![]() |
--->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
kasımpaşa boş turbünler
oftaş boş turbunler ankaraspor boş turbunler gençler boş turbunler ibb boş turbunler yurt dışında bizim mac ozetlerini izleyen yabancılar acaba ne düşünüyordur türkiyede maclar seyircsizmi oynanıyordur diye... |
Haklısın kardeşim Avrupada bütün maçlar full çekiyo saydığın takımlar süper ligde olmasına rağmen seyircisi yok bizim gibi bir kaç tane daha takımın süper ligde olması lazım...
|
bugun shalke macını izledim mest oldum...
almanyada her mac ful maclar canlı olsa bile ful bizde... futboldan milleti soğuttular fazla para kazanma uğruna halbuki sonunda göreceklerki futbolla ilginin azaldığını ama iş işten gececek... |
HODRİ MEYDAN BENDE GEBZE'DEN BUGÜN ELAZIĞ MAÇINDAYDIM BÖYLE TARAFTARA BÖYLE SKOR YAKIŞMIYOR DİMİ YAZIK VALLA 15 BİN TARAFTARA
|
[B][COLOR="Blue"]KOCAELI KARDES SITEMIZE HOS GELDINIZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
-->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
Kocelispor anadoluda en sevdiğim takımlar arasında her zaman yerini almıştır inşallah bu sezon iyi bir cıkış yakalayıp süper liğe cıkar liğinde tadı gelir muhteşem taraftarıyla liğmize renk katacağını düşünüyorum şimdiden başarılar dilerim
|
Hoşbulduk Sivaslı Kardeşler...
İnşallah layık olduğumuz Süper Lige en kısa zamanda döneceğiz... |
-->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
hakkı niye oynamıyor sizde degil mi kardeş bayadır takip ediyorum oynamıyor
|
--->: -->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=ademgoze;266694]hakkı niye oynamıyor sizde degil mi kardeş bayadır takip ediyorum oynamıyor[/QUOTE]
Hakkı bizde 1 maç oynayıp yönetimin verdiği evi beğenmeyerek sözleşmeyi fesh edip samsunspora gitti bizde görememen normaldir. |
-->: --->: -->: Kocaelispor (Hodri Meydan)
[QUOTE=Hodri Meydan41;266695]Hakkı bizde 1 maç oynayıp yönetimin verdiği evi beğenmeyerek sözleşmeyi fesh edip samsunspora gitti bizde görememen normaldir.[/QUOTE]
ben sizde biliyordum neyse hayırlısı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:10. |