![]() |
Cevap: NAC Breda 1-2 Sivasspor
[QUOTE=Sweetgirl;640885][B][I][CENTER][COLOR="magenta"]bu cevap olarak yeterlimi ??? [/COLOR][/I][/B][/CENTER][/QUOTE]
yeterli sagol ama biraz eksik :P |
[QUOTE=eroltas58;640896]gercekten gereksis agresif oynadi sivas hakem ilimliyidi yoksa iki tane kirmizi kart vardi macta.Ama bunlari resmi macta yaparasak eksik kalabiliriz.Ama rahat ol topragim sivasimiz geliyor bu sene.gecen seneynen arasinda 360 derece fark var.[/QUOTE]
sagol kardes icimi rahatlattin :) |
Yeri geldi agresif oyandilar, yeride geldi pamuk prensesi gectiler...Apo bir ara baya yumusadi...cok basit gectiler.. Dennis ve Sedat zamana ihtiyaci var..Dennis hava toplarina hakim..Ayak uydururlarsa bir zamanlarin Lugano Edu gibi defans olurlar... En azindan bu sene kumeye dusmeyiz.. Ceyhunda bazen oyunu yavaslatiyor.. Insallah o da zamanla duzelir...
|
[QUOTE=sebasteia;640826]kara bulutlar dağıldı, baykuşlar sustu......... :D:D:D[/QUOTE]
teşekkürler kardeşime çok iyi cevap olmuş |
sivas superdi en buyuk sivasspor
|
Macin ilk devresinin sonlarina dogru sahaya yetisebildim, mac genellikle sivasimizin ustunlugu ile gecti.Hakemin gozle gorulur bir tarafli tutumu vardi NAC lehine cok gereksiz fauller verdi bizim aleyhimize.SIVASSPOR ustun olan tarafti.Goruntuleri ilava yapmayida dusunuyordum ama foto kartimda bir sorun oldu su anda veremiyorum.Sivasspor benim gorusume gore 1 haftaya liglere hazir duruma gelir, takim fena degil, herkese Hollandadan selamlar.
|
Hollanda nın takımı nede olsa son dünya kupasında final oynadılar.Önemli bir galibiyet ama lig için ölçü olamaz.Tabi sonuçtan ziyade oynadığımız ve oynamaya çalıştığımız sistem önemlidir.Yazılanlardan da anladığıma göre yeni transferlerin takıma pek katkısı yok.Takımı yine eskiler taşıyor.İşte benimde anlatmak istediğim bu,yani yaptığımız transferlerden sadece M.Nas ın katkısı var.
|
[B]maci izleyemedim ama izleyen arkadasimla bire bir gorusmemde takimdan oldukca memmundu... yani sivasta da stadda maclari devamli izleyen bir taraftar olarak yuzu guluyordu takim bu yil bir seyler basaracak kapasitede dedi... ama takimdaki yeni oyuncularin zamana ihtiyaci var bunuda burdaki hazirlik maclari ile telafi edeceklerine inaniyorum..... lig maclarina olcu degil ama yinede takimin gucunu gorme firsatimiz oldu... futbolun merkezi avrupada adimizdan soz ettirdigi icin sivas spora sevgiler saygilar bizden//....[/B]
|
[QUOTE=esrarengiz;640936][B]maci izleyemedim ama izleyen arkadasimla bire bir gorusmemde takimdan oldukca memmundu... yani sivasta da stadda maclari devamli izleyen bir taraftar olarak yuzu guluyordu takim bu yil bir seyler basaracak kapasitede dedi... ama takimdaki yeni oyuncularin zamana ihtiyaci var bunuda burdaki hazirlik maclari ile telafi edeceklerine inaniyorum..... lig maclarina olcu degil ama yinede takimin gucunu gorme firsatimiz oldu... futbolun merkezi avrupada adimizdan soz ettirdigi icin sivas spora sevgiler saygilar bizden//....[/B][/QUOTE]
bende mactaydim, sadece orta saha biraz agir kaldi, mehet nas ile ceyhun eris, macin yildizi bende dennisti |
slm mac cok guzel birde hakem onlari tutuyordu ama sevgli baktik canli maci
|
[QUOTE=EkiNGoLu58;640937]bende mactaydim, sadece orta saha biraz agir kaldi, mehet nas ile ceyhun eris,
macin yildizi bende dennisti[/QUOTE] slm naber tanidinmi beni |
[QUOTE=yigido yakup;640819]
Macta genel olarak bizim takimin bazi oyunculari cok sert ve dengesiz girdi sedat ve apdurrahman bu macta kirmizilikti ama hakemin iyi niyeti sayesinde uyari sariyla kurtuldular yorumlarda topa sert diyenler kendilerini kandirmasinlar takimin yasi itibariyle cogu kez tek müdahalelik hamleler yapiyorlar topla oynayamayinca direk rakibe gidiyor hele sedatin hareketi direkt kirmizi kartlikti. .[/QUOTE] [B]Sedat Bayrak herzaman agresif üstelik hakemlede çok dalaşıyor iki senedir gördük bu sene düzelir umarım[/B] |
[QUOTE=vedatdarici;640978]slm naber tanidinmi beni[/QUOTE]
IYIDIR GARDAS, snden naber?superdi dimi mac!!!! |
[B]maça giden arkadaşlara resimler ve yorumlar için çok teşekkür ederimm...[/B]
|
[QUOTE=Abdullah DuMaN;641006][B]Sedat Bayrak herzaman agresif üstelik hakemlede çok dalaşıyor iki senedir gördük bu sene düzelir umarım[/B][/QUOTE]
ben ordaki bahsettigim oyuncu sedat bayrak degil sedat yesilkaya soyisimle yazmadigim icin yanlis anlasilmalara sebep oldum artik 2 sedat olduguna alismamiz lazim. |
İşin güzel tarafı orta saha ve savunmanın yerine ortaya başlaması.Artık gelen tüm topları kaleye almıyoruz.Şampiyonluğa oynayan Sivasspor'u çok özledik.Kalemizde gol görmeden maç bitirmeyi çok özledik.İnşallah bu performansımız lig maçlarında da devam eder.
|
maçı neden yayınlamıyorlar çokta iyi oıurdo
|
mehmet yıldız bu sezon 20 golunüstüne çıkacak ben inanıyorum
|
Macc superdi, yigidolarimizi yakindan gormek cok gurur verici bir duyguu :)
|
[QUOTE=EkiNGoLu58;641012]IYIDIR GARDAS, snden naber?superdi dimi mac!!!![/QUOTE]
yarin sivasin maci gidecek misin |
[QUOTE=vedatdarici;641282]yarin sivasin maci gidecek misin[/QUOTE]
yok, yarin gidemicem, belki cumartesi gelebilirim! |
[QUOTE=EkiNGoLu58;641300]yok, yarin gidemicem, belki cumartesi gelebilirim![/QUOTE]
cumartesi mac yok cuma gunu giderim 29.07.2010 Saat 19.00 Sivasspor - Al ittifaq Lonapark 5, 7371 EH Loenen 30.07.2010 Saat 17.00 Sivasspor - Cambuur S.C. Lonapark 5, 7371 EH Loenen 01.08.2010 Saat 19.00 Sivasspor - Xanthi Skoda (Greece) Laan van Eme, 7204 LE Z |
Allahin izniyle yarin istikamet : sivasspor-al ittifaq macina dogru =)=)
|
[QUOTE=vedatdarici;641318]cumartesi mac yok cuma gunu giderim
29.07.2010 Saat 19.00 Sivasspor - Al ittifaq Lonapark 5, 7371 EH Loenen 30.07.2010 Saat 17.00 Sivasspor - Cambuur S.C. Lonapark 5, 7371 EH Loenen 01.08.2010 Saat 19.00 Sivasspor - Xanthi Skoda (Greece) Laan van Eme, 7204 LE Z[/QUOTE] tuhbe bende maci cumartesi biliyorum, cuma gunuyse benim gelmem cok zor, 4:30 isi birakiyorum hem yaklasik 2 saat yol gidecegim,neyse kismet |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:35. |