SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   3. Lig takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   4 Eylül Belediyespor - Eleme (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39055)

kayayatakci 15.05.2015 10:04

Cevap: 4 Eylül Belediyespor - Eleme

4 eylüle basarilar dilerim.insallah bu sene yüzümüzü güldürecekler .bu sene hak ediyorlar 2 nici ligte oynamayi

asinancetin583 15.05.2015 14:15

Deplasmanda 0-0 bizim için son derece avantajlı bir skor. İnşAllah Sivas'ta bu işi bitireceğiz.

tavatir 18.05.2015 18:55

Zor da olsa kazandık. Son dakikalarda rakip takım kendi kalesine gol attı. Ama bakıyorum burada bile hareketlilik yok.

Finali Denizli Bşb. ile oynayacağız. Futbolda herşey olabiliyor. Diyarbakır-Denizli Bşb maçını seyrettim ve Diyarbakır daha iyiydi. Denizli son dakikada penaltıdan golü atınca saha karıştı. Maç bu sonuçla bitse de tamamlanamadıysa da finaldeki rakibimiz Denizli Bşb oluyor. Ankara gibi bir yerde yapılabilir final maçı. İnşallah bu sene çıkarız üst lige.

4eylul58 18.05.2015 18:58

Tebrikler 4eylul zorda olsa turladik.
tv58 de teşekkür. diyarbakirin gelmedigi iyi oldu onlara gol atmak sikintiydi. denizli tam disimize gore rakip...

ihtiyar yiğido 18.05.2015 19:03

[B][I]Play off 2. maçında, 4 Eylül Belediyespor - Gölcükspor 2-1 yenerek finale yükselen takım oldu, finalde rakibimiz Denizlispor oldu. Final maçında, 4 Eylül Belediyespor'a başarılar diliyorum, inşallah finalde kazanarak 2. lige çıkan biz oluruz. [/I][/B]

34MUAMMER58 18.05.2015 19:16

[B]Öncelikle 4 eylülsporu yarıfinale çıktıklarından ötürü kutluyorum,aslında bu tip maçlarda 2.golü bulamazsan sıkıntı oluyor,ve 2.golü bulamayınca, gölcük baskı kurdu aradığı golüde buldu,ilk yarının ilk 30 dakkasında aslında 4eylül garantileyebilirdi,penaltı ve enaz 2 tane net kurtarış yapan serkan demirkola ayrıca teşekkür ederim ,giden turu aldı resmen,futbolcular belki heyecandan ,bu maçın ağırlığını kaldıramadı final maçı önceside bana güven vermedi,rakimizin denizli olmasına sevindim,nedenide şudur,2 takımıda denizli ve diyarbaKIRI hem canlı ,hemde tvden izledim diyarbakırın gıcık bir oyun anlayışı var,gol atmak bayağı zor ,zaten ligdede bu şekilde en az yenilen takım,ayrıca finaldede diğer şehirli insanlarında ,sivas düşmanı şehirin insanlarıda destek olabileceği için,final maçını yönetecek hakemde diyarbakır yenilir elenirse ,olay çıkmasın diye ne edip edip diyarbakırı 2.lige çıkartabilirdi,ayrıca emirin büyük yerdende gelme ihtimali fazla olduğu için ,4 eylül takımının şansını az görürdüm,denizlinin rakibimiz olmasına sevindim,tarafsız sahada oynananacak,büyük ihtimalle ankara olabilir ,şimdi iş
futbolcularda ,belediye,valilik ve tüm stk lar bu maç için otobüs desteği vermeli,ben finali 4 eylülün kazanacağına ,2.lige çıkacağına inanıyorum başarılar diliyorum.[/b]

geroy58 18.05.2015 19:57

4 eylül belediye finale cıktı ama şehir halkı hiç umursamıyor

34MUAMMER58 18.05.2015 20:08

[B]YAZMAYI unuttum,maç sonu kaybetmenin acısıyla ,futbolcularımıza saldıran,seyircimize elkol işareti yapıp tahrik eden,seyirciye taş fırlatan terbiyesiz ,saygısız ,futbolcu müsfettelerini kınıyorum,ulu önderİN dediği gibi sporcunun zeki,çevik,ve ahlaklı sporcular olmalarını tavsiye ediyorum,maçtır yenersin ,yenilirsin,sonucu kabullenip evine dönersin ,umarım gelecek sezon amatöre düşersiniz pislik herifler [/b]

demircilikli58 18.05.2015 20:42

Ne zaman onemli bir maca ciksa bizim takimlar heyecanlaniyor .Fazla seyirci olmadigi daha iyi .Herkes kendi oyununu stressis oynar.Zaten oyle kazanirlar.Ustune ustun seyircide kahrolmaz.Rahat bir mac olur Belediye 3-0 alir Denizliden maci

myway 18.05.2015 22:34

ankara yada konyada oynanır final. (tek maç olacaksa)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:12.