SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HOŞGELDİN TUM ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19586)

cem 07.07.2008 16:36

--->: HOŞGELDİN TUM !

6. cı haftayı tıklamanız gerekıyo.. yazmayı unutmusum.. pardon..

davulcu 07.07.2008 16:37

hoşgeldin tum sen sivasa
sefa geldin sen sivasa
gezdiriyim seni gürüne kangala
hadi at golleri sırala
hadi hadi hadi hadi hadi

buda idare eder şimdilik:)

merkez-2 07.07.2008 16:38

[QUOTE=davulcu;385098]hoşgeldin tum sen sivasa
sefa geldin sen sivasa
gezdiriyim seni gürüne kangala
hadi at golleri sırala
hadi hadi hadi hadi hadi

buda idare eder şimdilik:)[/QUOTE]

ben yukarda bunu diyordum işte

Hoşgeldin yar yüreğime hoşgeldin

hada hade hade:D

davulcu 07.07.2008 16:42

[QUOTE=merkez-2;385100]ben yukarda bunu diyordum işte

Hoşgeldin yar yüreğime hoşgeldin

hada hade hade:D[/QUOTE]

tamam işte sen benim ilham kaynağım oldun saol:)

Besyo_cu 07.07.2008 16:47

Mükemmel bir transfer bu adama kötü diyenleri 2 ligde ve 3. ligden mehmet yıldız için topcu değil diyenlere benzetıyorum bu adam mükemmel bir oyuncu balili almanyada oldugu gibi lıkas podolski gibi sol kanatta oynar mehmet ve Tum rakıp defansı çökertir cok güzel bi haber cok sevındım... emegi gecen herkeze sonsuz teşekkurler

hasantuan 07.07.2008 17:16

-->: HOŞGELDİN TUM !

bence iii transfer gol atamamasından yakınmış arkadaşlar ama balili de fazla gol atan bir oyuncu değil... tum da ii takıma geldi sonuçta daha iyi olacaktır eminim..

merkez-2 07.07.2008 17:18

[QUOTE=besyo_cu;385109]Mükemmel bir transfer bu adama kötü diyenleri 2 ligde ve 3. ligden mehmet yıldız için topcu değil diyenlere benzetıyorum bu adam mükemmel bir oyuncu balili almanyada oldugu gibi lıkas podolski gibi sol kanatta oynar mehmet ve Tum rakıp defansı çökertir cok güzel bi haber cok sevındım... emegi gecen herkeze sonsuz teşekkurler[/QUOTE]

bişey değil kardeşim.ama sesin güzel değilmiş:D

merkez-2 07.07.2008 17:19

[QUOTE=merkez-2;385132]bişey değil kardeşim.ama sesin güzel değilmiş:D[/QUOTE]

YANLIŞ ANLAŞILMASIN SANA DEMEDİM BEYSOCU KARDEŞİM.ALINTIYI YANLIŞ ALMIŞIM.

yusufener 07.07.2008 17:22

bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum... mehmet yıldız yanında tum ve arkalarında balili...bu sene atak gücümüz çok süper ve zor tutarlar bu oyuncuları...

kaya0758 07.07.2008 17:24

[B][I]yahu tum güzel bi oyuncu.tamamda eğer tum gelip cvetkhov gidecekse hiç gelmesin.cvetkhov gönderilecekse bu adam cvetkhov kadar iyi değil.eğer cvetkhovu göndermek istiyorlarsa bunu birisi açıklasın cvetkhov gördüğüm kadarıyla sivasta huzurlu.gitmekmi istiyo birisi açıklasın.değilse cvetkhovun harcanmasına gönlüm razı olmayacak.adam türkiyenin eniyi forveti.[/I][/B]

tiryakisivaslı 07.07.2008 17:28

dorusunu sölemek gerekirse boşa para vermişler ben açıkcası sivassporda görmek istediğim son futbolcuydu.Çünkü yaşlanmış son vuruşları etkisiz ve çok hantal bir isimi transfer ettik.İnşallah beni yanıltırsın Tum :s

yusufener 07.07.2008 17:33

[QUOTE=kaya0758;385136][B][I]yahu tum güzel bi oyuncu.tamamda eğer tum gelip cvetkhov gidecekse hiç gelmesin.cvetkhov gönderilecekse bu adam cvetkhov kadar iyi değil.eğer cvetkhovu göndermek istiyorlarsa bunu birisi açıklasın cvetkhov gördüğüm kadarıyla sivasta huzurlu.gitmekmi istiyo birisi açıklasın.değilse cvetkhovun harcanmasına gönlüm razı olmayacak.adam türkiyenin eniyi forveti.[/I][/B][/QUOTE]

Cvetkov gidiciydi zaten...kendi istemişti herhalde...onun yerine de bir isim bulmak gerekiyordu o da tum oldu...;)

Dark Force 07.07.2008 18:03

[B]Süper nokta transfer hava toplarında çok etkili bir oyuncu çok sevindim...[/B]

Dark Force 07.07.2008 18:05

Cvetkov gider yerine daha iyisi gelir biz işimizi biliriz :)

winner58 07.07.2008 18:24

sivassporumuza hayırlı olsun bence çok güzel bir transfer oldu takımımıza bir pivot santrofor lazımdı mehmet yıldız balili ile çok güzel bir forvet hattımız oldu başarılar dilerim hayırlı uğurlu olsun bizide bu sene costuracaklarına eminim

dülger58 07.07.2008 18:24

BEKLEDİGİMİZ TRANSFER BUYDU.ÇOK GÜZEL FUTBOLCU.TAKIMA TAM UYUM SAGLARSA SİVASI KİMSE TUTAMAZ.HAYIRLI OLSUN.İNŞALLAH FUTBOLUYLA SİVASA ÇOK KATKI SAGLAR...

eyupk 07.07.2008 18:29

Hepimiz için hayırlı olsun kardeşlerim çok sevindirici haber :). Bu sezon bizi görücekler çekemeyenler. Allaha emanetsin.

davulcu 07.07.2008 18:46

merkez-2´isimli üyeden Alıntı
bişey değil kardeşim.ama sesin güzel değilmiş:)

olurmu canım benim bestem kendim yazdım kendim söyledim sesim çok güzeldirbenim::)ibrahim tatlısesin veliaht tartışmalarını bile gölgede bırakır valla:)

MeD_Turc 07.07.2008 18:48

[QUOTE=gokhanbayrak;385041]çok saçma bi transfer.sivasspor büyük düşünecekse böyle amatör transferler yapmamalı..[/QUOTE]

katiliyorummm gitmek isteyen chetkov buna 5 ceker!!!!

davulcu 07.07.2008 18:56

arkadaşlar tum hava hakimiyeti yüksek ve kuvvetli bir oyuncu kolay kolay sakatlanmıyo bide malum iklim şartlarına alışırsa değmen keyfine:)
taş gibi adam:)

gokhanbayrak 07.07.2008 19:07

[QUOTE=furky.b;385048]Senin Futbol Zekagindan Suphe Ederim..![/QUOTE]

sen önce zeka yazmasını öğren ondan sonra benimle tartış...

/*samesti58*\ 07.07.2008 19:12

ya varsın çok gol atamasın,mehmet yıldıza verir pası golü de mehmet atar bişey olmaz..önemli olan mücadeleci, ayağında topu saklayan,rakibe top kaptırmayan,topu ilerde tutan, orta sahadan gelip top alıp hücuma çıkabilme özelliğine sahip bi oyuncu olması...SÜPER TRANSFER ÇOK SÜPERRRR HELAL BEEE

buraks58 07.07.2008 19:14

oo mükemmel transfer olmuş.biz bu transfer işini gerçekten biliyoruz.

gokhanbayrak 07.07.2008 19:14

[QUOTE=/*samesti58*\;385182]ya varsın çok gol atamasın,mehmet yıldıza verir pası golü de mehmet atar bişey olmaz..önemli olan mücadeleci, ayağında topu saklayan,rakibe top kaptırmayan,topu ilerde tutan, orta sahadan gelip top alıp hücuma çıkabilme özelliğine sahip bi oyuncu olması...SÜPER TRANSFER ÇOK SÜPERRRR HELAL BEEE[/QUOT

kardeş sen Tum'un menajeri olsaymışsın kesin premier lige satardın onu..öyle bir anlattın ki pes yani.bunların yarısı Tum'da mevcut değil...

/*samesti58*\ 07.07.2008 19:15

ayrıca kasımpaşada bi futbolcu vardı THEOUE (TEUE)diye, şimdi hangi takımda bilmiyorum ama o da yıkılmayan mücadeleci bi forvetti . ben onun alınmasını çok istemiştim ama neyse herwe tum da süper

/*samesti58*\ 07.07.2008 19:20

kardeş sen Tum'un menajeri olsaymışsın kesin premier lige satardın onu..öyle bir anlattın ki pes yani.bunların yarısı Tum'da mevcut değil...[/QUOTE]

OYNAYINCA GÖRÜRSÜN TAM SİVASSPOR UN YAPISINA UYGUN Bİ OYUNCU...SÜPERRR

/*samesti58*\ 07.07.2008 19:21

kardeş ayrıca ikimizde doğru düzgün ALINTI yapmasını bilimiyoruz...baksana ne biçim alıntı yapmışız

/*samesti58*\ 07.07.2008 19:21

daha yeniyiz öğrencez inşaallah

gokhanbayrak 07.07.2008 19:24

kardeş ayrıca ikimizde doğru düzgün ALINTI yapmasını bilimiyoruz...baksana ne biçim alıntı yapmışız

sağlık olsun.bu arada tehoue 2. devre konyasporda oynadı ve o da evlere şenlik bi forvet.tam bir beceriksiz bence.bunlar orta sıra takımların forveti.büyük düşünmek isteyen takımların forveti olamazlar...

/*samesti58*\ 07.07.2008 19:27

[QUOTE=gokhanbayrak;385202]

sağlık olsun.bu arada tehoue 2. devre konyasporda oynadı ve o da evlere şenlik bi forvet.tam bir beceriksiz bence.bunlar orta sıra takımların forveti.büyük düşünmek isteyen takımların forveti olamazlar...[/QUOTE]

yaw sana da oyuncu beğendiremedik...tamam dünya standartlarında bi yıldız değiller ama alabileceğimiz en iyi oyuncular bunlar bence...tum ve teue ..ikisinden birini aldık ,güzel işte..sence kim alınmalıydıki???

delioğlanderesi 07.07.2008 19:27

işallah bize yaralı bir futbolcu olur hayırlısı

gokhanbayrak 07.07.2008 19:31

[QUOTE=delioğlanderesi;385205]işallah bize yaralı bir futbolcu olur hayırlısı[/QUOTE]

şuan türkiyede alınabilecek en iyi futbolcu Ankarasporlu Özer HURMACI bence.solaçık-sağaçık forvet arkası her mevkide oynatabilirsin.

MuSiSi 07.07.2008 19:40

Slm arkadaşlar ben BURSASPOR taraftarıyım. Herve Tum gerçekten yüreğiyle oynayan bir futbulcudur ve geçen sezon fazla gol atamasıda oynadığı yürekli oyunla BURSASPOR taraftarının gönlüne taht kurmuştur . Fazla skorer özelliği olmasada yıpratıcı oyun stiliyle yanındaki forvetlerin işini kolaylaştırır . Bence Balili'yle çok iyi bir ikili olurlar . Sivasspor'a avrupa mücadelesinde başarılar diliyorum.

alem_halil 07.07.2008 19:44

burdaki bursa maçında tumun ayağına top geldikçe ayaklarım titrerdi keşke biz alsak bu adamı derdim dileğim oldu çok süper transfer artık bizim her oyuncu kalite bekle bizi avrupa bu gelen yiğidolar..

alem_halil 07.07.2008 19:47

[QUOTE=MuSiSi;385214]Slm arkadaşlar ben BURSASPOR taraftarıyım. Herve Tum gerçekten yüreğiyle oynayan bir futbulcudur ve geçen sezon fazla gol atamasıda oynadığı yürekli oyunla BURSASPOR taraftarının gönlüne taht kurmuştur . Fazla skorer özelliği olmasada yıpratıcı oyun stiliyle yanındaki forvetlerin işini kolaylaştırır . Bence Balili'yle çok iyi bir ikili olurlar . Sivasspor'a avrupa mücadelesinde başarılar diliyorum.[/QUOTE]

öncelikle sitemize hoşgeldin inş hoşça vakit geçirirsin.güzel dileklerin içinde ayrıca tşk ederiz..
evet tumu çok beğeniyorduk inş sivassporu faydalı olur..

üçyıldız58 07.07.2008 19:49

mehmet yıldız, balili ,tum ,tamamen forvetimiz bermuda şeytan üçgeni oldu büyük transfer

GuLo 07.07.2008 19:52

[B]Sefa gelmi Hos gelmiş Tum:D....................[/B]

adres58 07.07.2008 20:19

[B]Benim bu transfer hoşuma gitmedi nedenine gelince....
1-Biz kontraatak futbol oynuyoruz ama Herve Tum pivot özelliklere sahip nereden biliyorsunuz demeyin adam kafa hakimiyeti iyi ama ayakla son vuruş özelliği yok yada vasa benim hoşuma gitmedi (belki başka arkadaşların da hoşuna gitmemiştir)
2-Biz 2 hızlı forvete sahibiz özellikle ara toplarına Mehmet Yıldız ve Pini Felix Balili hem asist hemde gol vuruşları yapabilen özelliklere sahipler. Sistemimiz belli. Eğer markaj olduğu takdirde aralara orta sahadan defansa adam kaçırarak gol bulabiliyoruz. Sezer Badur Mohammad Ali Kurtuluş gibi. Şimdi biz Herve Tum u aldığımızda ya değişik bir oyun sistemi ile oynayacağız ki bu Bülent Hoca ile çok zor ya adam yedek kalacak alternatif olacak yada Balili ile Mehmet Yıldızdan biri gidecek onun yerini alacak. Haa diyeceksinizki yabancı oyuncu alternatif olurmu. Onuda bekleyip göreceğiz.
3- Biz kulvar sayısını artırdık ama İntertoto mücadelesi ilk maçına alternatifi bol bir kadro ile çıktık. Geçen yılda Türkiye Kupasında aynı hataya düşmüştük. Yani Perhiz ile Lahana turşusu hikayesine dönmeyelim.
4-Bana Pazara bilet ayarlayın yaaw... Kapalıdan... [/B]

furkancfc 07.07.2008 20:20

çok iyi bir futbolcu yetenekliHayırlı uğurlu olsun.

yerliturkuaz 07.07.2008 20:33

[B]Öncellikle bu transferi yapanlara çok teşekkür ediyorum çok mükemmel bir transfer...

Forvet hattımız güçlendi diyebilirim zaten güçlüydü gerçi...

Herve Tum'a gelince çok güçlü bir yapısı var ve maçlarda bu fizik gücünü çok iyi kullanıyor bana göre tek problemi son vuruşları umarım bizde daha iyi olacaktır...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:37.