![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
cok sukur busezon ilkgalibiyetimizi aldik ama oynanan oyun beni takminetmiyor onumuzdeki haftalarda allah yardimcimiz olsun.
|
Hayrettin kardeşimiz sadece bu maç değil kaç maçtır kötü oynuyor bilemiyorum..Bu sezona çok formsuz başladı...Bunda Hayrettin kadar Hayrettin'in önünde oynayan oyuncuların da büyük suçu var..Sadece Hayrettin değil...Bugünkü maçta Hayretin ilk yarı İ.Dağaşan'ın kaptırdığı 2 topta eğer kademeye girmeseydi daha da zor durumda kalabilirdik...Bunu da söylemeden geçemeyeceğim...2. yarı eğer Hayrettin'in verdiği hatalı geri pas eğer gol olsaydı;şu an Hayrettin'in boynuna ipi geçirmiş asmıştık bile...Futbol bir takım oyunu ve oyuncularda bu oyunun baş aktörleri....Geçen yıl takımın takımın dişlileri iyi işliyordu takım makine düzeninde futbol oynuyordu;bu yıl o dişlilerden bazıları ya kırıldı ya da arızalandı bunun sonucunda takımda büyük sorunlar yaşamaya başladı...Umarım Sivasspor biran önce düzlüğe çıkar...Bugün izlediğim sivasspor bana ve izleyenlere sadece moral verdi ama futbolu hiç umut veremedi...Bakalım gerçek sivassporu bu sezon izleyebilecekmiyiz;bekleyip göreceğiz...
|
takım halınde hatasız guzel oynandı bulent hocada ıstıfa etmeseydı duzelmstk dıcektm
|
58isa58, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
1. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak İstiyorsunuz. 2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin Aktifleştirilmesi Gerekebilir. :confused::confused::confused: |
bu mçı kasanıcz demştm;) kamanan maçn yıldızıydı
|
Nihayet 3 puanı birarada gördük yahu çok sevindim bu galibiyete.Kamanan Sivas için çok önemli bir oyuncu,yedek kulübesini haketmiyordu zaten..
|
Mehmet YILDIZ İbrahim ŞAHİN ikilisi ileri ikilide oynasa.Arkadan gelenler gpl kralı olur.Güven futbolda çok önemli.MçSözgelmez bitiş düdüğünde diz çöküp şükrediyorsa..... demekki öz güven........ çok ama çok önemli.bİR MAÇ DAHA ALIRSAK OLDU DA BİTTİ MAAŞALLAH
|
benim gözüme çarpan zita orta sahadayı çok iyi koruyor çok güzel hareketleri var cok ciddi oyncu erssen ve yasin gibi boş bir transver degil
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:38. |