![]() |
[b][size=6]ya ben cok iyi adamdım ya ..2035 de 68 yasımda ölecem..yaaa
toprağım bol olsun....yazık oldu bana yaw..getttimmmm...gettiimmm[/size][/b] |
[quote=gakgo58][b][size=6]ya ben cok iyi adamdım ya ..2035 de 68 yasımda ölecem..yaaa
toprağım bol olsun....yazık oldu bana yaw..getttimmmm...gettiimmm[/size][/b][/quote] Hakki abi senin [b]Helvani[/b] yerim [i]muhahahhahah[/i] |
arkadaşlar bana 10 Eylül 2063 diyo ben şimdiden hazırlıklara başlıyayım :( :( :( :( :( :( :( :(
|
3 MAYIS 2006 YAZDI.YA BİR TORPİL YAPSAK BİRAZDAHA UZATSAK OLMAZMI.1 SENE BİLE YOK.BU MAKİNE NEYE GÖRE HESAPLIYOR.
|
[size=6][color=black][b]2044 neyse bari yeteri kadar yasadım sayılır :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
6 TEMMUZ 2054 69 YAŞIND ÖLECEM DEMEK :roll:
|
site o kadar salak bir kurgunun üzerine kurulmuşki çok komik...
bana 2058 çıkıyor benden 5 yaş büyük abm için 2053 çıkıyor... aylara bakıyoruz ben aralık 25 doğumluyum ekimin 6sı diyor abim 10 nisan doğumlu temmuz 20 diyor çok sıradan bir kurgu :) buna benzer salak bir sitede daha vardı oradada doğum tarihini ırkını falan giriyodun önceki hayatında nerede yaşadığın çıkıyor... kim olduğun mesleğin çıkıyor eski cinsiyetin çıkıyor ben yeni zelanda taraflarında 1800lü yıllarda yaşayan bi artist mişim cinsiyetimde yine erkek çıktı :D |
[b]
Benimde 2048 çıktı bana 2 sene daha kıyak geçmezmi 2050 olsun temiz olsun... 74 yaşında ölücekmişim abi bizim ailede o kadar uzun yaşayan yokki babamın dedesi 110 yaşında ölmüş annemin dedeside 105 yaşında ölmüş ben ikisinide gördüm belki bende uzatmaları oynarım belli olmaz :lol: :lol: :lol: :lol: [/b][/i] |
[quote=sivaslim58]3 MAYIS 2006 YAZDI.YA BİR TORPİL YAPSAK BİRAZDAHA UZATSAK OLMAZMI.1 SENE BİLE YOK.BU MAKİNE NEYE GÖRE HESAPLIYOR.[/quote]
hadi hadi iyisin en azından sivası 1.ligde izleyeceksin baksana bide mayıs ayı desene sene 32.haftada falan uğurlayacaz :D gözün arkada kalmayacak inşallah bide uefaya gdersek gider ayak sana hediyemiz olur bu da :D |
[quote=sivaslim58]3 MAYIS 2006 YAZDI.YA BİR TORPİL YAPSAK BİRAZDAHA UZATSAK OLMAZMI.1 SENE BİLE YOK.BU MAKİNE NEYE GÖRE HESAPLIYOR.[/quote]valla bende bilmiorum neye göre yapıo...!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:13. |