![]() |
--->: SAKARYASPOR
[B][I][FONT="Arial Black"]Gelecek sezon kardesimiz Sakaryasporu süperligde görmek istiyorum.. [COLOR="Red"]Siva[/COLOR]S[COLOR="DarkGreen"]akarya[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
yukarıda yazdıklarını bilen ve yakından takip eden biri olarak her zaman söylüyorum sivastan sonra sevdiğim tek takım sakaryaspordur bu konuya eğildiğin için teşekkürler
|
tamam bende arkadaslarımda cok severız sakaryayı tatangaları ama neden boyle bir baslık varken tekrar acıldı bılemıorum
|
[QUOTE=merkez_emre;372322]tamam bende arkadaslarımda cok severız sakaryayı tatangaları ama neden boyle bir baslık varken tekrar acıldı bılemıorum[/QUOTE]
kayseriyi dost yapmışlar trabzonu kucaklamışlar sakaryasporu UNUTMUŞLAR. eyvallah emere gardaş. |
oooo gardas sen her sıte taraftarını kaale alırsan ısımız var
trıbunu bılmeyen sivasspor cefasi cekmeyen dısardaysa maddı destek vermeyen adam ne derse bir taraftan gırer bı taraftan cıkar.... aynı tepkıyı mevcut forumdan da yapabılırdın neyse ben yonetıcı dıılım kımseye yaptırım uygulayamam |
--->: SAKARYASPOR SONSUZ BAŞARILAR
her zaman sizinleyiz her zaman kardesiz sivasakarya süperligin tek lideri
|
çok doğru söylüyon altan abi sivasakarya gerisi yalan
|
koceli,bursa,ankaragücü sakaryayla kavgalı bildigim kadarıyla daha başka takımlar da vardır kesin
|
[B]SivaSakarya kardeşliği ömrümüz bitene kadar devam etmesi dileğiyle.[/B]
|
Cevap: SAKARYASPOR SONSUZ BAŞARILAR
Zor günleirn arkasından Sakaryamız tekrar lige tutundu. İnşallah Bank asyada kalacaklar.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:51. |