![]() |
Cevap: Şükür Olsun Kulübüme Şehrime Hiç Ceza Aldır
[QUOTE=YGTayfa;710819]yiğiter yorumlarına dikkat et de altında kalma..rahat ol ordakilarin birçoğunun kombinesi var s-adece senin gibi klavye sivaslılığı değil bizim ki..söyledim yine söylüyorum yapılanlar doğru değil ama bir anda oldu işte bu çocuklar kadar emeğin geçti mi bu takım akonuşup duruyorsun..[/QUOTE]
Yorumlarımda Yiğido Gençlik diye ibare geçti mi? Geçmedi.. Niye alındın? Alındınsa niye koltuk attın? Klavye başında tehdit mesajları savuranlar,koltuk da kırar sahaya da atlar. Sivaslılık,Sivas'ın imajını zedelemekse,hiç Sivaslı olmamak daha doğru zannımca..Biranda oldu bitti diyerek masum duruş sergilemek nafile... Kayserili ve Trabzonlu taraftarlar yüzlerce koltuğumuzu kırdı..Bu sitede hepimiz onlara demediğimiz lafı bırakmadık...Sövdüğümüz bir hareketi niye yaparız o halde? Sitede insanlara tehdit savurmak yerine,erdem gösterip,bir konu ile özür dilemeniz kafi olabilirdi.. |
[QUOTE=YGTayfa;710819]yiğiter yorumlarına dikkat et de altında kalma..rahat ol ordakilarin birçoğunun kombinesi var s-adece senin gibi klavye sivaslılığı değil bizim ki..söyledim yine söylüyorum yapılanlar doğru değil ama bir anda oldu işte bu çocuklar kadar emeğin geçti mi bu takım akonuşup duruyorsun..[/QUOTE]
[B]Takıma emeğinizin geçiyor diye her şeyi yapmaya özgürsünüz öyle mi ?..[/B] |
olayları savunmaya çalışarak daha da batmayın.. dua edin de hakem antalya buca maçında gördüğünü çaldı..yoksa trabzonun kucağına düşmüştük.. bu forumda trabzona atıp tutanları görmek lazımdı
|
KASIMPASZ,KONYASPOR RESMEN BUGUN DUSTU,FAKAT EGER BIZ AGIRLIMIZI KOYMASAK BIZI HER HAFTA BOYLE EZERLER,BEN SAHSEN SAHAYA MADDE ATANLARA KARSIYIM,AMA DUN OYLE BIR ADI OYLE SER....SIZ HAKEM VARDIKI RESMEN BIZIM GALIBIYETIMIZ ONUNE GECTI,FAKAT ARKADASLAR ILERIYI DUSUNEREK BOYLE SAHAYA MADDELER ATMAYIN,KOMPLE TEORILERDEN UZAK DURALIM,ZATEN ORTADA BELLI BIRSEY VAR ODA BIZI SAHADA DEGIL MASADA BIZI YIKMAYA CALISIYORLAR,AKILLI OLUP BU SER...SIZLERIN OYUNUNA GELMIYELIM.
|
[QUOTE=güneşyurdu;710788]maçı tv den seyrettim.seyircinin tepkisi az bile.hakem sivasda öyle kolay kolay kartını kullanamyacak..öyle basit değil...hakemler en azından bunu anladı.az bile tepki verdi seyirci...sahamızı kapatırlar....başkanın oraya gelmesi gerekirdi...tepki daha dikkat çekici olurdu...unutulur gider...bizde seyircisiz oynarız....umarım kazanırız...[/QUOTE]
BENDE TEPKILIYIM AMA ILERISINI DUSUNMEK LAZIM,BIZ SIVASSPOR OLARAK PUANLARI KENDI SAHAMIZDA ALIYORUZ BIZIM STADI 2,3 MAC KAPATIRLARSA NE OLUR,DUSUNMEK BILE ISTEMIYORUM,BUNLARIN ORNEKLERI VAR GECEN SENE DIYARBAKIRSPOR BASINA GELENLERI,ALLAH GOSTERMESIN AKILLI OLUN GENCLER. |
[QUOTE=Cley;710688]Koltuk kırıp sahaya atmanın hiçbir kabul edilecek tarafı yok. Eğer koltuk kırınca 3 puan veriyorlarsa maraton tribününde kırsalardı biraz. Cahilleri desteklemek de bir nevi cahilliktir. Para cezası ile atlatırız bu olayı büyük ihtimalle.[/QUOTE]Vallahi 2 maç bilemedin fener maçı seyircisiz oynanır
|
[B]2 koltuk atildi diye saha kapatilmaz olayi yapanlari deil olayi atesleyeni elestirirseniz daha mantikli olur [/B]
|
Saha kapatılmaz bence de ama olayı yapanları neden eleştirmeyecekmişiz ? Sivasspor onların mı ? Sivasspor Sivas'ındır..
|
[QUOTE=_DeReBeYi_;710842][B]2 koltuk atildi diye saha kapatilmaz olayi yapanlari deil olayi atesleyeni elestirirseniz daha mantikli olur [/B][/QUOTE]
O zaman Trabzon-Sivas maçındaki olaylarda onlar değil,biz suçluyuz..Onların bir suçu yok..Hakemin zaten ne kadar kötü olduğunu söylüyoruz..Ama bu sebep,kendi takımına zarar vermek için yeterli bir sebep değildir.. |
[QUOTE=tavarih;710843]Saha kapatılmaz bence de ama olayı yapanları neden eleştirmeyecekmişiz ? Sivasspor onların mı ? Sivasspor Sivas'ındır..[/QUOTE]
[B]O Grup 90 dk deil nerdeyse 180 dk tezahurat yapan gruplar.hangi macta 5 dk tezahurat yapiyonuz ? sivasspor sivaslinsa oturup cekirdek citlatarakmi sahip cikacak. tamam yanlistir yapmis oldu hareket.yok efendim bunlar kim bunlari stada bile koymayacan gibi yorumlar yanlis.o gruplar olmasa staddan cekirdek sesinden baska ses duyamazssiniz gencleri elestirmeyi birakinda kendinizi elestirin [/B] |
[QUOTE=_DeReBeYi_;710847][B]O Grup 90 dk deil nerdeyse 180 dk tezahurat yapan gruplar.hangi macta 5 dk tezahurat yapiyonuz ? sivasspor sivaslinsa oturup cekirdek citlatarakmi sahip cikacak. tamam yanlistir yapmis oldu hareket.yok efendim bunlar kim bunlari stada bile koymayacan gibi yorumlar yanlis.o gruplar olmasa staddan cekirdek sesinden baska ses duyamazssiniz gencleri elestirmeyi birakinda kendinizi elestirin [/B][/QUOTE]
Şu ana kadar sezon boyunca kulübümüzün kaç para ceza aldığını biliyor musun ? Ben zaten takımı desteklemesinler demiyorum. Tabiki destekleyecekler. Ben de destekliyorum. Ama doğru düzgüz destekleyecekler. |
[B]hani birileri diyor ya sahipsiz sivasın sahipleriyiz diye eger maçda koltuk kırıp sahaya atan zihniyet sivasın sahipleriyse eksik olsun öyle sahiplik [/B]
|
[B]hata yapılmış artık uzatmamak lazım....1 gün bile oturup taktir etmediğiniz insanları 1 tane hata yaptı diye bu kadar eleştirmek çok yanlış.... tamam hata büyük ama koltukları atanlar 2-3 kişi , bunu yiğidogençliğe mal etmeyin , yoksa çok büüyük haksızlık yapmış olursunuz YAZIK...O İNSANLAR CEPLERİNDE Kİ SON PARAYI VERİP MAÇA GELİYOR , HATTA SADECE STAD DA DEĞİL HER TÜRLÜ KULVARDA ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKIYORLAR....HHER İNSAN HATA YAPABİLİR, UZATMAYIN...[/B]
|
Evet haklısın herkese maletmiyoruz. Ama lütfen bundan sonra Sivaslıya yakışır hareket yapılsın. Bundan sonra da her zaman olduğu gibi Sivas tribünlerinde küfür, kavga, anarşi görmeyelim. Nadiren de olsa bu tarz görüntüler görmeyelim.
|
[B]Siz Sivasspor için ne yapıyorsunuz ligtv'den maçı izle ardından gel burda takımı eleştir taraftarı eleştir kısacası klavye delikanlılığı yap hayatında Sivasın kaç maçına geldin kaç deplasman yaptın onları merak bile etmiyorum,orda çoluk çocuk dediğin adam senden daha delikanlı ve bu takıma senden daha çok sevdalı sen işine bak biz Arma uğruna herşeyi göze aldık...
Bizim neler yapacağımızı siz tahmin bile edemezsiniz...[/B] |
[B]Herkes herkesden çok Sivassporludur.[/B] kimse kimsenin Sivassporlulugunu sorgulamaya kalkışmasın burada. sen kaç maça geldin kaç deplasmana gittin bunlar ucuz hesaplardır. giden Sivasspor sevgisi için gider kiminin de parası yoktur onun takımı için çarpan yüreği herşeye bedeldir.
yapılmıs bir yanlıs. yanlısı yapan gurubun üyeleri de hatanın farkında bir daha yapmayacaklarına da eminim. hatayı kabullenmek büyüklüktür mütevazılıktır ama bir anda oldu ucuz bir savunmadır.. hayatımızda bir anda yaptıgımız hatalar cogu zaman geri dönüşü imkansız olaylara neden olabiliyor.. biraz daha sukunet yolunda gidiyor çok şükür bu yıl ligde kaldık.. ben 3 deplasmana gittim sen kombine aldın vay efendim şu maça niye gelmedin bunların luzumu yok.. ligi 15. bitirecek olan takımımızın da, taraftarımızın da şapkasını önüne koyup gelecek yıl nasıl daha iyisini yapabilirizin planlarını yapması muhakkak yapılacak en mantıklı iş olur.. |
her haksızlığa uğrayan takım koltuklarını kırıp sahaya atsaydı ligin sonu gelmezdi. Her zaman takdir ettiğim ve gurur duyduğum Yiğido-Gençlik'i şiddetle kınıyorumm... koltukları kıranlar da en az hakem kadar hatalıdır (benim fikrim)
|
[B]2-3 kişinin yaptığı yanlışı bi topluluğa mal etmeyin lütfen...DUYARLI OLUN BİRAZ....elbetde o kişiler pişman olmuştur , o sinirle yaptıkları hareketleri bir daha tekrarlamazlar buna eminim...[/B]
|
[QUOTE=|YigidoGenclik|;710875][B]Siz Sivasspor için ne yapıyorsunuz ligtv'den maçı izle ardından gel burda takımı eleştir taraftarı eleştir kısacası klavye delikanlılığı yap hayatında Sivasın kaç maçına geldin kaç deplasman yaptın onları merak bile etmiyorum,orda çoluk çocuk dediğin adam senden daha delikanlı ve bu takıma senden daha çok sevdalı sen işine bak biz Arma uğruna herşeyi göze aldık...
Bizim neler yapacağımızı siz tahmin bile edemezsiniz...[/B][/QUOTE] Bakın işte bu küçük arkadaşımızın yazdığı tarzda giderseniz arkanızda durmaya devam edemeyiz. Büyüklerinize karşı saygılı olacaksınız. Bizim de takdirimizi kazanacaksınız. Yaşınıza göre davranacaksınız. Daha şimdiden böyle yetişirseniz bu kafayla fazla yol alamazsınız. |
Herzamanki gibi taraftarlar arasında aynı klişelenmiş laflar,hemen teraziler çıkıyor.Herkes birbirinin SİVASSPOR luluğunu tartmaya başlıyor.Ama nedense hep tartanınki ağır çıkıyor.Olayları öyle abartmışsınız ki sanki SİVAS da her maç sahaya koltuk atılıyor.Bir kere oldu kıyamet koptu.Hangi maçta SİVASSPOR taraftarı sahaya bırakın koltuğu,herhangi birşey atmış.Hangi maçta uzunbir süre ..ne hakem diye bağırmış.Kim bu olayları tasvip eder.Tamam bir yanlış yapıldı ama uzun bir birikimin dışa vurmasıydı.
|
SİVASSPOR için hermaç tribünleri doldurarak destek veren bir avuç genç var zaten.Onları da idam edin de bari maçlarda bol bol çekirdek çitlersiniz.:D
|
bilmezlerki bu çocuklar stad köşelerinde deplasmanda aç kaldı saatlerce
alırlar eline çekirdeklerini lafa gelince sedat peker icraata gelince pamuk şeker olurlar çıkıp tribünde 10 dk da olsa bağırmayanların şimdi burda konusmaya ne hakları var..... |
[QUOTE=tavarih;710635]Hakem maçta bana göre Eneramo'nun pozisyonunda büyük bir hata yaptı. Penaltı olan bu pozisyonda penaltı vermese bile aldatma değerlendirmesi yapması çok hatalıydı.
Ama asıl bir büyük hatayı da kendini taraftar zanneden çoluk çocuk yaptı. Bunları komple lağvetmek lazım. İlk defa Sivasspor tribünlerinde gördüğümüz bu koltuk atma olayında yeni yasaya göre çok cezalar alacaklar bu arkadaşlar. Kamera tespitleri yapılmıştır hepsinin. Ama bunların kulübümüze verdikleri tahribat ve şehrimizin imajına yaptıkları tahribat daha ağır maalesef ? Orda neden birileri bunları durdurmuyor ? Çile bülbülüm çile. Anlaşılan rakipler kendileri bizi rahatlatmadıkça biz garantiye alamayacağız bu işi. Şimdi dua edelim de Buca yenilsin ve ve diğerleri birbirleriyle berabere kalsın da işi garantileyelim.[/QUOTE] penalti degildi kardesim posisyona tekrar bak eneramo kaleci degmeden önce yere birakmis kendini cok acik görünüyor |
[QUOTE=YGTayfa;710786]sen kimsin aslanım derdin ne senini sağda solda sürekli yazıp çiziyorsun olayların içeriğini bilmeden konuşup durma bizde kolyuk kırılmasını savunmuyoruz ama bir anda olan bir olaydı.Dört yıldan beri Yiğido Gençlik olarak tribündeyiz daha önce böyle bir olay oldu mu.?hakemlerin bu sene ki yaptığı artık son deme geldi..sende bu takım için bu kadar cefa çekesen sende dayanamazsın böyle haksızlığa herksein sabrının bir sınırı vardır oda taştı..Yine söylüyorum yapılanı tasvip etmiyoruz ama bir andan oldu.Ayrıca özel güvenliğin tahrikleri de bi kenara...Sağda solda bilmediğin konulara yorum yazıp durma haddini aşma..![/QUOTE]
biraz saygili düzgün yazsan olmazmi kardesim sen kim oluyorsunda burda insanlara böyle sekilde yaziyorsun ? anlamadim yani bide beliki sende o koltuk atanlardan gibisin galiba yazdiklarini okuyunca onlari savunur gibi oldun yani stadta koltuk atmakla degil, bide bu forumda insanlara böyle ters ters yazip insanlari rahatsiz etme lütfen |
[B]bana göre çekirdekçilerden 10 kat 100 kat faydaları var yiğidogençlik grubunun....biraz yapıcı eleştiri yapın...bakın adamlar bizde tasvip etmiyoruz ama bi anda olmuş yazmışlar....6 senede 1 kerede olsun be arkadaş , inanın trübünler o tepkileri göstermese , eğer maçı izlediyseniz hayrettinin o maçda kalması bi mucizeydi hurşitin bacaklarını kırmadığı kaldı....biz bardağın dolu tarafına bakalım yiğidogençlik zaten kendi içerisinde bu durumun istişaresini yapacaktır....[/B]
|
beyler hakem gerçekten kötü niyetli her halinden belli.eneramoya ilk sarıyı vermese bişey olmazdı annalşmazlıktan girdi eneramo sahaya.hakem belki penaltı vermeye bilirdi ama kırmızı haksızdı.gelelim seyirciye hep beyefendilikle bu işler olmuyor bazende kırıp dökmek lazım.kulüp ceza alacakmış bırakın alsın kardeşim bırakın bir maçtada bişzim gençlerimiz kırıp döksün ne var herkes yapıyor bişey yok bizim çocuk sayılan ne yaptıgını bilmeyen gençlerimiz bir kerecik bu hatayı yapmış olmasa iyi olurdu ama oldu dahada iyi oldu.biraz hoşgörülü olmak lazım biz hep rakibe hoşgörülü olduk bu seferde kendi çocuklarımıza hoşgörülü olalım.aman dikkat daha yapmıyalım bi kere oldu tamam dahada yapmak olmaz.ben bu taraftarımızı çok seviyorum hiç olmazsa bizim gibi çekirdek yiyip tiyatro izlemiyor bagırıyor taraftar olmaya çalışıyorlar onlara destek olmalıyız yoksa 5 - 6 sene sonra dünyanın en yaşlı taraftarı biz oluruz.
|
Arkadaşlar kusura bakmayın bizim taraftar eğitimsiz. Maça gelen gruplar Çocuk ağırlılıklı...Sahada çıkan olayların büyüdüğünü varsayın .Geçen sene denizli Maçında oldu .sahaya atlamalar vs. Sağduyulu olmak lazım . Rakiplerimiz puan farkını kapatamaz ama .Talimatlarda tff nin puan silme var olayların büyümesinde .maça çıkmadan 32 puanımız vardı .olayların büyüğünü vasayalım .3 puan silinse 29 olur.dün buca 24 puandaydı .yenseydi.27 olurdu.2 puan var kalırdı . 6 puan fark kapanmış olurdu . Arkadaşlar Sivassporumuzu desteklerken .Daha düşünceli destekleyelim .bizlere yakışmıyor.Sonunu düşünmeden taraftarlarmız üç beş kişi yüzüden olaylar büyümesin yanınızda olumsuz gördüğünüz taraftarlarımızı uyarın ....kulübümüz ceza almasın .Anadolu kulüplerine verilen saha kapama seyircisiz oynama onların bütçe kaybıdır...Lütfen Daha Dikkatli Olalım .Fair Player ruhunda örnek taraftarız biz....
|
[QUOTE=aslanbey1907;710955]Arkadaşlar kusura bakmayın bizim taraftar eğitimsiz. Maça gelen gruplar Çocuk ağırlılıklı...Sahada çıkan olayların büyüdüğünü varsayın .Geçen sene denizli Maçında oldu .sahaya atlamalar vs. Sağduyulu olmak lazım . Rakiplerimiz puan farkını kapatamaz ama .Talimatlarda tff nin puan silme var olayların büyümesinde .maça çıkmadan 32 puanımız vardı .olayların büyüğünü vasayalım .3 puan silinse 29 olur.dün buca 24 puandaydı .yenseydi.27 olurdu.2 puan var kalırdı . 6 puan fark kapanmış olurdu . Arkadaşlar Sivassporumuzu desteklerken .Daha düşünceli destekleyelim .bizlere yakışmıyor.Sonunu düşünmeden taraftarlarmız üç beş kişi yüzüden olaylar büyümesin yanınızda olumsuz gördüğünüz taraftarlarımızı uyarın ....kulübümüz ceza almasın .Anadolu kulüplerine verilen saha kapama seyircisiz oynama onların bütçe kaybıdır...Lütfen Daha Dikkatli Olalım .Fair Player ruhunda örnek taraftarız biz....[/QUOTE]
Aynen ben de bunu söylemek istedim. Sivas tribünlerinde böyle bir olayla ilk kez karşılaştığım için bir anlık sinirle belki çok sert ifadeler kullandım ama inanın bunlar bize yakışmıyor. Asıl kötü olan ise bu hareketin savunulması oldu. Burada o arkadaşların "hakkımızı ancak yakıp yıkarak savunuruz" demeleri de koltuk kırmak kadar kötü bir durum. Tam bir "hem suçlu hem güçlü" durumu. Üstelik üsluplarına bakarsanız yaşlarına falan bakmadan "aslanım" falan diyorlar. Bu seviyede olmasını istemiyorum taraftarlarımızın. Bu arkadaşların yaşları falan küçük olabilir ama saygı duymayı da öğrenmeleri lazım. Takıma tezahürat yaparak takımın tek sahibi sanmamaları lazım kendilerini. Hiç kimse bir başkasının takıma nasıl katkı sağladığını bilemez. |
herzaman bizim taraftarımızın cok güzgün terbiyeli oldugu söylenirdi gelen bütün takımları karanfıllerle karsılamıstık fakat bu macta bırkac kendını bılmezın yaptıgı yanlış hareketlerden dolayı kulubumuzu buyuk zan altında bıraktı saglık olsun ıyıkı sporda sıddet yasası cıktı ve bu taraftarlar bırdaha stata gıremeyecekler bıze sagduyulu taraftar lazım gerısı bos
|
Kulüp nereden baksan 50 bin lira ceza alır bu kadar küfüre ne gerek var Sivasspor için 50 bin 60 bin büyük paralar kolay dönmüyor bu çark
|
bu bir trafik kazası olsun ve bir daha böyle bir taşkınlık olmasın.
maça bedava girmek için 50 takla atanlar gelecek olan en az 50 milyar tutarındaki cezanın farkında mı acaba??? akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun demişler... aynen öyle. akılsız dost başa bela!!! |
geçen yıl diyarbakır taraftarları olay çıkardığı için küme düşürüldü. bunu damı unuttunuz arkadaşlar. yapmayın dostumuz yokken daha fazla düşman kazandırmayın.
basit bahanelerin altına da sığınmayın. bir anlık öfkeydi şuydu buydu. dikkatli olmak gerekiyor. allah etmesin olaylar daha da büyüyüp bir 3 puan silinseydi ne olacaktı? yada sahamız kapansa. bunları düşünemeyecek kadar gözlerimizi kapatmayalım. toparlanın kendinize gelin. |
[QUOTE=HAYALKAFE;710668][B]saçma sapan konuşmayın burda statta o atmosferde olup o akdar kanı bozuk bir hakemi görünce buna kim dayanır? sus sus nereye kadar!! hep kritik zamanlardaki maçlarda maalesfe önümüze böyle bir satılmış kahpe hakem çıkmıştır ![/B][/QUOTE]
arkdasın dedı gıbı sacma sapan konusmayın Mılletın derdı koltuk kırmak olsaydı amac dogus kavga olsaydı Kırmızı karta kadar Halisaha macı gıbı kımse ızlememıs olurdu mılletın herkesn kanına Dokundu Ve ayrıca benm oldum bolumde 3koltuk kırıldı 3 u de onumdekı koldukdu ama kmsenın ısteyerek kırdını gormedm sınırden oraya buraya saldırırken koltuklar kırıldı serefszm :D bız yıne ıyız napkdıkkı ? |
arkdslar ayrıca hasan Sası bı dınleyn ben adamı dınledıkce daha cok sınırlendım Hasan saSın dedı Bu penaltı Gs de fb de bjk de werılmeseydı neler olurduda sıvasda olunca nıye bısey olmuyor demesı demi hata ha koltukları kırın demıoyrum sus sus nereye kadar centılmenlık nereye kadar dıorum yoksa gıren bıze gırıor
|
[QUOTE=58CeZa58;710929]penalti degildi kardesim posisyona tekrar bak
eneramo kaleci degmeden önce yere birakmis kendini cok acik görünüyor[/QUOTE] diğer yorumlarına bakdım Tv den ızleyıp Trubndekı adamlara neden laf atıorsunuz anlamıyorum kardeş okadar bılıosanz geln sızı gorelım bız yorum yapalım Futboldanda anladın bu kadar Sen enamaronn kendını atmasına bakmıcan kardeş top kalecıyı gecmısmı gecmıs 2 kalecının cıkıs tarzına bak topamı cıkıyo adamamı cıkıyo allah allah cıldırtıonuz adamı penaltı degılms hıcmı yormcu dınlemıyon kardes kalecının cıkısına bak bıdaha tekrar bıde top gecmsmı kalecıyı gecmıs ona bak top gecdkden sonra gıder golude atardıya ustune sarı kart nıye penaltı wermıosan ustune sarı nıye werıor bıde? |
Sahaya koltuk atmakla haklı olunmaz asla.. Bu hafta içi cezalar açıklanır. Kim ödeyecek o cezaları ? Ya olaylar biraz daha büyüseydi de 3 puanımız silinseydi kim verecekti hesabını ?
Son haftalara girilirken akıllı hareket edelim. Özellikle yaşı küçük arkadaşları kontrol edelim. Belki ilk anda ben de aşırı sert bir tepki verdim. Sonradan biraz sinirim geçince üzüldüm. Ama kimse kimsenin Sivassporluluğunu tartamaz. Eminim ki herkesin amacı Sivasspor. O yüzden gelin bundan sonra bu tarz nahoş görüntüler bir daha yaşanması diye önlem alalım. Küfürden, kavgadan uzak duralım. Herkesin sevdiği, saydığı Sivasspor'e ve Sivaslıları tekrar cümle aleme gösterelim. |
[QUOTE=oquzh4n58;710997]diğer yorumlarına bakdım Tv den ızleyıp Trubndekı adamlara neden laf atıorsunuz anlamıyorum kardeş okadar bılıosanz geln sızı gorelım bız yorum yapalım Futboldanda anladın bu kadar Sen enamaronn kendını atmasına bakmıcan kardeş top kalecıyı gecmısmı gecmıs 2 kalecının cıkıs tarzına bak topamı cıkıyo adamamı cıkıyo allah allah cıldırtıonuz adamı penaltı degılms hıcmı yormcu dınlemıyon kardes kalecının cıkısına bak bıdaha tekrar bıde top gecmsmı kalecıyı gecmıs ona bak top gecdkden sonra gıder golude atardıya ustune sarı kart nıye penaltı wermıosan ustune sarı nıye werıor bıde?[/QUOTE]
arkadas kaleci temas etmeden önce düsmüs eneramo anlamiyormusun herkez burda sahit öbür forumdada yani mactayken izlerken belki penalti sanar insan zor posisyondu ama simdi bi gün gemcis özetde gördük penalti degildi atmis kendini önceden yani fanatik sivassporlu olabilirsin ama gercekci olupta penaltdi da diyebilecek durumda olmalisin hem almanyanin ve dünya nin en iyi eski hakemlerinden MARKUS MERK bide dünya kupasinda final de düdük calmis sampiyonlar liginin finalinde de düdük calmis oda penalti degil dedi üstünede sari kart hakemi aldatmaya yönelik hareket diye hakem herseyi dogru yapmis dedi simdi futboldanda anladigim yok dimi kardes kusura bakmayin birazda gercekci olduk diye yani forumdada benim gibileride cok sayida olmadigi icin laf yiyen ben olyuorum herkez sivassporu saviniyor dogru olsa yada olmasa bile anlamiyorum sanki mahkemedeyiz de sivasspora penaltiyi sonradan verecekler yani sizin yazdiklarinizla |
[B]Pozisyonda penaltı yok. İlk ve ikinci sarı kart doğru. Burası Tunus ligi değil. Türkiye Süper Ligi. [/B]
|
[QUOTE=tavarih;710695]Bunların çoğu bıyığı terlememiş gençler. Bunlara göre maçları almanın yolu hakeme küfretmek, bağırmak, çağırmak. Sahaya koltuk atınca herşey düzgün işliyor sanki. O yüzden bu tarzlarla fazla diyaloğa girmemek lazım.[/QUOTE]
keşke o bıyıgı terlememiş gençler kadar taraftar olabilsen |
maça gelip bağırmazlar ondan sonra nefesleri bitene kadar bağıran o çocuklara laf ederler onlardan başka kim tezahurat yaptı onlardan başka satadda tezahurat yapan yokki tiyatro gibi maç izle ondan sonra tezahurat yapana koltuk kırdı diye isyan et sivssporun tek taraftarı işte küçümsediğiniz o gençler başka yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22. |