![]() |
Cevap: Kupa kuraları bugün çekiliyor
[QUOTE=baris58sivas;811395]canli yayindami cekilecek kuralar???[/QUOTE]
[url]http://www.maclarhangikanalda.com/2012-09-25-16-09-35/a-haber-hd.html[/url] |
[IMG]http://i.imgur.com/TWrpt.jpg[/IMG]
|
[B]Sivassporumuz, İstanbul Güngören Belediyespor ile.
4 Eylül Belediyespor ise TKİ Tavşanlı Linyitspor ile eşleşti Her iki takımımız da karşılaşmalarını deplasmanda oynayacak. Takımlarımıza başarılar diliyorum.[/B] |
Sivasspor-İstanbul güngörenspor
TKİ-4 Eylül Belediyespor hayırlı olsun |
Cevap: Kupa'da Rakibimiz Güngörenspor
Bence güzel kuralar çektik. Yolumuz açık olsun.
|
güzel takım İstanbul'a gelmesi de güzel olmuş haydi şimdi maça
|
Yine mi deplasman :D
|
Cevap: Kupa'da Kuralar Çekildi
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi başladı.
Belli olan eşleşmeler: - Kızılcıhamamspor-1461 Trabzonspor - Batman Petrolspor-Adanaspor - Tokatspor-Akhisar Belediyespor - Balıkesirspor-Turgutluspor - Bandırmaspor-Yimpaş Yozgatspor - Denizli Belediyespor- Bozhöyükspor - Altay-Fethiyespor - G.Antep BB-Darıca Gençlerbirliği - Arsinspor-Gaziantepspor - Tepecikspor-Gençlerbirliği - Göztepe-Sakaryaspor - Kasımpaşa-Kocaelispor - Beşiktaş-Ofspor - Kayseri Erciyesspor-Sarıyer - Karabükspor-Yeni Malatyaspor - Dardanelspor-Manisaspor - MP Antalyaspor-Eyüpspor - Giresunspor-Mersin İdmanyurdu - Ankaragücü-Çorum Belediyespor - Orduspor-Sancaktepe Belediyespor - Diyarbakır BB-Polatlı Bugsaşspor - Pendikspor-Sanica Boru Elazığspor - İstanbul Güngörenspor-Sivasspor - Şanlıurfa Belediyespor-Orhangazispor - Tavşanlı Linyitspor-Sivas 4 Eylül Belediyespor - Torku Konyaspor-Nazilli Belediyespor - Bayrampaşa-Kartalspor |
[B]lstanbula gelmesi çok iyi oldu bu maçta tribundeki yerimizi alacağız inşallah
Belediye ıçeride oynasa onlarda buyuk ihtimal tur atlarlardı ama benim umidimi var iki takimimizda insallah yoluna kayipsiz devam eder [/B] |
[b]ben iki takımada başarılar diliyorum sivassspor turu geçerde 4 eylülden emin değilim evsahibi olsaydı şansı çok olurdu ben birazda maddi açıdan bakıyorum güngörende yaklaşık 10 bin yiğido olur kazandıkmı hasılatın önemlli bölümü kasayagidecek 4 eylülde kazanırsa onlarda harçlığını çıkartır [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:38. |