![]() |
Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
HAYDİ SİVASLILAR..İSTANBUL TARAFTAR GÖRSÜN.. TEZAHÜRATLARINIZLA YIKIN OLİMPİYAT STADINI....
|
--->: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
emegı gecen herkese tsk ler ınsallah gıne byuk oranda doldururuz stadı dicem ama umudum yok ...
|
[QUOTE=merkez_emre;443492]emegı gecen herkese tsk ler ınsallah gıne byuk oranda doldururuz stadı dicem ama umudum yok ...[/QUOTE]
[B]Geçen Sene Fatih Abide Böyle Diyordu İddia'ya Girdik Hala Beremi Yollmadı :D İstersen Senle Girelim İddaya Abi...Fatih Abinin Bere Borcunuda Yollarsın :D[/B] |
Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
istanbuldayken hep aklım 4 eylül stadındaki maçlarda kalırdı şimdi sivasdayım istanbuldaki maçlarda kalıyor.
olimpiyatta en kalabalık iki maçımız vardı gaziantep ile vestelmanisa maçları vestel maçinda 30.000 kişiye oynamıştık dakka 86 .da andersonun golüyle stad yıkılmıştı. bayramın önüne gelmesi çok kötü oldu inşallah takımımız bize bayram hediyesi verir bu maçı alarak |
kurban bayramı dolayışıyla şehir dışına çıkma gibi bir planımız var inşallah olmaz da maça gelirim ...
|
haydi istanbuldaki yiğidolar....doldurun şu stadı...
|
-->: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
sitemizdende maca büyük ilgi var ıns en az 35 40 bın kısı gıder eger stad dolarsa bn emınkı futbolcularımızda okadar taraftarı boynu bukuk yollamaz ımkanı olan herkes gıtmelı maca macın pazar olması bnce cok ıyı olmus cogu kısı ısı nedenıyle gıdemıyodu
|
bende olimpiyattayım pazar günü 4-5 arkdasımı getircem inşallah geçen seneki maçtan daha kalabalık oluruz...sivasspor için el ele
|
--->: Cevap: Olimpiyat Stadına Akıyoruz...
[QUOTE=muhsin koçak;443321]50.000 den aşağısını kabul etmiyoruz,ona göre!;)[/QUOTE]
49.999 qelirse noLcak:D:D:D:D Hea ßu arada ßen özeL araßamLa qidicem Maça.. Eğer ßenimLe qelmek isteyen warsa ßana uLaşsın.. |
Maça Meşale sokmayı dusnuyorum ıbb maçına
dusuncelerınız neler iyi veya kotu her turlu dusuncenızı almak ısterim =====?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:15. |