![]() |
-->: 4 EYLÜL CEHENNEME DÖNECEK
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Yönetim Kurulu Galatasaray maçında 4 Eylül’ü tıka basa doldurmak istiyor.
Pazar günü kendi sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Sivasspor’da Yönetim Kurulu taraftarlar için düğmeye bastı. Yönetim 12. adamı yanında hissetmek için başta bilet fiyatları olmak üzere bir çok konuda çalışma yapacak. Turkcell Süper Lig’inin 22. haftasında Lig’in gözde ve güçlü ekiplerinden Galatasaray’ı konuk edecek olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına başlarken Yönetim Kurulu’da boş durmuyor. Sivasspor Yönetimi Galatasaray maçında takımlarını ateşleyecek olan Yiğidoları tribüne çekip, 4 eylül Stadyumunu cehenneme çevirmeyi hedefliyor. Yönetim bunun için bilet fiyatlarını ucuz tutacak. Taraftar dernekleri ile çalışma yapacak ve Yiğido’nun 90 dakika destek vermesini sağlayacak. Tüm Türkiye’nin canlı izleyeceği maçta herkese ‘Cehennem’ mesaji verecek. Yönetim Kurulu’nun daha önceki derbi maçlarına oranla Galatasaray maçın için uyguladığı bilet fiyatları ‘Sudan Ucuz’ yorumları yaptırmaya başladı. Sivasspor Kulübünden alınan bilgiye göre; Sivasspor-Ga-latasaray bilet fiyatları şu şekilde; Kapalı Tribün ve Maraton Tribün: 15 YTL (Milyon) Kale arkası Tribünleri : 10 YTL ( Milyon) olarak belirlendi. Sivasspor- Galatasaray maçı biletlerinin ise bugünden itibaren Hükümet Meydanında bulunan Sivasspor Büfesinden satışa sunulacağı öğrenildi. Yiğidoların maça büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]bilet fiyatları makul olmuş yönetime teşekkürler ... stadı dolduracak olan yiğidolarda umarım hakkını verirde yüzümüzün akıyla çıkarız maçtan... hadi hayırlısı....[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
-->: 4 EYLÜL CENENNEME DÖNECEK
[QUOTE=gercek58li][COLOR="Blue"]SONUC BIZIM ICIN [COLOR="SeaGreen"]CENNET [/COLOR] GIBI OLSUN [COLOR="Red"]CEHENNEM[/COLOR]I ISTEMIYORUZ...
INSALLAH IYI DESTEKLE 3 PUANLA AYRILACAGIZ!!![/COLOR][/QUOTE] gardasimin soylediklerine katiliyom chenemm olusturmak degil bizim derdimiz gardaslar bizim takim adam gibi cikip mucadele etsin bu oyunya kazanmakta var kaybetmekte onurluca mucadele etsinler gerisi onemli degil cunki karsi takim galatasaray ucuz bir takim degil bazen kaybetmekte kazanmaktir ama nedense bizim anadolu takimlari buyuk takimlara karsi okadar iyi oynarlarki ama geneldede yenilirler ama normal takimlarla ayni duzeyde mucadele etmezle nedenine gelince bunun en buyuk nedeni asagilik komplesinin agir basmasi karsisindaki milyonluk oyunculardan farkinin olmadigini isbat etme savasidir bu aslinda ama normal takimlara gelince bakarsinizki bu futbolcu gecenki mucadele eden kisimi diye bence futbolcu istikrarli olmali takima gore degil isine gore performans tutmali futbol onun meslegiyse hertakima ayni tarifeyi uygulamalilar |
[B][I][COLOR="Blue"] BU MACI ALMAMIZ LAZIM HERSEY BIZDEN YANA TARAFTAR ATMOSFERI HAVA SARTLARININ BIZIM OYUNCULARI O KADAR ETKILEYECEGINI SANMIYORUM SON UMIT SEVINCIMIZI 1 HAFTAYA DAHA SARKITAMAYIZ 3 PUAN ARTIK BIZIM ICIN VAZGECILMEZ OLDU BERABERLIK DEMIYORUZ GALIBIYET DIYORUZ HAYDI HAYIRLISI[/COLOR][/I][/B]
|
SINAN GARDAS IYI DIYONDA NASIL OLACAK BU DEDIGIN GECEN HAFTA VESTELE YENILDIK DISIPLINSIZLIKTEN DEDI LORANT SAMSUNAYENILDIK SAHABOZUKTU DIYECEK BUHAFTADA GALATASARAYA YENILIRIZ HAVA SOGUKTU DER LORANT
DEGELDE UC PUAN AL BU MANTIKLA |
BIZI TUM DUNYAA GORECEKKKKKK
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKEZ GİDER BİZ KAL*IRIZ 67 YİĞİDOLARIZ |
insallah 4 eylül cehennem olacah bu hafta cimbom icin.90 dakika tam destek istiyoruz.sonuna kadar desteklemeliyiz.herkes bilsin biz her zaman sivasin askasindayiz iyi gündede kötü gündede, cünkü biz sivasliyiz yigidoyuz.fark bu
|
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MARATON TRİBÜNÜ BU HAFTA ALEV TOPUNA ÇEVİRECEZ...FAİR-PLAY KURALLARI İÇİNDE HEP DESTEK TAM DESTEK...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
insallah abi.ne varsa sizde var.ah keske bende gelebilsem sizinle |
24 cu hafta k.erciyes macinda sivastayim ve kesinlikle macta olacam
|
[B]NİHAYET AKIL İZAN SAHİPLERİ,
GERÇEĞİ GÖRME BASİRETİNİ GÖSTERDİLER... VERMEDEN ALMAK İSTİSNAİ BİR VAKAADIR... TARAFTARA İMKAN, KOLAYLIK VERECEKSİN Kİİİ DESTEK ALABİLESİN...[/B] |
İNŞALLAH GÜLEN TARAF BİZ OLACAGIZ
KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEGİMİZ BİR HAFTA ALICAGIMIZ BİR GALİBİYET BİZE ÇOK YARARLI OLUR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:37. |