![]() |
Cevap: Medicana Sivasspor Hayırlı Olsun
Sivassporumuzun keşke arkasına da isim alsalar keşke; önemli olan sponsorluk geliri değil mi? Yönetimi tebrik ediyorum. Stad gelirinden 5 Kuruş geliri var mı? 5 ₺ verip maça gitmez beyefendiler sonra bilecenlik taslarlar.
|
Sivassporumuza hayirli olsun.. Futbolda parasiz hic birsey yurumuyor. Zaten bildigim kadariyla sivasspor disinda diger takimlar da digiturkten parasini alamiyor.. Yonetimin eli kolu bagli olmasa bu karari almazdi. Avucta olanla simdiye kadar 2 defa sampiyonluga oynatan baskanimiz insallah bu ek gelirle daha buyuk basarilara imza atar..
|
[QUOTE=Besyo_cu;932554][B]
Taraftar gücümüz yok o yüzden bilet gelirimiz yok hatta olumsuz tezahürattan seyirciden gelen paranının 5 katını ceza olarak ödüyoruz. Lisanslı ürün konusunda her ne kadar yönetim beceriksiz olsada yinede lisanslı forma alma konusunda ligdeki en alt sıralardayız. [/B][/QUOTE] Lisanslı ürün konusunda sıkıntılar var ama formaların 50 lira olması gerçekten takdire şayan. Geçen gün sanal satışta Akhisar'ın formasını gördüm 100 lira fiyatı var, tam komedi. Yönetim ucuzluk konusunda çok başarılı; biletlerde, formalarda falan fiyatları tam olması gerektiği gibi ayarlıyor. |
Hayırlısı olsun kulübümüz adına. Mecnun başkan gelir gider dengesini iyi yöneten bir başkan olduğu için diğer kulüplerde sponspor zamanlarında yaşanan sıkıntıların bizde kesin olarak olmayacağını düşünüyorum.
Negatif yorum yapmaya gerek yok bence kötü bir marka ismide değil sonuçta. Marka sahiplerinide üzmeyelim Sivasspor'a destek oluyorlar bir bakıma reklamlarıyla birlikte. |
Helal olsun mecnun başkana en doğru kararı vermiş. hayırlı olsun teşekkürler medicana
|
İçimiz pek ısınmasa da hayırlı olsun Kulübümüz için havuz geliri dışında sponsor gelirde olmuş oldu
|
Doğru ve yerinde bir karar. Mecnun başkanımızı ve yönetimi kutluyorum.
[B][U]Maalesef Sivas'ımızın bu önemli markasına ne taraftar ne Sivas halkı ve Sivas işadamları olarak hakettiği desteği vermiyoruz!!!! [/U][/B] Keşke gerçek destek verilsede bu tür sponsorluklara hiç ihtiyaç duyulmasa. Sivasspor'umuz için Medicana Sivasspor hayırlı uğurlu olsun...... |
Sivasa ne kadar sponsorluk ücreti verecekler?
|
bu gelişmeyi olumlu buluyorum yönetim kedi olalı bir fare tuttu hadi hayırlısı
medicana sivassporumuza da ikinci yarıda başarılar diliyorum |
Sivaslıların destek vermediği takıma Medicana destek verdi. Hayırlı olsun demek düşer bize. Tribün geliri , lisanslı ürün geliri yeterli olsaydı da sponsora ihtiyaç olmasaydı .
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:58. |