![]() |
Cevap: Çoklu anket...
Transferi bize sorsalar elbette ki ilk önceliğimiz santrafor olurdu.Sonra iyi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.
|
[B]sivassporun herşeyden önce futboldan anlayan yöneticilere ihtiyavı var öyle yok erdalbey yok faruk bey gibi beceriksiz ve basiretsiz vizyon sahibi yöneticilerin degil takımdan hatta kulüp kapısından içeri girmeleri bile caiz degil yeter artık arkadaş şu kulübün kanını emdiginiz iki güne kadar kimse sizi tanımazken kulüp sayesinde köşeyi dönen haramzadeler hay yediginiz parada sivassporun beş kuruşluk paraı varsa haram olsun[/B]
|
Bir tane daha şık olmaliydi : hepsi
Heralde herkes ona basardi |
"Transfere gerek yok" diyen 7 arkadaşı çok merak ettim şimdi ?
Kızgınlıktan mı yazmışlar yoksa cidden mi yazdılar acaba ... |
[QUOTE=Kokomo;963212]"Transfere gerek yok" diyen 7 arkadaşı çok merak ettim şimdi ?
Kızgınlıktan mı yazmışlar yoksa cidden mi yazdılar acaba ...[/QUOTE] Bence zaten küme düşecez ne gerek var diye düşünenler onlar. |
stoper, orta saha ve forvete 2 adam aldınmı tamam
|
ankette yönetici seçeneğide olaydı iyiydi :)
|
[QUOTE=Kokomo;963212]"Transfere gerek yok" diyen 7 arkadaşı çok merak ettim şimdi ?
Kızgınlıktan mı yazmışlar yoksa cidden mi yazdılar acaba ...[/QUOTE] [B]Şahsen ben ismi geçen döküntüleri okuyunca, transfer yapılmamasının daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Boşuna parayı çöpe atmaya gerek yok![/B] |
[B][I]Fazladan hiç bir transfer istemiyorum, sadece gönderilen altı oyuncunun yerine, iki iyi forvet, iki isabetli pas yapan orta saha, iki de iyi savunma oyuncusu alsınlar yeter.[/I][/B]
|
Kızgınlıktan mı yazmışlar yoksa cidden mi yazdılar acaba ...[/QUOTE] [B]Kendine kulüp bul denilen futbolcuların, kulüp bulamamaları halinde yeniden takımımızda yer alacağı düşüncesiyle de olabilir mi? :) Bu takıma takviyenin şart olduğu ortamda "transfere gerek yok" denilmesinin özü "kızgınlıktandır" diye düşünüyorum[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:12. |