SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Başbakandan Sivas'a stat sözü..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19669)

XXCakir58 16.08.2008 11:16

-->: Başbakandan Sivas'a stat sözü..!

Ne diyelim zamanla bekleyip görecegiz. Insallah tüm türkiyedeki stadlarimiz yenilenecek.

agumus_58 16.08.2008 13:44

--->: Başbakandan Sivas'a stat sözü..!

ne stadı ya. daha 12000 kişilik stadın ben 1 kere tam dolduğunu görmedim ne stadından bahsediyorsunuz.
şehir ne sanayi ne hizmet sektörü yönünden en ufak bir gelişme kaydedemişken, gençler işsiz sokaklarda dolaşırken ne stadıymış.
biraz aklınızı kullanın lüften. sporla karın doymuyor.

etzel1967 16.08.2008 13:54

olaya biraz farklı açıdan bakmak gerek...halihazırdaki stadın yeterli olduğu görüşüne katılıyorum...ancak stadın ve spor kompleksinin üzerinde bulunduğu arazi son derece değerli bir arazi...eğer burası imara açılır ve bundan çok iyi bir gelir elde edilirse, o zaman yeni stad yapılabilir...ancak yeni yapılacak stadın kapasitesi 20 binin üzerinde olursa tam dolması zorlaşır...şehrin dışına yapılacak ve sadece futbol oynaya müsait ingiliz tipi bir stadın faydalı olacağını düşünüyorum...

nazimgulturk 16.08.2008 14:00

fabrika yapın iş imkanı açın ...stadın kime faydası var orda var bitane sanki dolup taşıyor yer kalmıoyor gibi yenisini yapacaklar..o kadar paraya sivasa yatırım yapın insanlar işsiz kalmasın hiç değilse..

merkez_emre 16.08.2008 15:47

[QUOTE=furky.b;400493]sen isteme , Isteyenler Vardir..[/QUOTE]

cogu arkadas da yorumlardan bellı kı benım gıbı dusunuyor il de işsizlik varsa bırak mac bileti yiyecek ekmek bulamayan ınsanları cogaldıkca 30 bın kısılık stadın ne ısı olur boyle bi ilde ? bugun cık carsıda pazarda sor fabrıka mı stad mı diye % 99 u fabrika der zaten gardaş..

yeniceri_can 16.08.2008 16:02

[B]emre abime sonuna kadar katılıyorum.4 eylülü gs maçı hariç hiç bir maçta tam dolduramamışken stad yapımını gereksiz buluyorum.[/B]

SenSetik 16.08.2008 16:03

[QUOTE=agumus_58;401016]ne stadı ya. daha 12000 kişilik stadın ben 1 kere tam dolduğunu görmedim ne stadından bahsediyorsunuz.
şehir ne sanayi ne hizmet sektörü yönünden en ufak bir gelişme kaydedemişken, gençler işsiz sokaklarda dolaşırken ne stadıymış.
biraz aklınızı kullanın lüften. sporla karın doymuyor.[/QUOTE]

bundesligaya yeni yükselen bir köy takımıvar arkadaşım...

nüfusu 5000 olan Hoffenheim köyü futbol takımı...

hemen yeni modern bir stadın inşaatına başlandı...

5000 nüfuslu yere 30.000 kişilik bir stad yapılıyor...

şafak58_35 16.08.2008 17:25

yapılırsa çok güzel olur
bide fabrikalar yapsınlarda tam olsun:D

şaban bozat 16.08.2008 20:03

başbakan söz verdiyse duymadık amma yapar karamsar olmayalım tabiki sivasımıza bir fabrika bir iş imkanı olsa daha iyide futbolda ayrı bir potansiyel

yusuf_yusuf 16.08.2008 23:15

inş yapşırda gözumuz gonlumuz açılır o statla

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:26.