SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bilica Fener`de (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25891)

furky.b 08.06.2009 13:40

Cevap: Bilica Fener`de

Yasinin Kumasi Iyi Diyenlere, Bu Adami Hic Izledinizmi ?

Bir son trabzon maci , cizgiden topu cikardi diye adami hemen iyi futbolcu yaptiniz..

Bu adam feneri kac kere yakti haberiniz yok :D

58_babacan_58 08.06.2009 13:42

[QUOTE=Buraq58;526607][FONT="Comic Sans MS"]

[FONT="Century Gothic"]Gardaş anlaşmışlar kendini yıpratma Yasin`de iyi cocukdur gör bak.;)[/FONT]

Tekrar buluruz üzme kendini :)[/FONT]

[FONT="Century Gothic"]Ömür boyu bizdemi kalacaktı yapmayın. Futbol bu Transfer yapmayınca tadı cıkmıyor. [/FONT][/QUOTE]

YERİM SENİN O GARDAŞINI BURAK.BEB BILICANIN KALMASINI İSTİYORUM O KADAR.

eyupk 08.06.2009 13:56

Çok ucuza verilmiş..............

noname87 08.06.2009 14:04

[QUOTE=besyo_cu;526664][B]Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Gitmek isteyen oyuncuyu takımda tutamazsın. Bu her zaman böyle olmuştur. Kulubumuz Blica konusunda kulube olağan üstü kar sağlamıştır. Hatırlayın Blica 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama buoyuncu büyük bir fedakarlık gösterip Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalayıp kulube para kazandırmıştır. Şimdi nasıl olurda böyle ağır ithamlarda bulunursunuz ?

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...[/B][/QUOTE]

bilicanın 1.5 milyon dolara fenere gittiğine inanıyormusun?3-4 katı veren başka klüpler yok muydu rusyada romanyada ne oldu onlara bunu merak ediyoruz

FALÇATA 58 08.06.2009 14:08

[B]Yasininde faydalı olacağını düşünüyorum bilicaya bundan sonraki futbol hayatında başarılar [/B]

yigidozan 08.06.2009 14:15

aah bilica ah gittin demek. umarım çok daha başarılı olursun fenerde ama sivası da unutma.yeniden doğdugun yerdi burası. umarım 2. ligden bi defans oyuncusu almayız da telafi edebilcek bi transfer yaparız

teknik 08.06.2009 14:16

normal bir tansfer.Bilica o kadar ederdi.Yasin bence alınacak en iyi yerli stoper.Ali bilgin'i de alsalardı tamamdı.

muhsin koçak 08.06.2009 14:43

[B]Böyle saçmalık görmedim ben eğer haber doğruysa.1,5 milyon ve Yasin ???????????[/B]

sergio1989sivas 08.06.2009 14:54

SİVASLI OLUP GALATASARAYI TUTAN YORUMCULAR:mad::mad:
BURADA BAŞKANIMIZA VE ANTRÖNÖRÜMÜZE İFTİRA ATMAYIN GİDİN GS SAYFASINA YAZIN GAYET BAŞARILI BİR TRANSFER YASİN KALİTELİ OYUNCU ALINAN PARADA İYİ KULÜBE 5 KURUŞ YARDIM YAPMASINIZ
1.5 MİLYON EUROYA AZ DERSİNİZ YÜRÜYÜN İŞİNİZE SİVASLI OLUP GSLİ GÖZÜKEN ŞAHSİYETLER

sergio1989sivas 08.06.2009 14:56

ADAM GİBİ ADAM MECNUN OTYAKMAZ EFSANE BAŞKAN ARKANDAYIZ BU BÜTÇEYLE ŞAMPİYONLUĞA OYNATIYORSUN BİNLERCE KEZ TŞKLER
SEN GİTTİKTEN SONRA İKİNCİ LİGE DÜŞTÜĞÜMÜZDE SENİN DEĞERİNİ ANLARLAR MERAK ETME BAŞAKANIM
BEÜLENTİMİZİDE KİMSEYWE YEM ETMEYİZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:25.