|  | 
| 
 -->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! [B]Su mubarek  gunde  hepimiz  dua  edersek  kardesimiz  daha  hizli duzelir.. Ben inaniyorum buna....Allah sifalar versin...[/B] | 
| 
 --->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! mustafa abi dualarımızla inşallah iyileşecek betül yeğenimiz.onun direncide bizim dularımızda bu mübarek günlerde daha da iyi olacak... | 
| 
 --->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! Mustafa abi  Su Kadir Gecesi nuru yiyenimizin ve tüm Müsliman kardeslerimizin üzerine olsun. Allah ´im sifa versin. InsaAllah en kisa zaman da iyilesir ve yine eski durumuna gelir. Dualarimiz onunla olacaktir. | 
| 
 -->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! Yiğenimize allah şifalar versin siz sevenlerine sabır versin inşallah BETÜL iyileşeçek sevdiklerine kavuşaçaktır | 
| 
 --->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! Allah acıl şifalar versin betül kardeşimize ve sevdiklerine bagışlasın durumunun duzelmesi çok sevındırıci inşallah enkısa zamanda saglıgına kavuşur.selam ve dua ile. | 
| 
 --->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! dualarımız senile betül...insllh en kısa zamanda iyi olursun... | 
| 
 --->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! allah acil sifalar versin dualarimiz su müpbarek günde betülle | 
| 
 -->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! [B]Sevgili Betül, Dualarımız seninle, Allah acil şifalar versin.[/B] | 
| 
 --->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! Betüle acile şifalar diliyorum, en kısa zamanda sevenlerinin arasında koşup oynamasını diliyorum | 
| 
 -->: BETÜL TIPBI ŞAŞIRTIYOR...! Her seyin Allahin konturolu altinda oldugunu untmayalim cansiz yumurtaya can veren Allah BETÜL YEGENIMIZEDE YARDIMCI OLUR INSALLAH bütun dualarimiz onunla olsun | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:19. |