![]() |
Cevap: Gekas Yiğido'ya
[B][I]Sevgili Yiğidolar 35 yaşındaki Gekas'dan bize bir hayır gelmez.
Kostarika - Yunanistan maçını seyrettim, 65 ila 70. Dakikada oyuna girdi oyuna doğru dürüst bir katkısı olmadı, üstelik birde penaltı kaçırarak takımını galibiyetten etti. Gekas, bir Cicinho değilki Sivasspor'a birşeyler verebilsin, üstelik ücretide az değil 1'5 Milyon dolar bu paraya daha genç ve daha kaliteli bir futbolcu alınabilir, yeterki araştırılsın.[/I][/B] |
[QUOTE=ihtiyar yiğido;913358][B][I]Sevgili Yiğidolar 35 yaşındaki Gekas'dan bize bir hayır gelmez.
Kostarika - Yunanistan maçını seyrettim, 65 ila 70. Dakikada oyuna girdi oyuna doğru dürüst bir katkısı olmadı, üstelik birde penaltı kaçırarak takımını galibiyetten etti. Gekas, bir Cicinho değilki Sivasspor'a birşeyler verebilsin, üstelik ücretide az değil 1'5 Milyon dolar bu paraya daha genç ve daha kaliteli bir futbolcu alınabilir, yeterki araştırılsın.[/I][/B][/QUOTE] Her nekadar Gekas transferinin gercek payi vardir bilinmez ama,koskoca Yunanistan milli takimi hala ondan ümit bekliyorsa demekki burada bir yanlislik var demektir. Bize genc oyuncu lazim ve yönetiminde bizi duymasi lazim artik. |
Tamam bazen katkisi olabilir ama super de degil artik bence.
ilk geldigi sezon Akhisar da col guzel goller atti ve Akhisari ligde tuttu ama simdi biraz yorgun gibi duruyor ve eski hirsini ve hizini goremiyorum. Bencede kalsin gerek yok. 1,5 Milyon cok para gerek yok bunlara. |
Bize Gelirse Çok İyi Olur Bitiriciliği Çok İyi Zaten Bize Gelen Forvetlerin Çoğunda Bitiricilik Yoktu O Yüzden Kesinlikle Faydalı Olur
|
Inanmayin ya yalan haber gundem olussun diye yazilmia fotomaca kim inanir
|
[B]Ya bırakın Allaaseverseniz .....[/B]:rolleyes::rolleyes:
|
İş yapar fakat ücreti çok. Değmez.
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;913358][B][I]Sevgili Yiğidolar 35 yaşındaki Gekas'dan bize bir hayır gelmez.
Kostarika - Yunanistan maçını seyrettim, 65 ila 70. Dakikada oyuna girdi oyuna doğru dürüst bir katkısı olmadı, üstelik birde penaltı kaçırarak takımını galibiyetten etti. Gekas, bir Cicinho değilki Sivasspor'a birşeyler verebilsin, üstelik ücretide az değil 1'5 Milyon dolar bu paraya daha genç ve daha kaliteli bir futbolcu alınabilir, yeterki araştırılsın.[/I][/B][/QUOTE] Bu yorumu yapan biri Gekas'ın oyun stilini net olarak bilmiyordur. Yunanistan milli takımının oyun yapısı ile Gekas'ın oyun yapısı net olarak çok farklı. Zira Yunanistan milli takımının Gekas'tan faydalanabilmesi için 3. bölgede topu Gekas'la buluşturabilmesi gerekli. Fakat Yunanistan bu şekilde oynamıyor ve o tarz topu 3. bölgeye süratle taşıyacak oyuncuları olmadığı için Gekas turnuvada başarısız oldu. Penaltı kaçırma olayına gelince. Her oyuncu penaltı kaçırabilir. Zamanında Zico da kaçırdı Hagi de kaçırdı. Messi de Ronaldo da kaçırdı. Sivasspor hızlı hucüm eden bir takım hüviyetindeydi geçen sene. Aynı oyun tarzı ile oynamaya devam edersek Gekas iş yapar burada. Ben alınmasından yanayım. Zira takımımıza faydalı olacaktır. |
Gekasa yillik 1.5 milyon vermek akil isi degil.
Kaliteli oyucu olabilir, ama artik gelmis 34-35 yasina, 90 dakikayi zor dolduruyor. Gekasa verilecek paraya afrika veya güney amerika kökenli genc ve uzun vadeli yararlanabilecegimiz oyuncular alinabilir. |
elimiz de patlama ihtimali var yaş 35 olmuş olmuş bu sene düşüşe geçebilir riskli alınmasa iyi olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:32. |