SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ümit Kurt Kadro Dışı Bırakılmalı Mı ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37336)

sawyer5892 24.12.2013 00:06

Cevap: Ümit Kurt Kadro Dışı Bırakılmalı Mı ?

kendisinden beklenen hareketi yaparak gereksiz bir kırmızı kart gördü cümlesi nasıl bir düşüncedir nasıl bir art niyettir arkadaş. Kadro dışı bırakılmalı mı diye sormak bile yanlıştır diyelim ki bırakıldı kime ne faydası olacak

Caner POLAT 24.12.2013 00:10

Tesislerden de kovsunlar oldu olacak.Abartmayı ne de çok seviyorsunuz.Siz köstek olmaya buralarda devam edin stadın yolunuz düşmesin.
Adamsın Ümit KURT

Sivasli010 24.12.2013 00:16

gecen sezon onun yuzunden tur atlaymadik :s sivasspor -trabzon macininda

58YIGIDO58 24.12.2013 01:01

fazla sisirdik bunuda 2 3 mac iyi oynadi diye kendini pepe saniyor galiba üstünede carlosa artistlik....
4 5 hafta kadro disi birakirdim ben olsam

AmiRaLL 24.12.2013 01:03

[QUOTE=Caner POLAT;889754]Tesislerden de kovsunlar oldu olacak.Abartmayı ne de çok seviyorsunuz.Siz köstek olmaya buralarda devam edin stadın yolunuz düşmesin.
Adamsın Ümit KURT[/QUOTE]

Hayirdirr ne adamligini gordunnnn takimini gereksiz yere 10 kisi birakip arkadasarinin emegine s...cinca adamsinmi oluyoo???

sivaslıadem 24.12.2013 01:07

adam iyi oynadığında gençliğine rağmen aziz tutuyoruz
Bir tek hatasında siliyoruz
Bu adamlar uzaydan tam donanımlı inmiyor
Yavaş yavaş tecrübe kazanıyorlar
Zaten parmakla gösterilen genç oyuncularimizdan
2-3 maç zaten tff ceza verecek kadro dışı bırakırsak bir de adamdaki tüm futbol aşkının içine ederiz

noname87 24.12.2013 01:13

Uğur Kavuk'un veliahtı olabilir bu gidişle.Ben yetenekli buluyorum Ümit'i iyi de oynuyor ama böyle hareketlerle takıma daha çok zarar veriyor Galatasaray maçı bir bu iki oldu takımı eksik bırakarak 2 maçta 4 puanı yedi.Ayrıca cezalı olduğu için defansın düzeni de bozuluyor yani gole giden adamı düşürse falan anlarımda arkası dönük adama gereksiz sertlikte faul yapıyor.

58YIGIDO58 24.12.2013 01:19

[QUOTE=noname87;889762]Uğur Kavuk'un veliahtı olabilir bu gidişle.Ben yetenekli buluyorum Ümit'i iyi de oynuyor ama böyle hareketlerle takıma daha çok zarar veriyor Galatasaray maçı bir bu iki oldu takımı eksik bırakarak 2 maçta 4 puanı yedi.Ayrıca cezalı olduğu için defansın düzeni de bozuluyor yani gole giden adamı düşürse falan anlarımda arkası dönük adama gereksiz sertlikte faul yapıyor.[/QUOTE]

sadece tecrübesiz o kadar ögrenecegi cok sey var abartilacak kadar iyi degil ben navratil oynasin derim bunun yerine.
1 2 mac iydi diye hmn adami pepe yapmayin.
akilli olsa iyi olsa o hareketi yapar mi ??
hayir....

ihtiyar yiğido 24.12.2013 01:21

İyi oyuncu istikbal vadediyor ama daha profosyonel olamamış

poolat58 24.12.2013 01:25

buyutmeye gerek yok. Tamam yaptıgı sey dogru degıl, rakıbe oyle gırılmez ama sonucta ısteyerek yapmadı. Carlosa yaptıgı ıse saygısızlık evet ama bence orda hakeme kızdıgı ıcın o hareketlerı yaptı. Zaten kendısı de acıklamıs. Bu tur seyler takımın moralını bozar. Zaten kotuye gıden takım daha da demorılıze olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:56.