SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas`ın Gözdesi Cihan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26017)

**özgür58** 18.06.2009 16:04

Cevap: Sivas`ın Gözdesi Cihan

şampiyonlar ligi için bir tanede olsa tecrübeli oyuncu şart. cihanla felan bu gemi fazla yürümez.SİVASSPORUMUZA BASARILAR

sivaslimete 18.06.2009 16:07

Iyi bir futbolcu ayaklarina hakim ve teknik bir futbolcu alindigi takdirde faydali olacagindan bir süphem yok

Fatih Bayrak 18.06.2009 17:21

Arkadaslar bir haberden alinti
´´[FONT="Arial"][FONT="Arial Black"]Bank Asya 1. Lig 2008-2009 sezonunda yılın takımı, teknik direktörü ve sporcusuna ödülleri, düzenlenen törenle verildi.
Gecede ödül alanlar ve kategorileri şöyle:[/FONT]

En Centilmen Takım Ödülü: Boluspor
Yılın Genç Yeteneği: Rıdvan Şimşek (Karşıyaka)
Kurumsal Başarı Ödülü: Altay
Yılın Teknik Direktörü: Coşkun Demirbakan (Diyarbakırspor)
Yılın Futbolcusu: Sezer Öztürk (Manisaspor)
[FONT="Arial Black"]Yılın 11'i[/FONT]: Ufuk Ceylan (Manisaspor), Evren Kürkçü (Kasımpaşa), Ferhat Öztorun (Manisaspor), Güven Varol (Manisaspor) Ersan Adem (Adanaspor), [FONT="Arial Black"]Cihan Yılmaz (Karşıyaka)[/FONT], Yiğit İncedemir (Manisaspor), Engin Öztonga (Diyarbakırspor), Sezer Öztürk (Manisaspor), Özgürcan Özcan (Sakaryaspor), Sertan Eser (Kasımpaşa)
Yılın Spor Kulübü: Manisaspor
Play-Off'ların en değerli oyuncusu: Erhan Küçük (Kasımpaşa)[/FONT]´´

Bence cok yerinde bir secim olmus.
insallah sivas icin hayirli olacagina inaniyorum

sewaz58 18.06.2009 19:23

Futbol piyasasının iyice cılkı çıktı,haydi hayırlısı... Karşıyaka'dan 750 bin TL'ye futbolcu alıyorsak,kaliteli transferi neden yapamadığımız ortaya çıkıyor.. Çok iyi bütçe gerek,çok .. ya da nokta atışlarına devam edeceğiz bir süre daha...

canimfeda58 18.06.2009 19:42

insallah aliriz hayirli olur... hic izlemedim ama izmir bölgesinden bos futbolcu cikmaz

58Mert58 18.06.2009 20:51

[B]Arkadaslar Ibrahim Dagasan, Abdurrahman, Musa veya Sezer´i aldigimizda onlari herkes taniyormuydu veya onlar cok mu iyi oyunculardi. Simdi onlari cok iyi takimlar istiyor.
Eminim Cihanda onlar gibi cok basarili bir oyuncu olur ve Sivassporumuza iyi katkilari olur.
Ayrica Karsiyakada orta saha oyuncu olmasina ragmen 9 gol ile takiminin en gölcü oyuncusu olmus.[/B]

eyuphulagu 18.06.2009 22:26

bazı arkadaşlar Sezer'i hangi takımdan aldığımızı biliyorlar mı?Cevap:Karşıyaka Arkadaşlar Cihan'ı tanımayanlara küçük bir bilgim var:Cihan da Sezer gibi Almanya kökenli bir gurbetçi oyuncu.Yani anlayacağınız futbol eğitimini Almanya'da almış bir oyuncu.Kendisini hiç izleme fırsatım olmadı ama Bülent Hoca yeteneksiz hiçbir oyuncuyu transfer etmez.Unutmamak gerekir ki F.B.li Gökhan GÖNÜL' de 2-3 yıl önce Bank Asya 1.ligde mücadele eden Oftaş'ta oynuyordu.Yetenekli futbolcu hangi ligdeyse bulup çıkaracaksın.Hangi ligde hangi kulüpte oynadığı o kadar da önemli değil....

g-unıt058 19.06.2009 01:37

alına bılırse manisaspordan sezer öztürk alınsın cok süper teknık ve sert sutları var ( yerli juninho )

yigido Atilla 19.06.2009 01:51

[QUOTE=anilolcay;529045]Arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum ve takip edebildiğim kadarıyla Karşıyakanın maçlarını tvden ya da Alsancak Stadından izliyorum.Şunu kesinlikle belirtmeliyim ki Karşıyaka bu sene buralara kadar geldiyse defansta Aydın ve Rıdvan Orta Shada da tek başına mücadele eden Cihan'ın sayesindedir.Zaten Cihan'a yardımcı bir oyuncu olsaydın onun kalitesinde Kasımpaşa yerine Karşıyaka şu anda çoktan ligte olurdu...[/QUOTE]

Izmirde yasadigina göre bana biraz bilgi verebilirmisin yasi kac boyu, oynadigi mevki, hangi ayagini kullaniyor kisaca özelleiklerini yazarsan Cihan kardesmizi daha iyi tanimis oluruz. ????

GokhanTurna 19.06.2009 08:29

Bu sene karşıyakanın en iyi oyuncu oldu. takımımıza yarar sağlayacağına eminim izmirliler tanır Cihanı. Kadroyu geniş tutmak için iyi bir oyuncu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:14.