![]() |
Bundan sonra özellıkle Sivasta Sivasspordan Başka Takım Tutulmamalı Gurbettekı arkadaşlarında en az bır maç degıl çevre illerde yakınındakı butun maçlara gıtmesı lazım Eşkişehirden SİvaS'a Selamlar(Sivasın Butun Maçlarında Bende Varım)
|
HAKKI GURBAN SÖZLERINE KATILMAMMAK ELDEDEYIL EN AZINDAN GURBETTEKI YİGİDOLAR BİRAZDA OLSALAR MEMLEKETİMİZE FAYDA SAGLAMİŞ OLURUZ.BEN VARIM.
|
[b]ins.[/b]
|
[quote=elbeyli58][b]ins.[/b][/quote]
sen de gel kocum ucakda sana yermi yook |
[b]abi gelecem bir gün mutlaka [/b] :wink:
|
[size=7][b][i]Herhalde bu sözler bizim için değildir...Çünkü biz Sivasımızın içeri ve dışarı her maçına gidiyoz artık unuttum yani kaç şehre gittiğimi kaç deplasmana gittiğimi....
Sivaslıyım diyen herkes bir seferde olsa 4 eylül cehennemine gelmeli...Herkesi bekleriz....[/i][/b][/size] |
[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Herhalde bu sözler bizim için değildir...Çünkü biz Sivasımızın içeri ve dışarı her maçına gidiyoz artık unuttum yani kaç şehre gittiğimi kaç deplasmana gittiğimi....
Sivaslıyım diyen herkes bir seferde olsa 4 eylül cehennemine gelmeli...Herkesi bekleriz....[/i][/b][/size][/quote] [b]SİZLER İÇİN OLURMU HİÇ SERHAN REİS...SİZLER SİVASSPORUN DEMİRBAŞI VE GURURUSUNUZ... BENİM SÖZÜM GURBETÇİ YİĞİDOLARA...BU SENE SİVASTAKİ MAÇLARA AKIN ETMEMİZ LAZIM...SİVASA VE SİVASPORA DESTEK OLMAMIZ LAZIM[/b] |
[quote=gakgo58][quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Herhalde bu sözler bizim için değildir...Çünkü biz Sivasımızın içeri ve dışarı her maçına gidiyoz artık unuttum yani kaç şehre gittiğimi kaç deplasmana gittiğimi....
Sivaslıyım diyen herkes bir seferde olsa 4 eylül cehennemine gelmeli...Herkesi bekleriz....[/i][/b][/size][/quote] [b]SİZLER İÇİN OLURMU HİÇ SERHAN REİS...SİZLER SİVASSPORUN DEMİRBAŞI VE GURURUSUNUZ... BENİM SÖZÜM GURBETÇİ YİĞİDOLARA...BU SENE SİVASTAKİ MAÇLARA AKIN ETMEMİZ LAZIM...SİVASA VE SİVASPORA DESTEK OLMAMIZ LAZIM[/b][/quote] [size=6][b]Serhan gardaş gakgo sizi kasdetmiyo beni kasdediyo :D :D :D [/b][/size] |
Bende sansda yok 5 agustos da ligler basliyor. ligin ilk iki haftasinda turkiyede oluyorum bende dedimki illa iki mactan birisi sivasda olur macina giderim dedim. ama maalesef sivas ilk iki kendi sahasindaki maclari istanbulda oynuyacakmis :cry: :cry:
|
[quote=nicolasdasouza58]Bende sansda yok 5 agustos da ligler basliyor. ligin ilk iki haftasinda turkiyede oluyorum bende dedimki illa iki mactan birisi sivasda olur macina giderim dedim. ama maalesef sivas ilk iki kendi sahasindaki maclari istanbulda oynuyacakmis :cry: :cry:[/quote]
Aynı hayalkırıklığını bende yaşadım gardaş ama sivasa gitmeyip ist da kalarak burdaki maçları izleyeceğim inşallah |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:20. |