SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da transfer hareketliliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39336)

mehmetyigit 15.08.2015 19:06

Cevap: Sivasspor'da transfer hareketliliği

Yekta yerinde transfer olur.

GraveYard 15.08.2015 19:15

[QUOTE=HALIL;953024]da costa kesin mi ? gittiyse cok uzulurum en sevdigim futbolcularimizdan

yerini hemen doldurmaliyiz zaten gol atamiyoruz gol manyagi oluruz

baskan aciklamasinda da costadan soz etmedi insallah anlasmamistir olympiyakos ile zaten neden gitsin ki yunanistana onu da anlamak guc[/QUOTE]

Mecnun başkan biz olimpiyakosla anlastk demis saten costada gitmek istiyormuş macta oynayip oynamayacağı mac saatinde belli olacak. Buyuk ihtimalle gitti costa.

namso58 15.08.2015 19:18

Sivasin orta saha manyak oldu. Adem Yigit Beykan Hakan Yekta Mehdi .Bence sivas iyi kadro kurdu.

Yigido5897 15.08.2015 19:26

Armenteros ile her konuda anlaşma sağlandı ( tv 58 )

migroArmis 15.08.2015 19:38

Kayıt tarihimden bu yana her sezon öncesi bas bas bağırdığımız konu hep iyi transferler olmuştu...İlk defa bu sezon böyle bir yorumda bulunmadım...Her sezon Sivasspor kalite anlamında mevcut kadrosuyla asla küme düşmez hatta ilk 7 lerde olur demiştim...Ama sanırım maddi olanaksızlıklar iyi transferlerin önüne geçiyor...Bu yıl Sivasspordan çok net ses çıkmadı..Yani her yıl olman transferler dahi yapılmadı gibime geliyor...

adres58 15.08.2015 19:41

[QUOTE=migroArmis;953031]Kayıt tarihimden bu yana her sezon öncesi bas bas bağırdığımız konu hep iyi transferler olmuştu...İlk defa bu sezon böyle bir yorumda bulunmadım...Her sezon Sivasspor kalite anlamında mevcut kadrosuyla asla küme düşmez hatta ilk 7 lerde olur demiştim...Ama sanırım maddi olanaksızlıklar iyi transferlerin önüne geçiyor...Bu yıl Sivasspordan çok net ses çıkmadı..Yani her yıl olman transferler dahi yapılmadı gibime geliyor...[/QUOTE]

Transfer yapılacak kardeş... Sadece biz biraz nabız yokluyor ve liglerin başlaması ile Menajer tuzağına düşmemeye çalışıyoruz... Olay sadece bu...

badof58 15.08.2015 19:56

Da Costa büyük ihtimal elimizden gitti, yerine stoper almak şart oldu, bakalım yönetim o boşluğu nasıl dolduracak. Yekta kötü transfer değil en azından her sene bize gol atmasından kurtulmuş olduk, taa gs'ye gitmeden de peşinde olduğumuz bir oyuncuydu, bonservisiyle alındıysa büyük katkı sağlar. Belçikalı ön libero kim bilmiyorum ama yabancı ön libero ihtiyacımız her şeyden öncelikli ihtiyacımızdı. Forvet transferi de bir kaç güne halledilirse Milli Takım arasından dönene kadar, Kurban Bayramıyla birlikte hazır bir takım oluruz, ancak keşke bu işler daha önce halledilseydi de şu 5-6 haftalık sekansı iyi değerlendirip lige iyi başlangıç yapıp hem seyirciyi çekip hem de rakiplere iyi gözdağı vermiş olurduk, olsun hayırlısı, yönetim ve ekibe güveniyorum ..

cenk5821 15.08.2015 20:09

[QUOTE=Yigido5897;953028]Armenteros ile her konuda anlaşma sağlandı ( tv 58 )[/QUOTE]

Tv58 armenteros dediği adam ndiaye haberde bile on libero yazdılar. Tesislerde görüşürler on libero Belçika ligindeki armenteros degil

legolass 15.08.2015 20:12

mamadou ndiaye ve yekta sivassporda.da costa olympiakosta

58g0kberk58 15.08.2015 20:17

[QUOTE=legolass;953037]mamadou ndiaye ve yekta sivassporda.da costa olympiakosta[/QUOTE]

bir duzeltme yapayim anlastıgımız isim mamadou ndiaye degil MAMOUTOU N'DIAYE ayrıntıya dikkat edelim baska futbolcular bunlar :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:40.