SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   GURBETDEKİ HER SİVASLI EN AZ BİR KERE SİVASTA MAÇA GİTMELİ!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=935)

SvS_058 02.06.2005 19:30

Bundan sonra özellıkle Sivasta Sivasspordan Başka Takım Tutulmamalı Gurbettekı arkadaşlarında en az bır maç degıl çevre illerde yakınındakı butun maçlara gıtmesı lazım Eşkişehirden SİvaS'a Selamlar(Sivasın Butun Maçlarında Bende Varım)

5841 02.06.2005 19:44

HAKKI GURBAN SÖZLERINE KATILMAMMAK ELDEDEYIL EN AZINDAN GURBETTEKI YİGİDOLAR BİRAZDA OLSALAR MEMLEKETİMİZE FAYDA SAGLAMİŞ OLURUZ.BEN VARIM.

ElbeyLi58 02.06.2005 19:49

[b]ins.[/b]

cevikpen 02.06.2005 20:00

[quote=elbeyli58][b]ins.[/b][/quote]

sen de gel kocum ucakda sana yermi yook

ElbeyLi58 02.06.2005 20:46

[b]abi gelecem bir gün mutlaka [/b] :wink:

serhankaburcuk 06.06.2005 18:37

[size=7][b][i]Herhalde bu sözler bizim için değildir...Çünkü biz Sivasımızın içeri ve dışarı her maçına gidiyoz artık unuttum yani kaç şehre gittiğimi kaç deplasmana gittiğimi....

Sivaslıyım diyen herkes bir seferde olsa 4 eylül cehennemine gelmeli...Herkesi bekleriz....[/i][/b][/size]

HakkıTİMUÇİN 16.06.2005 16:40

[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Herhalde bu sözler bizim için değildir...Çünkü biz Sivasımızın içeri ve dışarı her maçına gidiyoz artık unuttum yani kaç şehre gittiğimi kaç deplasmana gittiğimi....

Sivaslıyım diyen herkes bir seferde olsa 4 eylül cehennemine gelmeli...Herkesi bekleriz....[/i][/b][/size][/quote]

[b]SİZLER İÇİN OLURMU HİÇ SERHAN REİS...SİZLER SİVASSPORUN DEMİRBAŞI VE GURURUSUNUZ...

BENİM SÖZÜM GURBETÇİ YİĞİDOLARA...BU SENE SİVASTAKİ MAÇLARA AKIN ETMEMİZ LAZIM...SİVASA VE SİVASPORA DESTEK OLMAMIZ LAZIM[/b]

EMİNÇOLAK 16.06.2005 17:12

[quote=gakgo58][quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Herhalde bu sözler bizim için değildir...Çünkü biz Sivasımızın içeri ve dışarı her maçına gidiyoz artık unuttum yani kaç şehre gittiğimi kaç deplasmana gittiğimi....

Sivaslıyım diyen herkes bir seferde olsa 4 eylül cehennemine gelmeli...Herkesi bekleriz....[/i][/b][/size][/quote]

[b]SİZLER İÇİN OLURMU HİÇ SERHAN REİS...SİZLER SİVASSPORUN DEMİRBAŞI VE GURURUSUNUZ...

BENİM SÖZÜM GURBETÇİ YİĞİDOLARA...BU SENE SİVASTAKİ MAÇLARA AKIN ETMEMİZ LAZIM...SİVASA VE SİVASPORA DESTEK OLMAMIZ LAZIM[/b][/quote]
[size=6][b]Serhan gardaş gakgo sizi kasdetmiyo beni kasdediyo :D :D :D [/b][/size]

nicolasdasouza58 16.06.2005 18:11

Bende sansda yok 5 agustos da ligler basliyor. ligin ilk iki haftasinda turkiyede oluyorum bende dedimki illa iki mactan birisi sivasda olur macina giderim dedim. ama maalesef sivas ilk iki kendi sahasindaki maclari istanbulda oynuyacakmis :cry: :cry:

kursad58 17.06.2005 09:42

[quote=nicolasdasouza58]Bende sansda yok 5 agustos da ligler basliyor. ligin ilk iki haftasinda turkiyede oluyorum bende dedimki illa iki mactan birisi sivasda olur macina giderim dedim. ama maalesef sivas ilk iki kendi sahasindaki maclari istanbulda oynuyacakmis :cry: :cry:[/quote]

Aynı hayalkırıklığını bende yaşadım gardaş ama sivasa gitmeyip ist da kalarak burdaki maçları izleyeceğim inşallah

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:20.