim senle bi alıp veremediğim Yok Sen Başka takım Tutuyorsan Ne mutlu Sana Beni İlgilendirmez... Ben İLk Olarak Sivassporu Tutupta Yanındada büyüklerden şu takımı tutuyorum Diyenlere.... Benim Sivassporluluğumda Seni İlgilendirmez.. [COLOR="Red"][B]Biz Hedefe Koşan Takımları Tutmuyoruz Biz Takımları Hedefe Koşturmak İçin Tutuyoruz[/B][/COLOR].. Herhalde Anlamıştırsın..[/B][/QUOTE]

Ozaman kendini benimle kiyaslama.

fatih_5834 13.01.2006 18:15

[QUOTE=SivaslıMurat]Ben sizin gibi basariya kosan takimlari tutmuyorum.
100 % Galatasaray´liyim.
size ne bir diyeceginiz mi var ???[/QUOTE]
[COLOR="Blue],BASARIYA KOSACAZ VE BASARACAZDA..MEMLEKETININ TAKIMINI BOYLE DESTEKLIYORSAN BENCE YETERSIZSIN VE GEREKSIZSIN BU TOPICTE FAZLA UZATMA EGER DERDIN UZATMAKSA GEL=====fatih_5834@hotmail.com[/COLOR]

capkin sivasli 13.01.2006 18:21

sivasin yonetimine inanmak lagzim cunku onlar sivassporun daha iyi olmasini istiyor ve olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22.