|  | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. [B] Oğuz Beyli Bozkurt Huylu Ey Türk Oğlu ; Ocağın Tütsün , Soyun Sürsün , Kaderin Gülsün Başın Dik Alnın Açık Kılıcın Keskin Ocağın Mutlu Türk-İslam Alemi'nin Kurban Bayramı Kutlu Olsun... [/B] | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. Sevgili yigidolar onclikle sivassporun bir an evvel duzelmesini dua ederek basliyorum . Allah tum yigidolarin sivas halkinin ve sivasa gonul verenleri bayramini mubarek etsin ve tum musluman aleminin bayramini en icden dileklerimle kutlarim Tabiki suan burda soz konusu sivasspor oldugu icin dilerim allahim bu gumden sonra verdigi bunva aci ve izdiraptan sonra yuzumuzu guldurur egerki bunlar bize bir cezaysa artik son bulmasini diliyorum ve sozlerimi tamamlarken bizleri bir araya getiren sevgili site yoneticilerinin ve sitenin kurucularina bir kez daha allah razi olsun bayramlari mubarek dualari kabul olsun! | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. tüm  islâm aleminin kurban bayramı mübarek olsun | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. Kurban Bayraminiz mübarek olsun nice saglikli ve huzurlu bayramlar dilerim | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. dını ve mıllı bayramlarımızı musluman-turk'e yakısan sekılde yasayalım yasatalım.herkesın bayrami mubarek olsun yuce mevlam tekrarını nasıp etsın. | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. Tüm Dost , Arkaslarin Bayramini kutlar, Saglik ve güzellilklerle  Dolu nice mutlu Bayramlar diler. Her gününüz Bayram tadinda gecmesini temenni ederim . | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. Öcelikle tüm SİVAS'lı hemşerilerimin,arkadaşlarımın,akrabalarımın sonra tüm TÜRKİYE'nin ve bütün islama aleminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar saglı sihhat ve huzur dolu birlik beraberlik içinde ALLAH'tan daha nice nice bayramlara aile,eş,çocukları ve sevdikleri ile birlikte kavuşmalarını niyaz ederim.ALLAH kalplerimizden sevgiyi ve imanı eksik etmesin inşallah. | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. Bütün Sivaslı kardeslerimin bayramını tebrik ediyorum.. | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. [QUOTE=migroArmis;668839]Bütün Sivaslı kardeslerimin bayramını tebrik ediyorum..[/QUOTE] Sağolasın kardeşim,hayırlı bayramlar.. | 
| 
 Cevap: Kurban Bayramımız mübarek olsun. [B]Bütün İnananların Mubarek KURBAN BAYRAM'ını kutlarım......[/B] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:06. |