![]() |
Cevap: ÇILGINLAR 58
ÇILGINLAR ÇILGINDIR
ONLAR SİVASSPOR İÇİN ÇILGINDIR HEPİNİZE TESEKKÜR |
helal olsun size ben almanyadan macları izledigmde öbürleri anca cekirdek çıtlatsınlar ama siz hic susmuyorsunuz helal olsun size yönetime duyuru lütfen maç sırasında çekirdek yasaklansın
|
nerdesınızzzzzz cılgınlar sımdı destek zamanıııııı haydı goreyım sızlerı cılgınlar 58 gurubu
|
bu aksam tüm taraftarlar sonuna kadar desdek vermeli bagirin biraz
|
[B]Takımımıza her maç desteklerinizden dolayı teşekkürler sizleri tezahüratlarla çoşturun Sivas'ı[/B]
|
ÇILGINLAR DİYE BİR GRUPMU KALDI DAHA ? ?ESKİDENDİ O HEPSİ DAĞILDI. BİTİ O DEVİR. BENİM BİLDİĞİM YİĞİDO GENÇLİK VAR..
|
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;550286]ÇILGINLAR DİYE BİR GRUPMU KALDI DAHA ? ?ESKİDENDİ O HEPSİ DAĞILDI. BİTİ O DEVİR. BENİM BİLDİĞİM YİĞİDO GENÇLİK VAR..[/QUOTE]
tabiikide cilginlar var gercekden bilmiyonmu yoksa cilginlari asagilamak icinmi böyle yazdin |
[QUOTE=efsane5858;550295]tabiikide cilginlar var gercekden bilmiyonmu yoksa cilginlari asagilamak icinmi böyle yazdin[/QUOTE]
NE ALAKASI WAR BEN ben yıllardır maça gidiyorum öle bir grup; pankart qörmüyorum.TEK GÖRDÜğüm GRUP YİĞİDO GENÇLİK..BAŞARILAR HEPSİNE .. |
haydın cılgınlar 58 yarın sıtat ful cekmelı
|
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Sizden bi konu hakkında yardım isteyebilir miyim? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:21. |