SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34405)

pover58 07.06.2012 17:38

Cevap: Sivas stadyumu ihaleye çıkıyor

dik durun beyler 33 000 olmuyacaksa hiç olmasın bizim stadımız bize yeter zaten herkes 5000 seyircimiz var diyorya oldu o zaman bizim stadımız 16 000 kişilik gerekte yok stadın yerini tokiye filan vermesinler stad filanda yapmasınlar yada erkek gibi verdikleri sözü yerine getirsinler o kadar.

Çılgın Türk 07.06.2012 19:44

[QUOTE=kkemal58;790825]Şikeden dolayı kapasite düşüyorsa, yolsuzluklardan dolayı da milletvekillerinin sayısını azaltsalardı ya o zaman. Mesela neden 550 milletvekili var ki 250 tane yetmiyor mu? Bizim Sivasın ha bir tane milletvekili var ha 6 tane. Fark var mı arkadaşlar size soruyorum. Sivas'ın 6 tane milletvekili var bir tane hakkını savunan yok. Ayrıca gazetelerin bu u dönüşüne de dehşet ve ibretle bakıyorum. Sonra da diyorlar ki bazı arkadaşlar sizinle olmaz bu işler. Kiminle olur o zaman açıklasınlar da biz de onlara gidelim söyleyelim.[/QUOTE]

Sikeden dolayi kapasite düstü yazmadim.
Sikeden dolayi kimse elestiri getiremiyor dedim.
Baskan ve Hürdogan örnegini o yüzden vermistim.
Sonucta devam eden bir mahkeme var... kapis?

Çılgın Türk 07.06.2012 19:46

[QUOTE=özsivasli1903;790827]kayseri bile 1000 kisiye yonamasina ragmen 32000 kisilik stad yapti.
adamlari gelecege yatirim yapiyo. bizde günü kurtaralim hesabi 25000 olsun arkasi gelir... nah gelir bu is böylece kapanir gider dandik bir stad yaparlar gösterisli ama ici fos adida yani stad yaptik olur...
bence bu konuda sayin basbakan recep tayyip erdogan ile özel bir görüsme yapilmali ve direk basbakan muatap alinmali...[/QUOTE]

Kayseri kendisi yapti, Bursa kendisi yapiyor. Sen ise Toki'ye yaptirmak istiyorsun. Dolayisi ile Toki ne derse o oluyor. Aradaki fark bu..
Senin Belediyende cikip biz kendimiz yapmak istiyoruz desin istersen 100 bin kisilik stad yap kimse karismaz.

kkemal58 07.06.2012 19:52

[QUOTE=Çılgın Türk;790869]Kayseri kendisi yapti, Bursa kendisi yapiyor. Sen ise Toki'ye yaptirmak istiyorsun. Dolayisi ile Toki ne derse o oluyor. Aradaki fark bu..
Senin Belediyende cikip biz kendimiz yapmak istiyoruz desin istersen 100 bin kisilik stad yap kimse karismaz.[/QUOTE]

Aynen öyle. Belediyeye yazdım siz yapın kahraman olun diye adamlar bana gençlik ve spor il müdürlüğünün telefonlarını vermişler mailde. Oraya başvurun onlar ilgileniyor diye. Benim başvurmamla belediye başkanının gidip biz yapalım demesi bir olur mu? Bi tane il yöneticimizin de vizyonu geniş değil. Sivas en basiretsiz yöneticiler dönemini yaşıyor.

Çılgın Türk 07.06.2012 19:58

[QUOTE=kkemal58;790870]Aynen öyle. Belediyeye yazdım siz yapın kahraman olun diye adamlar bana gençlik ve spor il müdürlüğünün telefonlarını vermişler mailde. Oraya başvurun onlar ilgileniyor diye. Benim başvurmamla belediye başkanının gidip biz yapalım demesi bir olur mu? Bi tane il yöneticimizin de vizyonu geniş değil. Sivas en basiretsiz yöneticiler dönemini yaşıyor.[/QUOTE]

Saka gibi cevap vermisler, milleti enayi mi saniyorlar acaba :confused:

akifesk 07.06.2012 20:05

başkan mecnun odyakmaz

2. başkan kim bilen yok?

basın sözcüsü kim bilen yok?

futbol şube sorumlusu kim bilen yok?

sivasspor genel menejeri kim bilen yok?

böyle bir klüpten bahsediyoruz.. mahalle muhtarı gibi bir başkan gerisi pallampos...

Mustafa58Ağa 07.06.2012 21:29

bence uefa kriterlerinde kapasite kuralı olmamalı

kara 07.06.2012 21:30

[B] Sahipsiz sivasımın sahipsiz takımı bizim gücümüz yetmiyor sesimizi duyursakta kimsenin umrunda değil bu stad işini kim bu hale getirdiyse bir gün hesabını verir biz istemiyoruz yeni stad sizden yapmayın kardeşim yapmayın anlamıyormusunuz. [/B]

Mustafa58Ağa 07.06.2012 21:42

[QUOTE=58fil;790893][B] Sahipsiz sivasımın sahipsiz takımı bizim gücümüz yetmiyor sesimizi duyursakta kimsenin umrunda değil bu stad işini kim bu hale getirdiyse bir gün hesabını verir biz istemiyoruz yeni stad sizden yapmayın kardeşim yapmayın anlamıyormusunuz. [/B][/QUOTE]

ihaleye kadar sesimizi duyurmaya çalışalım yürüyüş yapalım
eğer yapamazsak temel atılacağı zaman temel attırmayalım
dua edinde ihaleye talip çıkmasın 11 gün kaldı

kkemal58 07.06.2012 22:08

[QUOTE=Çılgın Türk;790871]Saka gibi cevap vermisler, milleti enayi mi saniyorlar acaba :confused:[/QUOTE]

Ben bir vatandaş olarak gidecem ve diyeceğim ki Tokiyi boşverin belediyeyle anlaşın :) olaya bak yaa! güleriz ağlanacak halimize

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:10.