![]() |
Cevap: Halı Saha Organizasyonu
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;525635][B]Kırmızı takımı gören korkuyor galiba.............[/B][/QUOTE]
Korkunun ecele faydası yok :D |
Rakip yok mu yaaaa :D Olmazsa Sivassporu mu davet etsek :D
|
Gardas Ben 7.ayin 25 nden sonra Sivastayim insallah
Belirli bir gün hazirlayin bizde yazdiralim ismimizi |
[QUOTE=TracyMcGrady58;525980]Rakip yok mu yaaaa :D Olmazsa Sivassporu mu davet etsek :D[/QUOTE]
Sivassporu bilmiyorumda dün Hayrettini gördüm.onu davet edebiliriz :D |
abdullah hocam benı kırmızı takıma yazarmısın rıca etsem gorusmek uzerekendıneıyı bak
|
birde burdan başka takım formalarıyla gelmeye yasak koyunda tam olsun.malum diğer organizasyonda utanmadan sıkılmadan çıkıp gs formasıyla oynayanlar oldu.ve bu oynayanlarda sivasda sorsan tribünden biriyim der.umarım organizasyonu yapanlar bunu dikkate alır.
katılanların da ayağına sağlık. |
temmuzda ve ağustos da 2 ya sivastayım...
lütfen devem edelim halı saha organizasyonlarına... |
[QUOTE=yener_sahin;525987]birde burdan başka takım formalarıyla gelmeye yasak koyunda tam olsun.malum diğer organizasyonda utanmadan sıkılmadan çıkıp gs formasıyla oynayanlar oldu.ve bu oynayanlarda sivasda sorsan tribünden biriyim der.umarım organizasyonu yapanlar bunu dikkate alır.
katılanların da ayağına sağlık.[/QUOTE] [B]Evet bu konu çok önemli lütfen duyarlı olalım[/B] |
seLamun aLeykum arkadaşLar ben askerde idim sizLerden uzak kaLdım ... ßu maÇa bende geLebiLirim .. en son bi maÇ yapmıştık beraber sona ben askere Gitmiştim .. eĞer benide aranıza aLırsanız sevinirim ..
|
abi ben de gaziantepte okuyorum gaziantepe deplasmana gelenler olduysa mutlaka gören olmuştur..organizasyona katılmak istiyorum..bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59. |