SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ege'den Mutlu Dönmek İstiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27130)

eyupkocak 06.09.2009 17:28

Cevap: Ege'den Mutlu Dönmek İstiyoruz

evetttt BU HAFTA YİGİDO UYANACAK İNŞ ....................................
.....................ÖLÜMÜNE SİVAS ULAN................................................
KURŞUN KURŞUN ÜSTÜNE OLDU HASRET YANGIN OLDUUU HADİİİİİİİ
SİVASIMMMMMMMMMMMMMM
.......

elbeguney 06.09.2009 17:30

alın bu maçı herkese en güzel cevabı sahada verin forza sivas

huseyinkaraca 06.09.2009 18:28

Sayın Bülent Hocam; Sinirlenmene hiç gerek yok, transferde çok bariz büyük hatalar yaptınız. Defans yol geçen hanı gibi, takımda uyum yok. Maçları kazanabilmemiz için defans kurgusunun öneçıkmaması orta sahanın çok iyi pres yapıp karşı takımı yıpratması gerekmektedir. ayrıca maç esnasında takımı yönlendirecek bir lider belirlemeniz gerekmektedir. İleri uçtaki gol ayaklarının soğokkanlı ve topu bilinçli kullanmaları gerekmektedir. İzmirde oturan sivassporlu olarak manisa maçına geleceğim inşallah.allah yardımcınız olsun...

Tex 06.09.2009 18:47

iki maçı da farklı alırız, busene oyandığımız futbolu allah nazardan saklasın breh breh şimdiye kadar böyle futbol görmedim

jackburaks58 06.09.2009 18:50

inşallah hayırlı sonuclar alırız....

Bestepeli-58 06.09.2009 20:47

SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR

58ÖREN58 06.09.2009 22:07

AZKALDI YIGIDOLAR YIGIDO GIBI OYNARSA MANISAYI KESIN YENERIZ VE ONDAN SORA SERI BASLARRRRRRRR

BOUN 06.09.2009 23:49

İnşallah Ege havası Yiğidolarımıza iyi gelecek, üzerimizdeki kara bulutlar dağılacak, kendimizi toparlayacağız, güneş açacak, karlar eriyecek, keskin ve can yakan ayaz yerini tatlı bir melteme bırakacak, bedenimiz yorgun ama kalbimiz huzur dolu olacak! :)

Bu atmosferi yaşamaya ne kadar da ihtiyacımız var. İki aydır acı çekiyoruz, evet abartmıyorum, iki aydır acı çekiyoruz, hazırlık maçları, avrupa maçları ve son olarak lig maçlarında aldığımız yenilgiler, üzüntülü, kabus gibi geçen geceler, işte, evde, otobüste, heryerde mutsuz ve asık suratlı bir hayat... Gerçekten bunaldık, depresyona ramak kaldı! Mutlu olmaya, dertten, kederden, üzüntüden, sıkıntıdan arınmaya o kadar ihtiycımız var ki!...

Lütfen bizim için saldırın, bizim için oynayın, lütfen!

yigidomurat 06.09.2009 23:59

[QUOTE=yigido_sampiyon;558162]egedeki hangi maça gittiysem hepsini yendik...ve yine gideceğim ve yeneceğiz...[/QUOTE]

arkadaşım istersen büyük konuşma,bende aynı şeyi burdaki ilk shaktar maçı için söylemiştim ama sonuç hüsran oldu.yanlış anlama İNŞALLAH takıma uğurlu gelirsin ama büyük konuşmasak bence daha iyi olur.başımıza ne geldiyse zaten büyük konuşmaktan geldi...

yigidomurat 07.09.2009 00:03

[QUOTE=Bestepeli-58;558527]SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKESE BU BİR DUYRUDUR arkadaşlar fotomacı protosto ediyorum takım iyiken traj için tam sayfa yaptılar 2 mac kaybedince son 2 gündür sivassporla ilgili bir Haber yoktur ve ben bunlara hiç inanmıyordum haklı cıktım ben bu gazeteyi almıyorum artık yorumu size bırakıyorum FOTA MACA HAYIR[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum zaten hiç mi hiç sevmezdim o gasteyi.ben bi ekleme daha yapıyım istersen;bu fanatik denen adi bir gazetemiz daha var.kendi sitesindeki forumlarda bizim yazdığımız hiç bi şeyi yayınlamıyo,kendimizi savunmamızı engelliyoalr bence onlarıda protesto etmeli ve onlara çok güzel bi cevap vermeliyiz.SİVAStan onlara ekmek olmadığını göstermeliyiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:54.