![]() |
Cevap: Eskişehir maçıyla seri başlayacak
evet baskan jet hiziyla tehlikeli böle süperligden uzaklasacaksiniz
siz en iyisi güvenli bölge 1 ligde mücadele verin bu kadro kadir ve kamil haric anca 1 ligde top kosturur |
ilk 5 hafta zor dedik ama eskişehir manisa antep kayseri maçı sanki çokmu kolay olacak :confused::confused::mad:
|
Arkadaşlar,
Bucaspor yönetimi futbolcularına ligde kalmaları halinde 1,5 milyon Euro prim vereceğini ilan etti .(adam başı değil tabii) Yani futbolcularını para ile motive etmeye çalışıyor, sanıyorum etkilide olabilir bu durumda bizim yönetimde benzer bir prim vadetse yararlı olmazmı ? Transfer takvimi kapandı bu prim de bir transfer sayılır hemde tüm futbolcuları kamçılayabilir. Yönetimimiz bu konuyu bir değerlendirse ...Bir faydası olabilirmi ? |
[QUOTE=eskibektaşlı;694024]Arkadaşlar,
Bucaspor yönetimi futbolcularına ligde kalmaları halinde 1,5 milyon Euro prim vereceğini ilan etti .(adam başı değil tabii) Yani futbolcularını para ile motive etmeye çalışıyor, sanıyorum etkilide olabilir bu durumda bizim yönetimde benzer bir prim vadetse yararlı olmazmı ? Transfer takvimi kapandı bu prim de bir transfer sayılır hemde tüm futbolcuları kamçılayabilir. Yönetimimiz bu konuyu bir değerlendirse ...Bir faydası olabilirmi ?[/QUOTE] Bence de mantıklı bir uygulama olur.. |
Başkan "Beni mutlu eden olay,takım geriye düşse de oyundan kopmuyor,mücadelesine devam ediyor”dedi. Başkan sen bu durumdan memnun olabiliyorsan ne mutlu sana..
|
Bence gol yeme serisinin bitmesi şu an için yeterli. Gol yememe üzerine takımı kurgularsak gerisi gelecektir. Sedat-navratil ve Kadir ve keita ikilileri mutlaka yanyana oynamalı..
|
bu hafta kesinkazancaz başka yol yok
|
Eskişehir'e maç günü dahil 3 gün önce karayolu ile gidiliyor, hayırdır inşallah!!! bu yolculuktan olumsuz etkilenen futbolcular olmazmı,
|
bana hiç seri yakalayacağız gbime gelmiyor muhteşem bi futbol ertesi hafta rezil bir takıma dönüşüyor bir standardımız olmadan bir seri yakalamamız hayalperestlik iyi futbol kotu futbolu kalmadı bu işin 3puan almalıyız işimiz çok zor
|
[QUOTE=:cool:;693773]Bülent bizi devirmek için her yerini yırtacaktır.Serisini merisini bilmem.Bu maçı alın.[/QUOTE]
bülent başkana sezon başında adem sarıyı size verelim dedi ve verdirmedi başkan unuttumu sanıyorsunuz kesinlikle başkanın etkisi çok büyük olacak bir kırbaç misali bülent ve futbolcularına |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00. |