![]() |
--->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
adami agzindan hrkes duydu ama yinede gazete haberlerine inaniyorlar ben sivas ta ki hedeflerimi gerceklestirmeden bir yere gitmem demisti ama yalan haberler daha inandirici geliyor galiba
|
[B][COLOR="Blue"]buradaki insanları hiç anlayamıyorum. adamı hemen yerden yere vuruyorsunuz bu kadar başarıyı yakalamamızdaki en büyük pay onun..[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=yusuf_07;425218][B][COLOR="Blue"]buradaki insanları hiç anlayamıyorum. adamı hemen yerden yere vuruyorsunuz bu kadar başarıyı yakalamamızdaki en büyük pay onun..[/COLOR][/B][/QUOTE]
slm tamamda gardas basarida simdi ne yapalim yani adaamin ne yapti ne etti belli deyilki feneri duyunca fenerleri yaniyor tamam gidecekse amenna yok kalacaksa bilelim olmaz boyle gidersede helal olksun yolu acik olsun tabi herseyi goze almali giderken buyuk takimlar buyuk basarilar bekler olmadimmi kapinin ..... gibi kovarlar biz oylemiyikki gardas kendinin elindeki imkani hicbir takim vermez aga gonlu bilir |
profesyonel ol biraz hocam lutfen :)
|
yerinden oynayan kırk belaya oynar...ne yani burdaki mutlu ve başarılı ortamı bırakıpda fenere gitmekte ne şimdi... böyle birşey olursa ayıp eder
|
[I][B]Emeği geçti uygun hocanın allah daha ıyı yerlerde oynatsın.!!
Her yol aswalt[/B][/I] |
bu konuda bülent hoca gerekli açıklamayı yapar...ağzından duymadan inanmayın arkadaşlar...suizanda bulunmayın...
|
-->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
Belkı hayalımızde goremeyecegımız basarılarımızda en onemlı paydan bırıde Bulent Uygun herkes nasıl bır anda bu kadar kotulemıs anlamıyorum yanı herkesın bır amacı var nasıl bız Sıvassporumuzu sampıyon gormek ıstıyosak Bulent hocanında hedefı bır gun Fb teknık dırektoru olmak bnce herkes saygı duymalı
|
-->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?
Eger dogruysa cok üzüldüm onun söylediklerine.
|
--->: Aklı F.Bahçe'de
[QUOTE=yigidoo;425116]isteyen istedigi yere gide bilir,hür vede serbestir.
ama gidenlerin akabeti daha cok beter oluyor, unutmasinlar Oguz cetin aykut koraman Ritvan dilmen sofoglu ne oldu bunlara FB ?? sanmakki seninki bunlardan daha iyi olur Hoca 8 tas aynisi Riza Saglam 3 büyük denen kulpte hoca olmak o kadar kolay degil.orda dayin olmasi lazim Denizli vede Fatih hocalar gibi yoksa ekmek vede su vermezler sana Sivasspor bir kac kisiye kalmisa eger birakin ikinci lige geri gitsin[/QUOTE] Anadoluda bir takımı şampiyon yapmak istiyorum diyende ben değildim Bülent hocam.Sen dedin.Lütfen unutma bu lafını.Şampiyonluk olmasa bile bu yola başkoymak başarmak demektir.Yüzde 60 Sivasspor Fenerbahçe çarkıyla dönüyor.Bu yüden kaybediyoruz.Konuşmak isterdim ama bu kadar yeter.Saygılarımla... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:45. |