![]() |
-->: ILGAR GURBANOV
hayırlısı olsun iii oyuncuya benziyo inş. Sivasspora faydası olur
|
--->: ILGAR GURBANOV
Bence kimse Gürhan gitti diye hayıflanmasın... Ilgar kesinlikle Sivassspor'un bu sezonda kreatif oyuncularından olacak ve kapasite, teknik mücadeleci bir yapıya da sahip olması takımıza çok şeyler katacaktır..
|
Salam turkiyeli kardeshler. Ben azeri turkuyem. Size bir sualim var: Sivassporun bu yil superligde atacagi gollarin video ozetini nerede endirmek olar? Bu forumda video bolme varmi?
Sivasspora ugurlar! Butun Azerbaycan halgi Sivasspor deyir! |
[QUOTE=Eugenic;228677]Salam turkiyeli kardeshler. Ben azeri turkuyem. Size bir sualim var: Sivassporun bu yil superligde atacagi gollarin video ozetini nerede endirmek olar? Bu forumda video bolme varmi?
Sivasspora ugurlar! Butun Azerbaycan halgi Sivasspor deyir![/QUOTE] [URL="http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11493&page=2"][B]TIKLA İZLE[/B][/URL] [B]Öncelikle sitemize hoşgeldin, Yukarıda vermiş olduğum linkten geçen sezonki gollerimizin yer aldığı Adem kardeşimizin yaptığı videoya ulaşabilirsin,[/B] |
hayırlı ve uğurlu olsun....................
|
Ilgar Gurbanovun tnarnsferinde Sivasspor hata yapmamisdir.Bu sezon cok basarili olacak.Once hepimizin bildigi gibi Azerbaycan ve Turkiye kardes devlet.Onun icin Ilgar Gurbanovun dil tarafdan hagi bir problem yasayacagini zann etmiyorum.Inaniyorum ki, Ilgar Gurbanov Azeri futbolunu Turkiyeden basliyarak Avrupada tanitacaq.Turkiye futbolu gibi Azeri futboluda dunyanin on siralarinda olucak. Ben Gurbanovun Kardes ulkede oynadigi icin seviniyorum.
|
hoşbulduk tşk arkadaşım.yeni sezon hayırlı olur inşallah
|
ANLAMADIĞIM NİYE YUMULMADIK İŞ ADAMLARINA.ALDIRSAK Bİ TANE YILDIZ HAVAMIZ OLURDU.[B]GURBANOVA BAŞAILAR[/B].KEŞKE RONALDİNYO YAZSAYDI BU SAYFADA.
|
cok güzel oyuncu insallah bu sene parlayacak...
|
-->: ILGAR GURBANOV
hayırlı uğurlu olsun...
........ |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55. |