SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SIVASSPOR/Ist.Bel.Spor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12212)

hacica 13.08.2007 22:19

--->: SIVASSPOR/Ist.Bel.Spor Maçı Tahmin ve Yorumları

sivas-istanbul bb 0-2
goller kerim-2

semihkilic_58 13.08.2007 22:22

bu macı sivasspor alacakk eger tff dan cıkacak karara gore daha onemlı olucak maç

ZYYZ 13.08.2007 23:25

[B]SİVASSPOR : 2
İstanbul B.B. : 0[/B]

m.murat 14.08.2007 00:05

KENDİ SAHAMIZDA İYİ BİR BAŞLANGIC YAPARIZ. BİZ KENDİ YOLUMUZA BAKALIM. 1-0 OLSUN 3 PUAN BİZİM OLSUN.

yigido Atilla 14.08.2007 00:53

-->: SIVASSPOR/Ist.Bel.Spor Maçı Tahmin ve Yorumları

[B][I]Bu Konuyu Baslatan Arkadaslardan Maci detayli bir sekilde yorumlamalari bekliyoruz ??????? Sadece biz 2-1 Alirizla konu baslatmak yanlis. Iki Takim Karsilastirilmali . Sivassporun Artilari neler Eksileri neler. Istanbulspordaki hangi futbolculara dikkat etmemiz gerekiyor. Istanbul sporu nasil yeneriz. nasil Oynamaliyiz ve Sonra kendi Tahmini yazmali ...

Istanbulspor Fenerbahce macini izledik. Trabzonspor - Sivasspor macinida izledik en azindan bir karsilastirilma yapilmasi gerekir konuyu baslatan Arkadaslara duyurulur.!!!!!!!!!!!

Güner Arkadasin Actigi Topicde Tahmin yaziliyor.. Ama Burda Baslatilan Konunun Basligi [COLOR="Red"]TAHMIN VE YORUMLAR[/COLOR] !!!!! yoksa Böyle bir konu baslatmanin bir anlami YOK.... [/I][/B]

[B]NOT: Haftaya oynayacagimiz [COLOR="Red"]Gaziantep [/COLOR]macinda Konuyu Baslatan Arkadasin yorumunu görmek [COLOR="Red"]istiyoruz !!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]

yigido Atilla 14.08.2007 01:10

[B][I][FONT="Verdana"]Istanbulspor -Fenerbahce macini izledim Istanbulspor o kadar Abartilacak bir takim degil. O Gün sahada hangi takim olmus olsa idi Fenerbahceyi rahalikla yenerdi.Istanbulspor Kesinlikle Kapanacaklar, kapanan defansi Göbekten degilde Kanatlardan yapacagimiz ortalarla acabiliriz fenerbahce gibi devamli Göbegi Acmak icin ugrasirsak isimiz zor. istanbulsporun Forvetleri cok hizli ve tehlikeli cok dikkat etmeliyiz. Ben istanbulsporu rahat gececegimize inaniyorum. Trabzonspor macinda cikan olaylardan Dolayi Futbolcularimiz ceza görmezse maci aliriz.........

Tahminim Sivasspor 3-1 istanbulspor[/FONT][/I][/B]

merkez_ismail 14.08.2007 02:49

Bence İstanbulspor Guzel top Oynuyor Trabzona Gıdıp Macı Seyrettık (merkez tayfa olarak) Sivassporumuz Guzel Top Oynuyor ama istanbul belediyede ole oldugu ıcın mac uzun sure ortada gıdecek ıkı takımında atakları olur ve mac karsılıklı golerle son bulur dılegım macı almamız ama bearberlık olabılır

yunuss 14.08.2007 12:15

RAHAT OLSUN SIVAS IM GEREKEN YAPILACAKTIR....

SİVASSPOR : 2
İBB : 0
:rolleyes:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT]

SEMİH-58 14.08.2007 12:18

İNŞALLAH SİVAS BİZE ŞAKA YAPMAZDA YENERİZ.

SivasspoR:::::2
İ.B.B.::::1

CÜSSKB-Aynur 14.08.2007 12:23

[B]İstanbul B.B.spor küçümsenecek bir takım olmadığını gösterdi. Hiç bir başarının tesadüfü olmadığını düşünüyorum. Zor bir maç olacak çünkü, İstanbulsporda Sivasspor gibi mücadeleci ve hırslı.sonuna kadar oyundan kopmayacaktır.
Maçın bizim olacağını düşünüyorum ama beraberlikte olabilir.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53.