SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24931)

TSemre61 20.04.2009 00:10

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

[QUOTE=sivassporummm58;505426]Arkadaşım madem o kadar büyük[B]müşsünüz [/B] peki neden reklam yapma ihtiyacı hissediyorsunuz.Bu arada hala sorumun cevabını alamadım.Büyüklük size göre kupa sayısına göre ise bjk,gs ve fb sizden daha büyük öyle değil mi???[/QUOTE]

Büyüklük kriterleri soruldu ve cevap verdik. Soruya cevap vermek reklam yapmak mı oluyor? Kelebeğin kanadından mı bahsetseydim?

club7house 20.04.2009 00:13

[QUOTE=TSemre61;505429]1-İyi takım
2-Büyük kulüp

Bunlar çok farklı şeyler. Ona bakarsanız Göztepe sizden çok daha büyük. Kasıp kavurmuştu ortalığı. Türkiye kupası aldı ve ligde 2. oldu. Birkaç sene önce amatör kümeye düşmüştü.

Samsun, Antep, Ordu, Adana gibi takımlar şampiyonluğu son haftalara kadar kovalamışlar ve Sivastan daha iyi dereceler almışlardı. Ama hiçbirine büyük denmiyor.

Sivas kesinlikle iyi bir takım. Ama "büyük kulüp" olmak çok farklı bir şey. Şayet başarı kazanırsınız ve bu sizde hazımsızlık yapmazsa ileride siz de olabilirsiniz. Ama içinizdeki gençlerin hiç iyi sinyaller vermediğiniz söyleyebilirim.[/QUOTE]

Ben izmirde oturuyorum göztepe tribünlerindede çok uzun zaman aktif rol aldım.Büyüklük tanımını siz yapamazsınız buna kitleler karar verir unutmayınki şuan 4 büyük tanımı kullanılmamakta , yalnızca 3 büyüklerden bahsedilmekte . Bu problemi oluşturanlara sorun cvplayın neden hala bizimle sidik yarışında olduğunuzuda yargılayın.. Bizi eleştirmeyin kendinizi geliştirin bu tartışmanında hacmini saptırmayın...

Countach 20.04.2009 00:13

rizeyi bile sivastan buyuk gostermısler bu trabzonlular çok komik kardes takımlarını koruyorlar akılları sıra

kral585858 20.04.2009 00:14

En zor maçımız bu TS maçı. Açıkcası biraz korku var içimde umarım yanılırım :rolleyes:

efulim61 20.04.2009 00:14

[QUOTE=sivassporummm58;505431]Yok kızmadım da ne alaka bunu neye dayanarak söylüyorsun.O zaman ben de kafama göre sıralama yapayım sizi en sona koyuyum olur mu:)...[/QUOTE]

benim sıralamamı kamuoyuna sunsak sıralamada 1-2 basamak oynar o zamanda en fazla 14.lükten 12.liğe çıkarsınız.
Ama bu başarı grafiği ile elbetteki 4.lüğümüzüde elimizden alabilirsiniz.

Ben Sivassporu küçültmeye çalışmıyorum.
Ama sizlerde 2 yıllık grafiğinizle hemen Trabzonsporun tahtına göz koydunuz.
Gücünüzün Trabzonspora yettiğini düşünüyorsunuz.
Hal böyle olunca da bizler savunmaya geçiyoruz.
Biz bu yıl 5 kez yenildik, gs 7 fener 8. Ama kimse onlara Kümeye diye bağırmıyor. Ama Trabzonspora Malatya'da Samsun'da Diyabakırda (en yakın örnekler) kümeye diye bağırıyorlar?
Neden? Çünkü en yakın olan o. Oysaki hedef büyül olmalı değil mi ?

sivassporummm58 20.04.2009 00:14

[QUOTE=TSemre61;505432]Büyüklük kriterleri soruldu ve cevap verdik. Soruya cevap vermek reklam yapmak mı oluyor? Kelebeğin kanadından mı bahsetseydim?[/QUOTE]

Yok yorumlarına objektif bir gözle bakarsAn reklam yapıyorsun da onun için söylemiştim:)

CARLEONE 20.04.2009 00:14

[B]Ts li arkadaşlar yorumlara katılmış ne güzel gürültüsüz kavgasız bi ortam

öncelikle Adminlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum bu ortam ve hoş görü için

çünkü daha önce Ts forumlarında bi Sivasspor lu olarak bulundum en ufak bir yorumda küfür ve hakaret gördüm (bizzat kendim olmasada şahit oldum) ve bakın yiğido kelimesi içeren bi kullanıcı adı göremezsiniz. Çünkü direk banliyolar

ve

" Yiğido kirliliği temizlenmiştir" diye de not düşüyolar ...

uni nedeniyle trabzonda sürekli bulunuoyurum kimin ne oldğunudu az çok biliyorum

her yer bizim şehrimiz her il vatanımızın güzide bir köşesi

ama sivasim bir başka hem insani hem havasi hemde takımı

Selam tüm yiğido kardeslerim ve Ts li arkadaşlarım
[/B]

Countach 20.04.2009 00:15

trabzonun avrupadakı basarılarını sayın bana buyuk dıcem samp lıgınde kaçıncı oldunuz uefada ne yaptınız

TSemre61 20.04.2009 00:16

[QUOTE=club7house;505428]Gardaşım , senin gibi aydın bir insanın böyle bir fikir belirtmesi ( büyüklüğün kupalarla ölçüldüğünü söylemesi ) Çok büyük bir tezattır. Renktaşımın da söylediği gibi bjk , gs , fb sizden daha fazla kupa aldı ozaman onlar sizden daha büyük kulüp tezat 2 !!!! lütfen düşünerek fikir belirtin komik oluyorsunuz :))[/QUOTE]

Onlar bizden 25 sene evvel başladı bu lige. Ama biz 6. şampiyonluğumuzu aldığımızda BJK sadece 3 kez şampiyon olmuştu. Sonra onlar geçtiler. Yarın inşallah biz geçeriz yine.

Mesele o değil. Futbol Trabzon için bir "yaşam biçimidir". Bizi asıl büyük yapan da bu. GS be BJK dan daha fazla kombine bilet satıldı Trabzonda bu sene. Tam 18.000 adet.

Bizim büyüklüğümüz 3 büyüklerden çok farklı yani. Kupa sayısı 2. planda kalır. Daha önemli şeyler var.

Bana Sivas'ın "büyüklük kriterlerini" anlatın dedim daha kimseden çıt çıkmadı. Cevap verecek olan yok mu?

Countach 20.04.2009 00:17

trabzonlular sıtenızdekı hakaretlerı hergun okuyorum bazı dangalaklar sivasa dogu anadolu dıyo cahiller surusu sız karadenızı temsıl edıorsunuz biz anadoluyu bu kadar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12.