|  | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz Bu mevcud kadroyla sizce sezonu nerede tamamlariz? Benim gorusum 4. ile 7. sira arasi | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz Adam gibi bir golcü almayacaktınız madem neden Piechi sezon başında gönderdiniz. Hadi devre arasında da almıyorsunuz madem o zaman neden Rafiği gönderiyorsunuz??? | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz Bu söylediklerine kendinde inanmıyorsun degilmi Carlos Hocam !!!! | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz yonetim Carlosunda elini mecbur bıraktı | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz bütün forvetleri birer birer gönderip sonrada yerine kimseyi almazsan avrupada hayal olur asyada hoca m erdogana acemi demen bece sana yakışmadı sende acemisin .iıech eneramo abdulkadir cebur  gönderildi yerine tek adam alındı ondada hiç bir icraat gözükmüyor hadi hayırlısı bakalım.benim görüşüm 5- 10 arasında bitiririz ligi. | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz Inshallah aykut kaliteli futbolcudur | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz carlos ahmet şahbazı forvete koyar artık nede olsa kaliteli . | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz [b]kusura bakmazsa r.carlos hocam ben yapılan transferlere güvenmiyorum,groseçki ,dejebur,murat akça,borjan,abdulkadir, gibi adamlar gitti yerine 3.ligden 4 oyuncu alındı,yanılmayı çok istiyorum,inşallah gelen arkadaşlar sivassporumuza çok faydalı olur özür dilemekten gocunmam ,bu takımın ona buna şuna ihtiyacı yoktu,fiziği sağlam, hızlı ,güçlü ,bitirici ,yırtıcı iyi bir forvete ,bulunabiliyorsa bir holmen gibi ,melo gibi sivassporun bütçesine uygun 2 eleman hem sivassporu başarıya götürürdü hemde kazanacağımız puanlarla transfer paraları çıkardı,haksızlık etmemek gerekir eğer bugün ilk 5 içindeysek şuanda oynayyan oyuncuların sayesindedir ,gidenlerin çokda aranılacağını sanmıyorum,gelenlerden pedroda henüz bi numara görmedim ahmet şahbazın sakatlık filan olmadan oynıyacağını sanmıyorum geriye aykut kardeş kaldı bide onun stiline bakmak lazım, umarım dediğiniz gibi olur  takıma katkısağlarlar [/b] | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz Muhsin ertugral gibi bi hemserimiz var adami afrikada herkes biliyor getir kulube gitsin afrikaya 18 19 yasinda oyunculari tarasin getirsin bizîm yonetim niye prof. dusunemiyor.Kendi scout ekibimiz olmali bizim | 
| 
 Cevap: Transferlere Güveniyoruz [B]Evimiz de 7 maç yapacağız bunlardan 4 tanesi Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzonspor ile.Bu maçlardan galibiyet almak zor.Zaten yıllardır deplasman özürlü bir takımımız var.Deplasmanda da maç kazanamıyoruz.Kağıt üzerinde bakıldığında ikinci yarı hızla düşüşe geçecek bir takım bekliyor bizi.Bakalım Carlos ve güvendiği transferler bizi yanıltabilecek mi?? [/B] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23. |