SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   İstanbul Amigosu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=977)

cengaver 13.06.2005 12:18

+IMZA

ergin 13.06.2005 12:51

Böylesi girişimleri her zaman destekliyoruz.destekleyeceğizde...
İstanbul da ki emanetçi taraftarlarımızı öz'lerine döndüreceğiz.
Başarılar diliyorum...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

gkhnszksn 13.06.2005 12:58

evet arkadaşımı ben de destekliyorum ve sonuna kadar bağırmaya hazırım.saygılarımla.

ygd 13.06.2005 13:24

[size=7][color=red]GÜZEL FİKİR..!!!İSTANBULDADA TARFATAR GRUPLARINA İHTİYAÇ VAR!!![/color][/size]

serhankaburcuk 22.06.2005 15:05

[quote=emin58][size=6][b]Arkadaşlar Sivassporun maçlarına (özellikle istanbuldaki) [url]www.sivasspor.com[/url] üyelerinin çoğunlugu olarak sivas'da bulunan ve sivasspor'un hermaçına giden (yanılmıyorsam 22,150 Km. yapan) 1967 genç taraftarlar dernegindeki arkadaşlarla birlikte hareket ediyoruz bu yüzden zaten türübünde liderimiz Serhan kaburcuk ve amigo sebo (namı diyer postacı) gardaşlarım var.
Herkez fikrinde özgürdür ama bana göre yeni bir guruba gerek yok herkeze selam 8) 8) 8) [/b][/size][/quote]

[size=7][b][i]+imza[/i][/b][/size]

HakkıTİMUÇİN 23.06.2005 09:42

[quote=cool58]Beyler sivasın istanbuldaki amigosu olabilirim ben aslen maltepespor un taraftar sitesiyim eğer istanbul tarafının amigosu olabiliirim istanbulda oturanların ve 90 dakka bagaracak taraftar kitlesi olabilenler lütfen bana msj atsın sivaslı kardeşlerim sizin de düşüncenizi bekliyorum.Yani kısacası amigoluk tecrübem var yeterki sivaslı ve istanbullu kardeşlerimin beni desteklemesi msj nızı bekliyorum ve amıgolugun bana verilmesi halinde şerefimin üstüne yemin ederimki sesimizi bütün stad duyacak ama bana lazım olanı başta söyledim bana iyi vağaran adamlar olsun o zmn sivas 58 görürsünüz son söz sizin[/quote]

COOL58 GARDAS....

[b]SİVAS İÇİN BİRŞEY YAPMA ARZUN İSTEĞİN TAKDİRE ŞAYAN...KEŞKE HERKES SENİN KADAR İSTEKLİ OLSA...
ANCAK...BİR TAKIMIN BİR AMİGOSU VE TRİBÜN LİDERİ OLUR..BİZİMDE AMİGOMUZ SEBO..TRİBÜN LİDERİMİZDE SERHAN REİS..

AMA İSTANBULDA DA TARAFTARIMIZI ORGANİZE EDECEK BİR OLUŞUMA İHTİYACIMIZ VAR...BU KONUDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR..SEN DE BİZİMLE İRTİBATA GEÇERSEN MEMNUN OLURUZ..SENİN GİBİ DENEYİMLİ GARDASLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR..

BÖYLE BİR OLUŞUM KURULDUĞUNDA DAHİ 1967 DERNEKLE BERABER HAREKET EDECEĞİZ...ZATEN ONLAR HER MAÇTA (İÇERDE-DIŞARDA) TRİBÜNDELER..BİZLERDE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR ONLARA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRIZ...[/b]

serhankaburcuk 23.06.2005 13:51

[quote=gakgo58][quote=cool58]Beyler sivasın istanbuldaki amigosu olabilirim ben aslen maltepespor un taraftar sitesiyim eğer istanbul tarafının amigosu olabiliirim istanbulda oturanların ve 90 dakka bagaracak taraftar kitlesi olabilenler lütfen bana msj atsın sivaslı kardeşlerim sizin de düşüncenizi bekliyorum.Yani kısacası amigoluk tecrübem var yeterki sivaslı ve istanbullu kardeşlerimin beni desteklemesi msj nızı bekliyorum ve amıgolugun bana verilmesi halinde şerefimin üstüne yemin ederimki sesimizi bütün stad duyacak ama bana lazım olanı başta söyledim bana iyi vağaran adamlar olsun o zmn sivas 58 görürsünüz son söz sizin[/quote]

COOL58 GARDAS....

[b]SİVAS İÇİN BİRŞEY YAPMA ARZUN İSTEĞİN TAKDİRE ŞAYAN...KEŞKE HERKES SENİN KADAR İSTEKLİ OLSA...
ANCAK...BİR TAKIMIN BİR AMİGOSU VE TRİBÜN LİDERİ OLUR..BİZİMDE AMİGOMUZ SEBO..TRİBÜN LİDERİMİZDE SERHAN REİS..

AMA İSTANBULDA DA TARAFTARIMIZI ORGANİZE EDECEK BİR OLUŞUMA İHTİYACIMIZ VAR...BU KONUDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR..SEN DE BİZİMLE İRTİBATA GEÇERSEN MEMNUN OLURUZ..SENİN GİBİ DENEYİMLİ GARDASLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR..

BÖYLE BİR OLUŞUM KURULDUĞUNDA DAHİ 1967 DERNEKLE BERABER HAREKET EDECEĞİZ...ZATEN ONLAR HER MAÇTA (İÇERDE-DIŞARDA) TRİBÜNDELER..BİZLERDE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR ONLARA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIRIZ...[/b][/quote]

[size=7][b][i]+İMZA[/i][/b][/size]

sinan 23.06.2005 14:29

ARKADASLAR BU ISLER EH DEME ILE PUH OLACAK BI ISLER DEGIL FAKAT BU ARDASIMIZI ONCE BI GORELİM BI BAKALIM NASIL BI DURUM ORATAYA CIKIYOR ONDAN SONRA KARARIMIZI VERELIM AMA TABIKI GUZUL BI FIKIR ARKADASIMIZA SONUNA KADAR DES TEK CIKMAYA HAZIRIM SANA BASARILAR DILERIM
.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: SAMPIYON SİVASSPOR
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

5841 23.06.2005 15:12

[quote=emin58][size=6][b]Arkadaşlar Sivassporun maçlarına (özellikle istanbuldaki) [url]www.sivasspor.com[/url] üyelerinin çoğunlugu olarak sivas'da bulunan ve sivasspor'un hermaçına giden (yanılmıyorsam 22,150 Km. yapan) 1967 genç taraftarlar dernegindeki arkadaşlarla birlikte hareket ediyoruz bu yüzden zaten türübünde liderimiz Serhan kaburcuk ve amigo sebo (namı diyer postacı) gardaşlarım var.
Herkez fikrinde özgürdür ama bana göre yeni bir guruba gerek yok herkeze selam 8) 8) 8) [/b][/size][/quote]
SANA KATILIYORUM.22.150KM YAPAN VE CANLA BAŞLA BU OLAYA KENDISINI ADAYAN ARKADAŞLARI UZMEYIN BEYLER ...SEBO GARDAŞ SENI SEVIYORUZ....MEYVE VEREN AGAÇ TAŞLANIR..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:04.