![]() |
--->: MERKEZ TAYFA
[B]abicim zaten grubun ismi tayfa değil ki MERKEZ [/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yaw gençlik bu tür muhabbetler bize yara aldırır...Dün pikapla gezenler Merkez Tayfadan arkadaşlardı.Bu tür muhabbetleri yapmayalım ...Lütfen ...YASASIN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ...YAŞASIN SİVASSPORUMUZUN BÜYÜK VE CEFAKAR TARAFTARI...[/COLOR][/FONT][/B]
|
[B]ARKADAŞLAR Bİ YANNIŞ ANLAŞILMA VAR GERÇİ YANNIŞLIK YOK MERKEZDE PİKAPLA GEZMİŞ BİZDE GEZDİK AMA NE OLACAK PİKAPLA GEZİNCE BUNLARI BOŞ VERELİMDE.
DÜNKİ MACDAN DOLAYI HEM 67Lİ ARKADAŞLARI HEMDE MERKEZ Lİ ARKADAŞLARI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM VE BÖYLE DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM[/B] [B][CENTER]PİKAPCILARRRRRRRRRRRR [/CENTER][/B] :D :D :D :D :D :D :D :D |
güzel resimlar paylaşım için tşk
|
murat abi pikapçılar iyi lakap
|
tebriklerr...................................:)
|
[B][COLOR="Red"]PİKAPÇILAR!... :D puhahahaha :D[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk;206472][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yaw gençlik bu tür muhabbetler bize yara aldırır...Dün pikapla gezenler Merkez Tayfadan arkadaşlardı.Bu tür muhabbetleri yapmayalım ...Lütfen ...YASASIN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ...YAŞASIN SİVASSPORUMUZUN BÜYÜK VE CEFAKAR TARAFTARI...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
abi birlik beraberlik güzelde keşke kendi adamlarına kendi elemanlarına söz gecirebılsen ! kimsenın kalbini kırmak istemedikçe laflar devam edio.... bi yere kadar |
DEVAMI GELSİN ARKADAŞLAR İNŞ HADİ BAKALIM
|
merkez tayfa grubunun bir sonraki sezon davul konusunda yardım benden.gereklı maddı manevi desteği davullarda ben vereceğim size.artık yetkılı kımsenız kımse bana özel mesaj ile ulaşsın...
siz iyi işler yapın arkanızda olacağım daima.size gerekli kaynaklarıda ayarlamaya çalışacağım.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:53. |