![]() |
--->: Maçtan sonra arbede
[B]hakemi tebrik ediyorum güsel bir karar vermiş kırmızı kart..[/B]
|
kaba ile kerim ortalığı karıştırdı..bizim oyuncularımızın sağduyusu ile ortam yumuşadı...bu arada takım seyirci ile bütünleşmek için yanımıza geldiğinde yanlarında daha dopğrusu önünde polis köpeği pitbulla durmasıda bi garip oldu...
|
o gökhan denen densizin ve pitbullu polisin yüzünden takımla bütünleşemedik maç bitmiş adam halen daha densizlik yapıor ama cezasını buldu iyide oldu
|
[QUOTE=omercoskun;303253]o gökhan denen densizin ve pitbullu polisin yüzünden takımla bütünleşemedik maç bitmiş adam halen daha densizlik yapıor ama cezasını buldu iyide oldu[/QUOTE]
o uşak bayrağı iyi dikti ama dimi :D |
[QUOTE=omercoskun;303253]o gökhan denen densizin ve pitbullu polisin yüzünden takımla bütünleşemedik maç bitmiş adam halen daha densizlik yapıor ama cezasını buldu iyide oldu[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Gardaş onun kolayı var o Pitbullu polisin yanına bizde Kangal dan Hüseyin Yıldızdan bir kangal ısmarlarız:DSalarız Sahaya Oğlum Tut Onu:D[/FONT][/B][/COLOR] |
--->: İ.B.B.:0 SİVASSPOR:2
Bu arada mahmut hanefide hemen takıma adepte olmuş çok beğendim. inşallah devamını getirir.
|
[B]Statda oLmanızı Tavsiye Ederdim Süper Görüntuler
Vardı Ve Süper ßişi Dew Bayragı Actık...Bütün Statı Yerinden oynattık.Sivasımıza Deydi Acıkcası ßir Deplasmanı DaHa Mutlu Sonla Atlattık Her deplasmanlara nasip oLması Dilegiyle..!ŞAMPİYON SİVAS SPOR[/B] |
-->: İ.B.B.:0 SİVASSPOR:2
sivası kutlarız tatangalar olarak çok güzel gidiyosunuz sakaryalılar olarak inşallah şampiyon olmanızı istiyoruz
|
--->: -->: İ.B.B.:0 SİVASSPOR:2
[QUOTE=tatangalar54;303317]sivası kutlarız tatangalar olarak çok güzel gidiyosunuz sakaryalılar olarak inşallah şampiyon olmanızı istiyoruz[/QUOTE]
inşallah sizde gelirsiniz seney birlikte gideriz bu yolda;) |
Sıradaki Gelsin... Parayla Değil Sırayla..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:27. |