![]() |
--->: AMATÖR KLÜPLERIMIZ
valla sivasta son yıllarda sivas belediye rüzgarı esiyo hatırlarsanız gecen sene final kapısından donen takımımız neden dondu tecrübesizliginden dondu inşallah bu sene o tecrübesizligi yener
|
-->: AMATÖR KLÜPLERIMIZ
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][I]kongre lisesi erkek basketbol takımı adana'da yapılan türkiye şampiyonasında iki ili gectikten sonra mersin iline gelerek göğsümüzü kabartmıştır........[/I][/B][/COLOR][/FONT]
|
[COLOR="Sienna"][B]AMATÖR TAKIMLARIMIZA SAHİP ÇIKMamız lazım,
onlardan çok futbolcu buluabiliriz, hemide maliyetleri düşük olur...[/B][/COLOR] |
SİVASSPOR VE SİVASIN AMATÖR KULÜPLERİ HEP ŞAMPİYON OLSUN ANADOLUYA GÖSTERELİM SİVASSPORUN NE OLDUĞUNU
|
[QUOTE=nusretozcan;48752]formlarda bu konuyu görünce dikkatimi çekti ve heyecanlandım tabiki amatör klüp yöneticisi olarak benimde biraz diyeceklerim var. öyle cevher gibi gençler varki futbol oynayan hem onları türk futboluna kazandırmak hemde kötü alışkanlık ve arkadaşlıklardan kurtarmak günümüzün en kutsal işlerinden biri diye düşünüyorum tabiki klüplerimizin maddi anlamda zorlukları var onları da büyüklerimizin ilgilenmesini bekliyoruz. Yol-Spor Sivas[/QUOTE]
güsel demişsinde nusret abi,yolspor zaten devletin deilmi?bütçe ayırmaları lazım? ayrıca bana göre divriği demir çelik spora başarılar dilerim?3.ligdeki tek temsilcimiz inşallah 2.liglerede geleceklerdir??? |
slm arkadaşlar ben izmirde oturuyorum ve siteye yeni üye oldum. bende izmirde amotör futbolcuyum izmirde amotörler için değişik şeyler yapılıyor. örneğin bir yerel televizyonda amotörlere özel program yapılıyor maçlar yayınlanıyor amotörlerle ilgili herşey konuşuluyor ve gösteriliyor aynı zamanda yerel gazetede perşembe günleri amotör gazetesi çıkarılıyor haftanın karması haftanın takımı gibi kulüpleri ve futbolcuları tanıtıcı yazılar yazılıyor. tabi bunlar belki çok yeterli değil ama bu tür şeyleri yapmak için örnek teşkil ediyorlar. bu tanıtıcı programların olması hem sporcular hemde kulüpler için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. İNŞALLAH BİRGÜN SİVAS İÇİNDE TER DÖKERİM.
|
ŞAMPİYON BELEDİYE SPOR bu yıl 3. lige çekacağız
|
[QUOTE=CaNiZaReS_1_;200474]ŞAMPİYON BELEDİYE SPOR bu yıl 3. lige çekacağız[/QUOTE]
ins gardas SİVASSPOR umuzun yanında artık baska takımlarımızında SİVAS ımızı en iyi temsil etmesi gerekiyor bunuda BELEDİYE SPOR un yapacagından hiç şüphem yoktur |
[B]Amatör külüplere yeteri kadar ilgi gösterilmediğini düşünüyorum.Bu çocuklar hala Paşa çayırı denen sahada toprak zeminde oynuyorlar.Yetkililerin en kısa zamanda bu sorunu çözmesi gerek.Sivasta çok yetenekli gençler var ama hepsi de Antep'e gidiyor çünkü oradaki tesisleşme mükemmel.Tesislerimizi yapıp gençlerimizi kaybetmeden Sivasspora kazandırmalıyız.[/B]
|
bakın ben hepinize sesleniyorum cevher gibi çocuklar harcanıyo bende şu an forma giyiyorum ve benim gördüğüm maçlarda çok iyi oyuncular var ha amatördende futbolcu yetişti mehmet topuz mesala
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:20. |