![]() |
Cevap: Başın Sağolsun Aykut
[B]Armızdan ayrılan kardeşimize allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim Başın Sağolsun Aykut[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Mekani cennet olsun, geride kalanlara ALLAH sabir versin..[/B][/FONT][/COLOR]
|
AMCAMIN BU ANİ GİDİŞİ GERÇEKTEN BİZ AİLESİNİ MAHVETTİ. HALA YOKLUĞUNA ALIŞAMADIK ŞAKA GİBİ HERAN KAPIDAN GİRİP GELCEKMİŞ GİBİ BEKLİYORUZ. BU ZAMANSIZ GİDİŞİ HİÇ YAKIŞTIRAMADIK AMA TAKDİRİ İLAHİ BÖLEYMİŞ ELDEN BİŞEY GELMİYO. BU KÖTÜ GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLDUĞUNUZ VE GÜZEL DİLEKLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN YİĞENİM AYKUT ADINA BEN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN....
|
[B]Armızdan ayrılan Ali abimize allah rahmet eylesin yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim Başın Sağolsun Aykut Gardaş[/B]
|
Başınız sağolsun. Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına sabır dilerim.
|
aykut kardeşimize baş saglıgı diliyor babasınada allahtan rahmet diliyorum
|
[B]Canım benim Allah Rahmet eylesin başın sağolsun Allah mekanını Cennet etsin Sevdiklerine sabır versin.Gelemedim kusura bakma askerde olduğum için daha yeni çıkbildim çarşıya yemin törenimiz dün oldu Şafak 127 kaldı.Tekrar Başın Sğolsun canım benim.[/B]
|
BUGÜN TAM BİR HAFTA OLDU HALA BEKLİYOZ AMCA SENİ YAAA NASIL ALIŞACAZ YOKLUĞUNA BİLMİYOMKİ BU NASIL HAYAT BÖLE ALLAHIM YA. GEÇEN HAFTA BUGÜĞN BU SAATLERDE YANIMIZDAYDI SON SAATLERİNİ YAŞIYODU.OOFFFF GİDİŞİN BİZİ ÇOK ÜZDÜ BE AMCA BU YALAN DÜNYADA GÜN YÜZÜ GÖRMEDİN UMARIM RABBİM GİTTİĞİN YERDE HUZUR GÖSTERİR CENNETİNDE AĞIRLAR SENİ:((
|
Başın sağolsun aykut kardeş. ALLAH rahmet eylesin.
|
Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına sabır dilerim..............
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:22. |