|  | 
| 
 SİVAS BU LİGİN EN DİRENÇLİ VE EN GÜÇLÜ TAKIMLARINDAN BİRİ TAKIMIMIZLA GURUR DUYMALIYIZ BUNA İNANIYORUM | 
| 
 [B]İki hata iki gol!!!!  Bireysel hataları bıraksakta artık rakibin organize gol ataklarından gol yesek!!! kaldıramıyorum artık yeter.... Gol atanda biziz attıranda:confused: :confused: :confused:[/B] | 
| 
 [QUOTE=ElbeyLi58][IMG]http://www.ntvmsnbc.com/news/214369.jpg[/IMG][/QUOTE] abi sen kayserililerden farklı bişi mi bekliyodun allah askına! | 
| 
 HELAL OLSUN YİGİDOLARA WALLA NE DEYİM YAZIKLAR OLSUN ONUN GİBİ HAKEME VEDE KAYSERİ TARAFTARINA... BİZ 11 KİŞİ OLSAK BUNLARI KESİN FARKLI YENERDİK AMA HAKEMİ GECEMEDİK...DEMEK OLUYORKİ SİVASTAN İYİSİ YOK..! | 
| 
 helal olsun Sivasspora!!! bizim üzülmemize gerek yok kayserispor 10 kisilik takimi yenemedigi icin üzülsün! kayserililerin havasindan gecilmiyordu yeneriz diye kendilerini övüyorlardi, gördüler simdi büyük konusmamalarinin gerektigini :)...bu maci kalecimizim hatasi olmasaydi büyük bir ihtimal alirdik...ne yapalim kismet böyleymis... SiVASSPORU YENMEK KOLAYMI??? kolay olmadigi bir kez daha ortaya cikti! Sivasspora basarilarinin devamini diliyorum!!! | 
| 
 bu hakemlerıde  yenıcez bırgun...olmayacak ısler yaptı ama yınede alamadı macı.. | 
| 
 [IMG]http://img458.imageshack.us/img458/1972/581bj.jpg[/IMG] | 
| 
 HATALARDAN GOL YEDIK GECEN HAFTADA AYNI KADEME HATALARI OLDU ARTIK ISTEMIYORUZ BOYLE HATALARA AMA YINEDE SİVASSPOR OYUNCULARINI KUTLAMAK LAZIM | 
| 
 Sivasa kiniyorum Evet maci katleden kisi hakem idi. Buraya sadece puan icin gelen ve bir anti-futbol oynayan Sivas'i kiniyorum. Bu zaman kadar boyle sert futbollarina bu kadar az sari kart veren hakemleride.  Artik bundan sonra rakibimiz hakemler belli oldu. Her pozisyona 40-50 metre uzakta idi Kuddusi Muftuoglu. Fatih'i itip yere atan oyuncuya kirmizi yerine sari kart verdi, kaleci her aut pozisyonunda inadina disari giden topu almak istedi, ona son dakikada sari kart verdi. Ve Johnson'un dusuruldugu pozisyon. Bu pozisyonu gormemek icin sadece kör olunmasi lazim herhalde ama hakem kör idi vermedi. Resmen eli ile iterek yere atti Kalla oyuncumuzu. Maça gelince ilk golu kaleci hatali yedi, ikinci goldede Johnson topa yetisip taca atmayinca tesadufler sonucu gol yedik. Gökhan maalesef penaltiyi avuta atti, ikinci yaridada ayni Samsun macindaki gibi bir pozisyonda kaleci elinin ucu ile topa degdi ve top direkten dondu. Yoksa mukemmel gol olacakti. Ama her seye ragmen ben takimi begendim. Eksiklerimizde gelince hakemleride yenecegiz merak etmeyiniz. | 
| 
 Bugün maç bizim olmalıydı ama buna da şükür.Yensekte yenilsekte biz sivaslı ve sivassporluyuz... | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:21. |